Evcil Hayvanlar Yediğiniz en son şey bunun adı olsaydı, ismi ne olurdu? OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 92 Yapay Zekaya Sor Me: mandalina Güncellemeler11 ay YulafBadem tuttum bunları 😬 Yediğiniz en son şey bunun adı olsaydı, ismi ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Ne yediğimi hatırlamıyorum ama en son nane limon içmiştim dkdkdkdMaşallah çok tatlı bu arada 🍁 2 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Teşekkürlerini iletiyor 😅🤭 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 99% 11 ay Bitikolata 😃https://www.youtube.com/embed/Mu8JzRLh9P8 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Hahahahaha çok tatlı ya Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 61% 11 ay Evcil Hayvanlar konusunda 358 cevap paylaştı. Yaş pasta olurdu. Aşırı masum ve tatlı bir surat 😍 2 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay Eh hani maşallah 🥹 Yorumla Edameda06 11 ay Maşallah 🧿 Yorumla OnurcanANK 11 ay 🫶🏻 Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 11 ay Ya ne tatlı bir kedi buu😂 ceviz yedim ama uygun değil hiç bu minnoş a 2 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Ceviz iyi yaaa 😂 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% 11 ay Ya hiç sempatik değiller şu an gözümde. Yemin ederim apartmandan kovulucam 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Nasıl yani 😅 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 11 ay Ponçik bir şey bu benimde böyle bir kedim olsun 1 8 Yorumla OnurcanANK 11 ay Üzülürüüm böyle yaparsan Yamaal 11 ay Ben de üzgünüm 🥺🥺☹ OnurcanANK 11 ay Ağlarım yapma Yamaal 11 ay Ben ağlamışım bütün dünya ağıladim bana ne 🥺😭🥺😭 OnurcanANK 11 ay Aaaaah ahhh 🥲 Yamaal 11 ay Buyrun peçete 🤧🧻🧻🧻 OnurcanANK 11 ay Aldımm 😭 Yamaal 11 ay 🧻🧻🧻🤧🤧🤧😭😭silin göz yaşlarınızı yere damlamasın benimkisi damlıyor ama olsun
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 95% 11 ay Mandalina yedim en son ama bu kedicige mandalina ismi yakışmaz 😆🙄 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Sen hâlâ burdamısın yaa Yorumla _Justimagineit_ 11 ay Bunu sorabildigine göre Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 41% 11 ay "minnoş"çok tatlı benim kedim de küçükken böyleydi şimdi çok kilo aldı ya göğsümde yatınca artık kilosunu farkettiriyor. ama çok sevimliler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay En son havuç kemirdim, şimdi bu kediciğe daha minnoş isimler yakışır. 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Bi tık sarımsı olsaydı havuç olurdu 😅
Gizli Üye (18-24) 11 ay ayyy ben en son 2 saat önce sevgilimin şeyini yedim... 1 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay Yav en son en sonn snjhrhej Yorumla Cevap sahibi 11 ay eee işte en son o Yorumla OnurcanANK 11 ay Sonra hiçmi bişi yemedin snrnabe Yorumla
ObirSayborg Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Yediğim en son şey bunun adı olsaydı muhtemelen adı "Kedi" olurdu. Uzakdoğulu damak zevklerim tartışmasızdır... 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 38 11 ay kivi yedim arkasından aşk tadında çikolatası yedim adı kivi olsun bnu yakışıklının :) 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Kivi olur Ya 😄 Yorumla scorpion026 11 ay Aynen kivi yakışır :) Yorumla
Comagene00 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Yiyecek ismi olmasa olmaz mı? mahsum veya sempatik, bana göre da güzel olurdu. 1 0 Yorumla
m _Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Oyşş maşallah 🧿😻o maviş maviş bakan gözleri severim ben.. 1 0 Yorumla
katherinaisobel Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% 11 ay gıcık koyardım ben ahahahahha ya da malak cok mal duruyo asırı tatlı ahhahahahhaha 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 11 ay Ya o nasıl bir şey öyle :)) Yerim onu :)Ahenk olurdu :) 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 11 ay Ya ben bunu yerim.. gözlere bak maviş maviş.. Tost ta olmaz kı sımdı bunun adı 1 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yoğurt yedim bol pul biberli:) 2 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Afiyet olsunda yoğurt buna olmaz ki ya 😅 Yorumla
