Evcil Hayvanlar Yediğiniz en son şey bunun adı olsaydı, ismi ne olurdu? OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 92 Yapay Zekaya Sor Me: mandalina Güncellemeler+1 yıl YulafBadem tuttum bunları 😬 Yediğiniz en son şey bunun adı olsaydı, ismi ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Sigara ve elma 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne yediğimi hatırlamıyorum ama en son nane limon içmiştim dkdkdkdMaşallah çok tatlı bu arada 🍁 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Teşekkürlerini iletiyor 😅🤭 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Bitikolata 😃https://www.youtube.com/embed/Mu8JzRLh9P8 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Hahahahaha çok tatlı ya Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yaş pasta olurdu. Aşırı masum ve tatlı bir surat 😍 2 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Eh hani maşallah 🥹 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maşallah 🧿 Yorumla OnurcanANK +1 yıl 🫶🏻 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ya ne tatlı bir kedi buu😂 ceviz yedim ama uygun değil hiç bu minnoş a 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Ceviz iyi yaaa 😂 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Ya hiç sempatik değiller şu an gözümde. Yemin ederim apartmandan kovulucam 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Nasıl yani 😅 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ponçik bir şey bu benimde böyle bir kedim olsun 1 8 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Üzülürüüm böyle yaparsan Yamaal +1 yıl Ben de üzgünüm 🥺🥺☹ OnurcanANK +1 yıl Ağlarım yapma Yamaal +1 yıl Ben ağlamışım bütün dünya ağıladim bana ne 🥺😭🥺😭 OnurcanANK +1 yıl Aaaaah ahhh 🥲 Yamaal +1 yıl Buyrun peçete 🤧🧻🧻🧻 OnurcanANK +1 yıl Aldımm 😭 Yamaal +1 yıl 🧻🧻🧻🤧🤧🤧😭😭silin göz yaşlarınızı yere damlamasın benimkisi damlıyor ama olsun
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Mandalina yedim en son ama bu kedicige mandalina ismi yakışmaz 😆🙄 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sen hâlâ burdamısın yaa Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Bunu sorabildigine göre Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl "minnoş"çok tatlı benim kedim de küçükken böyleydi şimdi çok kilo aldı ya göğsümde yatınca artık kilosunu farkettiriyor. ama çok sevimliler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En son havuç kemirdim, şimdi bu kediciğe daha minnoş isimler yakışır. 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bi tık sarımsı olsaydı havuç olurdu 😅
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ayyy ben en son 2 saat önce sevgilimin şeyini yedim... 1 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yav en son en sonn snjhrhej Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eee işte en son o Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sonra hiçmi bişi yemedin snrnabe Yorumla
ObirSayborg Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yediğim en son şey bunun adı olsaydı muhtemelen adı "Kedi" olurdu. Uzakdoğulu damak zevklerim tartışmasızdır... 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl kivi yedim arkasından aşk tadında çikolatası yedim adı kivi olsun bnu yakışıklının :) 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Kivi olur Ya 😄 Yorumla scorpion026 +1 yıl Aynen kivi yakışır :) Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yiyecek ismi olmasa olmaz mı? mahsum veya sempatik, bana göre da güzel olurdu. 1 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Oyşş maşallah 🧿😻o maviş maviş bakan gözleri severim ben.. 1 0 Yorumla
katherinaisobel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl gıcık koyardım ben ahahahahha ya da malak cok mal duruyo asırı tatlı ahhahahahhaha 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ya o nasıl bir şey öyle :)) Yerim onu :)Ahenk olurdu :) 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Ya ben bunu yerim.. gözlere bak maviş maviş.. Tost ta olmaz kı sımdı bunun adı 1 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yoğurt yedim bol pul biberli:) 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Afiyet olsunda yoğurt buna olmaz ki ya 😅 Yorumla
