Yeme & İçme En son yediğiniz yemek isminiz olsaydı, adınız ne olurdu 🧐? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 107 Yapay Zekaya Sor Ne yediyseniz artıkın 😒Merhaba ben çilek fhdjs En son yediğiniz yemek isminiz olsaydı, adınız ne olurdu 🧐? Cevapla Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
greenmilitary Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Sütlü Nuriye yedim ama saymam ben bunu hayır 6 12 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Ben saydım bile fkdk Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Nuriye merhaba Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Merhaba Nuriye Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Buradaki s*pık üyeler gibi oldum 😂😂😂 Nuriye merhaba merhaba Nuriye jdjjffj Yorumla Kadjdaks 1 yıl @Nâ-mūtenahį ahshsghags kendij sorun gibi takıl kuzu 😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl 🤣🤣🤣 seni beni mi var bebeğim Yorumla Kadjdaks 1 yıl @Nâ-mūtenahį ee yani djdjsj Yorumla greenmilitary 1 yıl Demez olaydım jdjdjd Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl 😂😂 ay çok severim de sütlü Nuriye ondan yani Yorumla Kadjdaks 1 yıl @StoneeCold bize abazan demeye mi çalışıyorsun fhdhshhd ayıp ayıp Yorumla Kadjdaks 1 yıl @StoneeCold hdjshd usluyuz biz bebeğim Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Allah korusun öyle bişey düşünmedim bile nerden çıktı bu abazanlar a diyene yapışıyor bizimle alakası yok Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Merhaba ben mantarlı tavuk sote bu da turşucuk yanındaki soğuk nevaleye de biz ayran ismini verdik 😃 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. En son ne yediğimi hatırlamaya çalıştım da, kurabiye olurmuş 🍪 2 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Tavuk sote ayy kendimi tavuk sote olarak düşünemedim :D 2 0 Yorumla
SellyA Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Mantı 🤓 1 3 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Maşallah admine hanım Yorumla SellyA 1 yıl 😂😂 seninki tatlış olurmuş, Sihirli Annem style :) Yorumla Kadjdaks 1 yıl Dimi ama djsjf Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Salata yedim kuzucum 2 8 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Merhaba salata dhsb Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Merhaba çilek arkadaş olalım mı djfjjfjfj Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Merhaba çilek arkadaş olalım mı djfjjfjfjb. Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Merhaba çilek arkadaş olalım mı jsj Yorumla Kadjdaks 1 yıl Olur tabi çilekli salata olurus fndhg Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Site mesajlarımı yüz kere atmaya niyet etmiş 😂😂😂😂 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Site bugün sorunlu evet 😂😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl İçindekiler sorunlu sitede onları içinde barındıra barındıra böyle oldu djfjfj Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Moğol usulü tavuk 3 9 Yorumla Kovaa151 1 yıl Ksjdjddjdj Yorumla Kovaa151 1 yıl Sudhabxudh Yorumla u tenedos 1 yıl @Kovaa151 ne gülüyon yeni adımla dalga geçme Yorumla Kovaa151 1 yıl Ya ben ilk randomu attigimda bu yorumu daha once paylastin uyarisi verdi. Sonra randomu degistirip yeniden attim. Meger internet yavas oldugu icin zaman asimi olmus ve 2 kere yorum yapmisim. Aslinda ben kısa bir random atmistim sadece. Yorumla u tenedos 1 yıl @Kovaa151 tamam yaf niye açıklama yaptın 😁 salla gitsin Yorumla Kovaa151 1 yıl Sen oyle dedin diye degil, zaten cevap vermesende ben aciklama yapacaktim. Sinir oldum cunku, int yavas Yorumla Kadjdaks 1 yıl Tavuk bey Yorumla u tenedos 1 yıl 🐔 Yorumla Kovaa151 1 yıl Jsuxhhd ismi random olan kiz geldi Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 432 cevap paylaştı. Doritos😅Havalı bence 2 1 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Bayağı hemde shsh Yorumla
Vinditina Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 86% 1 yıl Aaa bu mevsimde nereden buldun çilek 1 3 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Marketten Yorumla Vinditina 1 yıl Afiyet olsun Yorumla Kadjdaks 1 yıl Sağol ✨ Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Merhaba bende profiterol dkkf 1 1 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Çok iyi djsjbfs Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kornişon Asjajsj 1 1 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Ahahahdha Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kanat :d bence kötü değil kgkhkjk 1 5 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Fena değil doğru shshs Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Kanat diye birisi vardı 😶🌫️ Yorumla s MrKuzey 1 yıl @Nâ-mūtenahį Foxta dizideki elaman dimi :d Yorumla s MrKuzey 1 yıl @kadjdaks değil tabi :d Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl İvitt dünya ahiret kardeşim Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Merhaba ben biber dolması 😅 1 3 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Ahaha bu iyiymiş 😂 Yorumla efulimmm88 1 yıl En berbat benimmiş gülme 😒 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Hayır Moğol usulü tavuk da var Yorumla
m TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulgur pilavı.. 😅Yok adım bu olmamalı.. 😅 Ben çikolata yiyecektim ama.. 😅 0 0 Yorumla
Crusades Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Balık yedimde ismimin balık olması kabul edilebir değil olamaz. 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. İskender olur, imajımız bozuldu.~😀 2 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hiç sevmediğim yemek makarna 1 5 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Hiç bir şeyi de beğenmiyorsunuz ama böyle olmaz Yorumla Rascoln36 1 yıl Tamda böyle olur Yorumla Kadjdaks 1 yıl Ne nasıl oluyor Yorumla Rascoln36 1 yıl Hiçbir şeyi beğenmeyişim Yorumla Kadjdaks 1 yıl İyi Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Balık olurdu ahsh 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Merhaba ben çiğ köfte fkdkekskks 1 2 Yorumla _Chava_ 1 yıl Jsjsjdj Yorumla Mericeyn10 1 yıl Jcjdkdk Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Patates salatası. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güveç olurdu. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. Pilav. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Plav üstü tavuk ama yanlış anlaşılmaz 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl İçli köfte 🤣 1 3 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Ama bu sen 😂😂😂 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Mümkün 😃 Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Merhaba içli bey djfjjfjf Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Herkese var dedirten lezzet : eti hoşbeş 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kuymak 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. İmam bayıldı. 1 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Fındık 😄 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. kebap 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Patates cipsi 😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sakız çiğniyorum 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 48 , eic 91% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tavuk şiş😃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Sütlü Nuriye yedim ama saymam ben bunu hayır
Ben saydım bile fkdk
Nuriye merhaba
Merhaba Nuriye
Buradaki s*pık üyeler gibi oldum 😂😂😂 Nuriye merhaba merhaba Nuriye jdjjffj
@Nâ-mūtenahį ahshsghags kendij sorun gibi takıl kuzu 😂😂
🤣🤣🤣 seni beni mi var bebeğim
@Nâ-mūtenahį ee yani djdjsj
Demez olaydım jdjdjd
😂😂 ay çok severim de sütlü Nuriye ondan yani
@StoneeCold bize abazan demeye mi çalışıyorsun fhdhshhd ayıp ayıp
@StoneeCold hdjshd usluyuz biz bebeğim
Allah korusun öyle bişey düşünmedim bile nerden çıktı bu abazanlar a diyene yapışıyor bizimle alakası yok
Merhaba ben mantarlı tavuk sote bu da turşucuk yanındaki soğuk nevaleye de biz ayran ismini verdik 😃
En son ne yediğimi hatırlamaya çalıştım da, kurabiye olurmuş 🍪
Tavuk sote ayy kendimi tavuk sote olarak düşünemedim :D
Mantı 🤓
Maşallah admine hanım
😂😂 seninki tatlış olurmuş, Sihirli Annem style :)
Dimi ama djsjf
Salata yedim kuzucum
Merhaba salata dhsb
Merhaba çilek arkadaş olalım mı djfjjfjfj
Merhaba çilek arkadaş olalım mı djfjjfjfjb.
Merhaba çilek arkadaş olalım mı jsj
Olur tabi çilekli salata olurus fndhg
Site mesajlarımı yüz kere atmaya niyet etmiş 😂😂😂😂
Site bugün sorunlu evet 😂😂😂
İçindekiler sorunlu sitede onları içinde barındıra barındıra böyle oldu djfjfj
Moğol usulü tavuk
Ksjdjddjdj
Sudhabxudh
@Kovaa151 ne gülüyon yeni adımla dalga geçme
Ya ben ilk randomu attigimda bu yorumu daha once paylastin uyarisi verdi. Sonra randomu degistirip yeniden attim. Meger internet yavas oldugu icin zaman asimi olmus ve 2 kere yorum yapmisim. Aslinda ben kısa bir random atmistim sadece.
@Kovaa151 tamam yaf niye açıklama yaptın 😁 salla gitsin
Sen oyle dedin diye degil, zaten cevap vermesende ben aciklama yapacaktim. Sinir oldum cunku, int yavas
Tavuk bey
🐔
Jsuxhhd ismi random olan kiz geldi
Doritos😅
Havalı bence
Bayağı hemde shsh
Aaa bu mevsimde nereden buldun çilek
Marketten
Afiyet olsun
Sağol ✨
Merhaba bende profiterol dkkf
Çok iyi djsjbfs
Kornişon Asjajsj
Ahahahdha
Kanat :d bence kötü değil kgkhkjk
Fena değil doğru shshs
Kanat diye birisi vardı 😶🌫️
@Nâ-mūtenahį Foxta dizideki elaman dimi :d
@kadjdaks değil tabi :d
İvitt dünya ahiret kardeşim
Merhaba ben biber dolması 😅
Ahaha bu iyiymiş 😂
En berbat benimmiş gülme 😒
Hayır Moğol usulü tavuk da var
Bulgur pilavı.. 😅Yok adım bu olmamalı.. 😅 Ben çikolata yiyecektim ama.. 😅
Balık yedimde ismimin balık olması kabul edilebir değil olamaz.
İskender olur, imajımız bozuldu.~😀
Hiç sevmediğim yemek makarna
Hiç bir şeyi de beğenmiyorsunuz ama böyle olmaz
Tamda böyle olur
Ne nasıl oluyor
Hiçbir şeyi beğenmeyişim
İyi
Balık olurdu ahsh
Tavuk Kanat 😅
Merhaba ben çiğ köfte fkdkekskks
Jsjsjdj
Jcjdkdk