Dünyaca ünlü yemek inceleme platformu TasteAtlas, 2023 yılında dünyanın en iyi dana yemeğini "Çökertme Kebabı" olarak seçti. Bu ödül, Türk mutfağının zenginliğini ve çeşitliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Dünyaca ünlü yemek inceleme platformu TasteAtlas, 2023 yılında dünyanın en iyi dana yemeğini "Çökertme Kebabı" olarak seçti. Bu ödül, Türk mutfağının zenginliğini ve çeşitliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Çökertme Kebabı'nın lezzetini duymuş ve okumuş biri olarak, bu seçimin oldukça haklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü Çökertme Kebabı, lezzetli eti ve yoğun lezzetli sosuyla gerçekten unutulmaz bir lezzet sunar. Benim favori tatlarım arasında yer alıyor. Türk mutfağının zenginliği ve çeşitliliği gerçekten takdire şayan. Bu ödülü alarak Türk mutfağına katkıda bulunduğu için Çökertme Kebabı'nı tebrik etmek istiyorum! 🍖🇹🇷
Günün her anında Pepsi MAX yanında. Aç bi Pepsi, iç doya doya.
Hiç yemedim, patates kızartmasıyla öyle aram yok. Yemem zannımca, en iyi et yemeği de çökertme kebabı olmuş 2023'ün. Benim damak tadım alışılmışın dışında demek ki, tadacağımı düşünmüyorum. Görsele de baktım, şöyle derinlemesine inceledim, etler sert geldi gözüme, halbuki ben eti yupyumuşacık severim, patates kızartması da yiyemiyorum. Türk Mutfağı zengin bir mutfak lakin çökertme kebabının benim damak tadıma uygun olmadığını düşünüyorum
Çökertme Kebabı hiç yemedim ama yemezdim sanırım.. ben genellikle hamburger türü yemekleri daha çok severim.. ya da pizza olabilir veya makarna olabilir.. ya da noodle olabilir.. tavuk dürüm de severim mesela.. yanın da bolca salata ve turşu içecek olarak da Coca Cola severim.
Merhaba,
Yeme & İçme konu etiketinde sorduğun soruyla en çok cevap alanlardan biri olarak düzenlenen yarışmanın kazananı sen oldun! 🎉 250 TL Migros hediye çekin için bizimle iletişime geçmeni bekliyoruz. Tebrikler 🌺
Cevap
31Cevap
Et yemiyorum ben haliyle yemedim.
A aaa cidden bize mi vermişler birinciliği. Yunaniki versiyonu yok muymuş bunun onu birinci seçseydik
Yöresel Lezzet: Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır? tavuklu halini Bence yazmışlığım bile var:))
Çok ağır bir yemeğe benziyor altında pilav olmalı bence onca patates kızartması garip geldi yemedim hiç hayır bence Adana dürüm seçilsin 😅
Bir kere yedim ama bence o kadar da mükemmel değildi
Oyş 😋 gerçekten çok güzel 😻hakkını vermişler..
Bana da nedense kebaplarin içinde en basit, en ugrasilmamis olanı olarak geliyor hep. Kızarmış patates üzerinde kavurma gibi ne bileyim. Tercihim değil.
Hiç yemedim yemem de. Kırmızı et ürünlerini tüketmediğimden
Nasıl bir hayatım var aq Türküm Türkiye'de yaşıyorum mutfağımız çok zengin ve güzel ama ben akşamları makarna erişte iyi günse en fazla kıyma yiyorum aq.
Hayır efendim yanlış biliyorsunuz. Onun adı çökertmeki 🙂😂
Bodrumda yemiştim. Görsel olarakta güzeldi ve çok lezzetliydi
Yemedim yemem. Ama yemek Türkiyemizin o yüzden sevindim
Çok severim, haketmiş. Ama daha iyi kebaplarımız var…
4 çatal max sonrası aşırı ağır bi yemek gibi geliyor yemeyi kesiyorum, fazla ağır
Evet güzel yapıldı mı gerçekten güzel ama aham şaham da değiş bence ya şahsen
Ben dışardan hiç yemedim hep evde yaptim cok severim
Evet yedim ve ara sıra evimde de yaparım çok lezzetli bir yemektir kendileri.
Hiç yemedim ama cezbedici de gelmiyor açıkçası
batmanlı rahmetli yawşak ahmet sürekli bundan yaptırtırdı nefret ederdim
Ayırr yimedim ama meyak ettiğim bir yemek
Yoğurt ortadan kalkarsa deneyebilirim
Yedim çok lezzetli ama ağır patatesten dolayi o da
Severim ama 1 numara olması şaşırttı.
Yedim çok kez. Bence de hak ediyor.
Severim güzel olur
Yedim ama daha lezzetli yemekler var bence.
Evet, yedim ve bence çok güzel
Hayır hiç yemedim..
Net adana kebabı dünyanın en iyi yemeğidirr
Hayır ama çok güzel görünüyor
Yedim güzel, iş yerlerinde yapılır
Yedim evet 😀 🤤
Yemeyi düşünüyordum bunu
Yedim ama en iyisi olacak kadar güzel değil
Seviyorum arada evde yaptığımda oluyor.
Valla buna bayılıyorum işte
Hic denemedim bit Adanali olarak 🤣
Yedim
Çok güzel 🫠
En iyi yemek yıldan yıla değişen bir şey olamaz.
Hayırlı olsun
Hiç yemedim ama hak etmiş
Aaaa çok severim kendisini
Çokça yedim , yapıyorum
Yemedim ama patates kızartmasıyla güzel görünüyor
Yedim ama bence pek bir numarası yok
Hayır hiç yemedim, daha çok dönerciyim ben 😂
Çok severim 😋
Bu yemek pek hitap etmiyor bana
Hayır hiç yemedim ve buna katılmıyorum :/
Yedim, kendim de severek yaparim.
Keşke bu ziyafeti tatsaydım 🙁