JamaisV Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl yoğurt sdhzxlh 2 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yoğurt olmaz yav shdbahw Yorumla JamaisV +1 yıl bence de Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bu kedi çok tatlı ❤️ şapşik.. 2 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Eh hani maşallah 🥹 Yorumla asuasuasuman +1 yıl 😊 maşallah Yorumla OnurcanANK +1 yıl 😘🫶🏻 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Buğlama. Shshshhs 1 23 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Buğlama olur mu yaa 😂😂 Yorumla Competitive +1 yıl Kediler balık sever olur olur. Shshshsjjd Yorumla OnurcanANK +1 yıl Karadenizlimisin sen anrnabeb Yorumla Competitive +1 yıl Evet 😀 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Tahmin ederken hiç zorlanmadım dndnabdja Yorumla Competitive +1 yıl Ya balığı sadece karadenizliler mi yiyor? Shshdhhd Yorumla OnurcanANK +1 yıl Karadenizliler yemiyor ama kediye buğlamayı karadenizliden başkası demez hsdjjahedjaj Yorumla Competitive +1 yıl En son yediğim şey oydu ama. 😀 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Siz hamsiden başka bişiYemiyormusunuz allah için Yorumla Competitive +1 yıl Yoo yiyoruz Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çay falanmı ney 😂😂 Yorumla Competitive +1 yıl Aaaa sen neden taktın bu kadar? 😀Karadeniz yemeklerini bilmiyor musun? Yorumla OnurcanANK +1 yıl Hamsiden başka bişi bilmiyorum 😂😂 Yorumla Competitive +1 yıl Meşhur yemekleri turşu kavurması, mısır ekmeği, keşkek falan. Benim de aklıma gelmedi şimdi shshsudu Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çünkü olan biten bu snsnqbehq Yorumla Competitive +1 yıl Ben seviyorum memnunum :) Yorumla OnurcanANK +1 yıl Aramızda kalsın ben karadeniz hayranıyım 🫣 Yorumla Competitive +1 yıl Bekleriz o zaman, gel buyur gez. 😀 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Neresi rizemi Yorumla Competitive +1 yıl Onu söylemem, Karadeniz komple güzel yer ayırt etme. Yorumla OnurcanANK +1 yıl Şehir sadece ben sana adres ver demedim ki ankaralıyım ben andnabe Yorumla Competitive +1 yıl Söylememek tercihtir. 🤷🏻♀️ Yorumla OnurcanANK +1 yıl Pekiğğğ 😒🤔 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı kiiiii 🥹🥹 muz olurdu ama hiç uymadı 1 10 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Muz olmaz sanki 😅 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Ben de uymaz dedim ya zatiii😅 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Başka bul 😅 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Senin kedin mi Yorumla OnurcanANK +1 yıl Evett Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Çok datlu ya Yorumla OnurcanANK +1 yıl Evet 🥹 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Duman, mırnav, bal olsun Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mırnav mı andnabd Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Hahahahhahaha Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Yaaa ama bu çok tatlı 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Eh hani maşallah Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl ME: Mermer kek 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mermer kek ne ki 😬 Yorumla saçmabirkişilik +1 yıl İnternete “Marmorkuchen” yazıp aratman gerekecek. Aslında kısacası: Hem beyaz hemde kakolu hamurlu kek demek. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya bu tipe de kıyamadım ama yrrk olurdu 😂😂 1 3 Yorumla benjjj +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla benjjj +1 yıl Sevimli miydi bu kadar minnoş muydu Yorumla OnurcanANK +1 yıl O sayılmaz ondan öncekiniSöyle 😅 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Mavi, bulut, gümüş vb olur. 1 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bulut çok hoş ya Yorumla Behavaha +1 yıl Kedinin tüylerine bakarak isim koymak daha mantıklı geliyor bana. Duman ve şimşek de aklıma gelen son isimler. Yorumla OnurcanANK +1 yıl Pamuk nasıl sence Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Boyoz yedim köpüşumun adida boyoz 1 13 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Hahahaha boyoz olur mu yaa 😂😂 Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Valla adı boyoz sfdfff Yorumla OnurcanANK +1 yıl Boyoz olmaz yaa dhahrhha Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Miki koy😑 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Miki ney skrjaje Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Sen yulaf koy ben miki diycem sdhj Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yav miki ney miki dnrmajeje Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Bir ara araştır neymis😑 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mickey. Mouseymiş sjfjajsha Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl Evt genelde küçuk kısa boylu minik tatli olarakta tabir edilebilir Yorumla OnurcanANK +1 yıl O zaman sende miki sin snsnabs Yorumla bosvergitsinn35 +1 yıl 173 boy kısami🙄 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sen az mikiymişsin sndhaheh Yorumla
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Trabzon kurusuydu sanırım adı jxjxjx 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yav bu olur mu snrnahrhe Yorumla Eliff009 +1 yıl Ne olmadı mı ncjx Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cikolata yedim be 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çikolata yakışmaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orasini sen bilecen artik knk Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mantı 2 4 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mantı olur mu sence 😄 Yorumla VEGA0 +1 yıl Bence bu patates fkfkfnnfnt Yorumla OnurcanANK +1 yıl Patatezzz koyarsak ayıp olur 😂 Yorumla VEGA0 +1 yıl Nie Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çikolata olurdu 2 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çikolata olurmuydu ki Yorumla helene1 +1 yıl Olur olur Yorumla OnurcanANK +1 yıl Nasıl çağırıcam ben snrnabe Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ekmek peynir ve zeytin yanınada çay. 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bıkmadınız bu sorulardanÇekirdek bu arada 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Greyfurt 2 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çağırırken biraz değişik oluyor ama 😅 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Çekirdek 1 6 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Hayır ya dolma Yorumla OnurcanANK +1 yıl Dolma olur mu bu bebeğe yaa 😂😂 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl En son dolma yedim napiyim 😂 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Dolma hiç olmaz 😂 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Tamam çekirdek olsun o zaman Yorumla OnurcanANK +1 yıl Olsun yaa Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl zavallı köfte 1 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl O ne tür bir yemek yaa Yorumla pufferfish028 +1 yıl kedicik için dedim zavallı diye Yorumla OnurcanANK +1 yıl Köfte olmaz çünkü erkek kardeşimin lakabı o başka bul 😅😂 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl krep :D 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl olur mu yav 😅😅 Yorumla
Doksanüçlü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sütlü kahve 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Afiyet olsun 😅 Yorumla
ceylin_n Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Üzüm:) ama bu çok tatlııı 1 9 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Üzüm belki olur hani maşallah 🥹 Yorumla ceylin_n +1 yıl 🧿🧿🧿 maşallah hocam maşallah da benim yerime de sev öp bu bebeğii Yorumla OnurcanANK +1 yıl Isırdım senin yerine 😬 Yorumla ceylin_n +1 yıl Vur dedik öldürmüşsün beya xddxdl Yorumla OnurcanANK +1 yıl Sen olsan sanki dayanabilecektin 😒 Yorumla ceylin_n +1 yıl Dayanamayacağım kadar güzel bi bebek haklı olabilirsin😂👉🏻👈🏻 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Haklıyım zaten ilk defa bir kadına karşı 🥹 Yorumla ceylin_n +1 yıl Hahaha bu bayağı iyiydi😂👍🏻 Yorumla OnurcanANK +1 yıl 🥹😁 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hamburger 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Ham çok iyi ya 😂 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Pide 1 5 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Pide gel pisi pisi sjtjaj Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Hahahsha çok iyiiayy çikolata yedim en son şimdi hatırladım jdndjsnd Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çikileta olmaz yav sndnabd Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Çikolata daha tatlı hsnsjsnjd Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çikolata olmaz ama yav shdbahe Yorumla
hoştçakall Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ıslak kek uymadı oek zjan 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yok yok uymadı ajrjaj Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Mısır 1 5 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Yakışırmı buna Yorumla Başak6419 +1 yıl Ya bu çok şapşik ama yakışır benim kedilerim adı luna zeytin Oscar bak bunlarda güzel Yorumla OnurcanANK +1 yıl Mısıra benzemiyor ki 😂😂😂 Yorumla Başak6419 +1 yıl Yani haliyle o yüzden ek isimler söyledim Yorumla OnurcanANK +1 yıl Isırasımm geliyor ya 😅 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Züber 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl O ne reis be 😅 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Proteinli ezme. Züber marka Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kumpir 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Değişik olur bence 😅 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Badem 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bademi beğendim Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Patates 😂 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Patates olmaz yav 😅 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Peynir 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Tatlı 😄 Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çay. 1 4 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çay yeniyormu 😅 Yorumla Buusee02 +1 yıl Ya yenecek bişeydi demi 😄 uykulu cevap vermiştim 😅 o zaman çig börek olurdu adı Yorumla OnurcanANK +1 yıl Çiğ börek olur mu bilemedim 😅 Yorumla Buusee02 +1 yıl Böreğin adı öyle 😅yoksa çiğ değil Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl İçli köfte 😅 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Bu olmaz ki yaa Yorumla judebellingham +1 yıl Ama öyle işte 😅 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Acılı krispi 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Buna olur mu o yav Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fındık 1 3 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Fındık tatlı olur ya 😁 _Güneş____00 +1 yıl Aynen, cuk oturur. 🩶🤍 OnurcanANK +1 yıl 🫶🏻
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Coco pops 1 1 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Tutmaz ki Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Tuzlu fıstık 1 2 Yorumla OnurcanANK +1 yıl Direkt fıstık daha iyi değilmi Yorumla cnrche +1 yıl o da olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Sigara ve elma
Ne yediğimi hatırlamıyorum ama en son nane limon içmiştim dkdkdkd
Maşallah çok tatlı bu arada 🍁
Teşekkürlerini iletiyor 😅🤭
Bitikolata 😃
https://www.youtube.com/embed/Mu8JzRLh9P8Hahahahaha çok tatlı ya
Yaş pasta olurdu. Aşırı masum ve tatlı bir surat 😍
Eh hani maşallah 🥹
Maşallah 🧿
🫶🏻
Ya ne tatlı bir kedi buu😂 ceviz yedim ama uygun değil hiç bu minnoş a
Ceviz iyi yaaa 😂
Ya hiç sempatik değiller şu an gözümde. Yemin ederim apartmandan kovulucam
Nasıl yani 😅
Ponçik bir şey bu benimde böyle bir kedim olsun
Üzülürüüm böyle yaparsan
Ben de üzgünüm 🥺🥺☹
Ağlarım yapma
Ben ağlamışım bütün dünya ağıladim bana ne 🥺😭🥺😭
Aaaaah ahhh 🥲
Buyrun peçete 🤧🧻🧻🧻
Aldımm 😭
🧻🧻🧻🤧🤧🤧😭😭silin göz yaşlarınızı yere damlamasın benimkisi damlıyor ama olsun
Mandalina yedim en son ama bu kedicige mandalina ismi yakışmaz 😆🙄
Sen hâlâ burdamısın yaa
Bunu sorabildigine göre
"minnoş"
çok tatlı benim kedim de küçükken böyleydi şimdi çok kilo aldı ya göğsümde yatınca artık kilosunu farkettiriyor. ama çok sevimliler.
Makarna 🍝
Makarna olur mu bilemedim 😂
En son havuç kemirdim, şimdi bu kediciğe daha minnoş isimler yakışır.
Bi tık sarımsı olsaydı havuç olurdu 😅
ayyy ben en son 2 saat önce sevgilimin şeyini yedim...
Yav en son en sonn snjhrhej
eee işte en son o
Sonra hiçmi bişi yemedin snrnabe
Yediğim en son şey bunun adı olsaydı muhtemelen adı "Kedi" olurdu. Uzakdoğulu damak zevklerim tartışmasızdır...
kivi yedim arkasından aşk tadında çikolatası yedim adı kivi olsun bnu yakışıklının :)
Kivi olur Ya 😄
Aynen kivi yakışır :)
Yiyecek ismi olmasa olmaz mı? mahsum veya sempatik, bana göre da güzel olurdu.
Oyşş maşallah 🧿😻o maviş maviş bakan gözleri severim ben..
gıcık koyardım ben ahahahahha ya da malak cok mal duruyo asırı tatlı ahhahahahhaha
Ya o nasıl bir şey öyle :)) Yerim onu :)
Ahenk olurdu :)
Ya ben bunu yerim.. gözlere bak maviş maviş..
Tost ta olmaz kı sımdı bunun adı
Yoğurt yedim bol pul biberli:)
Afiyet olsunda yoğurt buna olmaz ki ya 😅
yoğurt sdhzxlh
Yoğurt olmaz yav shdbahw
bence de
Bu kedi çok tatlı ❤️ şapşik..
Eh hani maşallah 🥹
😊 maşallah
😘🫶🏻
Buğlama. Shshshhs
Buğlama olur mu yaa 😂😂
Kediler balık sever olur olur. Shshshsjjd
Karadenizlimisin sen anrnabeb
Evet 😀
Tahmin ederken hiç zorlanmadım dndnabdja
Ya balığı sadece karadenizliler mi yiyor? Shshdhhd
Karadenizliler yemiyor ama kediye buğlamayı karadenizliden başkası demez hsdjjahedjaj
En son yediğim şey oydu ama. 😀
Siz hamsiden başka bişi
Yemiyormusunuz allah için
Yoo yiyoruz
Çay falanmı ney 😂😂
Aaaa sen neden taktın bu kadar? 😀
Karadeniz yemeklerini bilmiyor musun?
Hamsiden başka bişi bilmiyorum 😂😂
Meşhur yemekleri turşu kavurması, mısır ekmeği, keşkek falan. Benim de aklıma gelmedi şimdi shshsudu
Çünkü olan biten bu snsnqbehq
Ben seviyorum memnunum :)
Aramızda kalsın ben karadeniz hayranıyım 🫣
Bekleriz o zaman, gel buyur gez. 😀
Neresi rizemi
Onu söylemem, Karadeniz komple güzel yer ayırt etme.
Şehir sadece ben sana adres ver demedim ki ankaralıyım ben andnabe
Söylememek tercihtir. 🤷🏻♀️
Pekiğğğ 😒🤔
Çok tatlı kiiiii 🥹🥹 muz olurdu ama hiç uymadı
Muz olmaz sanki 😅
Ben de uymaz dedim ya zatiii😅
Başka bul 😅
Senin kedin mi
Evett
Çok datlu ya
Evet 🥹
Duman, mırnav, bal olsun
Mırnav mı andnabd
Hahahahhahaha
Yaaa ama bu çok tatlı
Eh hani maşallah
ME: Mermer kek
Mermer kek ne ki 😬
İnternete “Marmorkuchen” yazıp aratman gerekecek.
Aslında kısacası: Hem beyaz hemde kakolu hamurlu kek demek.
Ya bu tipe de kıyamadım ama yrrk olurdu 😂😂
🤣🤣🤣
Sevimli miydi bu kadar minnoş muydu
O sayılmaz ondan öncekini
Söyle 😅
Mavi, bulut, gümüş vb olur.
Bulut çok hoş ya
Kedinin tüylerine bakarak isim koymak daha mantıklı geliyor bana. Duman ve şimşek de aklıma gelen son isimler.
Pamuk nasıl sence
Boyoz yedim köpüşumun adida boyoz
Hahahaha boyoz olur mu yaa 😂😂
Valla adı boyoz sfdfff
Boyoz olmaz yaa dhahrhha
Miki koy😑
Miki ney skrjaje
Sen yulaf koy ben miki diycem sdhj
Yav miki ney miki dnrmajeje
Bir ara araştır neymis😑
Mickey. Mouseymiş sjfjajsha
Evt genelde küçuk kısa boylu minik tatli olarakta tabir edilebilir
O zaman sende miki sin snsnabs
173 boy kısami🙄
Sen az mikiymişsin sndhaheh
Trabzon kurusuydu sanırım adı jxjxjx
Yav bu olur mu snrnahrhe
Ne olmadı mı ncjx
cikolata yedim be
Çikolata yakışmaz ki
Orasini sen bilecen artik knk
Mantı
Mantı olur mu sence 😄
Bence bu patates fkfkfnnfnt
Patatezzz koyarsak ayıp olur 😂
Nie
Çikolata olurdu
Çikolata olurmuydu ki
Olur olur
Nasıl çağırıcam ben snrnabe
Ekmek peynir ve zeytin yanınada çay.
Akşam yemeği yemedim.
Çay olurdu jsjs çaycı Hüseyin
Bıkmadınız bu sorulardan
Çekirdek bu arada
Pamuk şekeri ne tatlıya
Greyfurt
Çağırırken biraz değişik oluyor ama 😅
Çekirdek
Hayır ya dolma
Dolma olur mu bu bebeğe yaa 😂😂
En son dolma yedim napiyim 😂
Dolma hiç olmaz 😂
Tamam çekirdek olsun o zaman
Olsun yaa
zavallı köfte
O ne tür bir yemek yaa
kedicik için dedim zavallı diye
Köfte olmaz çünkü erkek kardeşimin lakabı o başka bul 😅😂
krep :D
olur mu yav 😅😅
Sütlü kahve
Afiyet olsun 😅
Üzüm:) ama bu çok tatlııı
Üzüm belki olur hani maşallah 🥹
🧿🧿🧿 maşallah hocam maşallah da benim yerime de sev öp bu bebeğii
Isırdım senin yerine 😬
Vur dedik öldürmüşsün beya xddxdl
Sen olsan sanki dayanabilecektin 😒
Dayanamayacağım kadar güzel bi bebek haklı olabilirsin😂👉🏻👈🏻
Haklıyım zaten ilk defa bir kadına karşı 🥹
Hahaha bu bayağı iyiydi😂👍🏻
🥹😁
Hamburger
Ham çok iyi ya 😂
Pide
Pide gel pisi pisi sjtjaj
Hahahsha çok iyii
ayy çikolata yedim en son şimdi hatırladım jdndjsnd
Çikileta olmaz yav sndnabd
Çikolata daha tatlı hsnsjsnjd
Çikolata olmaz ama yav shdbahe
ıslak kek uymadı oek zjan
Yok yok uymadı ajrjaj
Mısır
Yakışırmı buna
Ya bu çok şapşik ama yakışır benim kedilerim adı luna zeytin Oscar bak bunlarda güzel
Mısıra benzemiyor ki 😂😂😂
Yani haliyle o yüzden ek isimler söyledim
Isırasımm geliyor ya 😅
Züber
O ne reis be 😅
Proteinli ezme. Züber marka
Kumpir
Değişik olur bence 😅
Badem
Bademi beğendim
Patates 😂
Patates olmaz yav 😅