JamaisV Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% 11 ay yoğurt sdhzxlh 2 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Yoğurt olmaz yav shdbahw Yorumla JamaisV 11 ay bence de Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 11 ay Bu kedi çok tatlı ❤️ şapşik.. 2 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay Eh hani maşallah 🥹 Yorumla asuasuasuman 11 ay 😊 maşallah Yorumla OnurcanANK 11 ay 😘🫶🏻 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 11 ay Buğlama. Shshshhs 1 23 Yorumla OnurcanANK 11 ay Buğlama olur mu yaa 😂😂 Yorumla Competitive 11 ay Kediler balık sever olur olur. Shshshsjjd Yorumla OnurcanANK 11 ay Karadenizlimisin sen anrnabeb Yorumla Competitive 11 ay Evet 😀 Yorumla OnurcanANK 11 ay Tahmin ederken hiç zorlanmadım dndnabdja Yorumla Competitive 11 ay Ya balığı sadece karadenizliler mi yiyor? Shshdhhd Yorumla OnurcanANK 11 ay Karadenizliler yemiyor ama kediye buğlamayı karadenizliden başkası demez hsdjjahedjaj Yorumla Competitive 11 ay En son yediğim şey oydu ama. 😀 Yorumla OnurcanANK 11 ay Siz hamsiden başka bişiYemiyormusunuz allah için Yorumla Competitive 11 ay Yoo yiyoruz Yorumla OnurcanANK 11 ay Çay falanmı ney 😂😂 Yorumla Competitive 11 ay Aaaa sen neden taktın bu kadar? 😀Karadeniz yemeklerini bilmiyor musun? Yorumla OnurcanANK 11 ay Hamsiden başka bişi bilmiyorum 😂😂 Yorumla Competitive 11 ay Meşhur yemekleri turşu kavurması, mısır ekmeği, keşkek falan. Benim de aklıma gelmedi şimdi shshsudu Yorumla OnurcanANK 11 ay Çünkü olan biten bu snsnqbehq Yorumla Competitive 11 ay Ben seviyorum memnunum :) Yorumla OnurcanANK 11 ay Aramızda kalsın ben karadeniz hayranıyım 🫣 Yorumla Competitive 11 ay Bekleriz o zaman, gel buyur gez. 😀 Yorumla OnurcanANK 11 ay Neresi rizemi Yorumla Competitive 11 ay Onu söylemem, Karadeniz komple güzel yer ayırt etme. Yorumla OnurcanANK 11 ay Şehir sadece ben sana adres ver demedim ki ankaralıyım ben andnabe Yorumla Competitive 11 ay Söylememek tercihtir. 🤷🏻♀️ Yorumla OnurcanANK 11 ay Pekiğğğ 😒🤔 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Çok tatlı kiiiii 🥹🥹 muz olurdu ama hiç uymadı 1 10 Yorumla OnurcanANK 11 ay Muz olmaz sanki 😅 Yorumla hepmeraktanyha 11 ay Ben de uymaz dedim ya zatiii😅 Yorumla OnurcanANK 11 ay Başka bul 😅 Yorumla hepmeraktanyha 11 ay Senin kedin mi Yorumla OnurcanANK 11 ay Evett Yorumla hepmeraktanyha 11 ay Çok datlu ya Yorumla OnurcanANK 11 ay Evet 🥹 Yorumla hepmeraktanyha 11 ay Duman, mırnav, bal olsun Yorumla OnurcanANK 11 ay Mırnav mı andnabd Yorumla hepmeraktanyha 11 ay Hahahahhahaha Yorumla
ogayeo Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 34% 11 ay Yaaa ama bu çok tatlı 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Eh hani maşallah Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 78% 11 ay ME: Mermer kek 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Mermer kek ne ki 😬 Yorumla saçmabirkişilik 11 ay İnternete “Marmorkuchen” yazıp aratman gerekecek. Aslında kısacası: Hem beyaz hemde kakolu hamurlu kek demek. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Ya bu tipe de kıyamadım ama yrrk olurdu 😂😂 1 3 Yorumla benjjj 11 ay 🤣🤣🤣 Yorumla benjjj 11 ay Sevimli miydi bu kadar minnoş muydu Yorumla OnurcanANK 11 ay O sayılmaz ondan öncekiniSöyle 😅 Yorumla
Behavaha Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% 11 ay Mavi, bulut, gümüş vb olur. 1 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay Bulut çok hoş ya Yorumla Behavaha 11 ay Kedinin tüylerine bakarak isim koymak daha mantıklı geliyor bana. Duman ve şimşek de aklıma gelen son isimler. Yorumla OnurcanANK 11 ay Pamuk nasıl sence Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Boyoz yedim köpüşumun adida boyoz 1 13 Yorumla OnurcanANK 11 ay Hahahaha boyoz olur mu yaa 😂😂 Yorumla bosvergitsinn35 11 ay Valla adı boyoz sfdfff Yorumla OnurcanANK 11 ay Boyoz olmaz yaa dhahrhha Yorumla bosvergitsinn35 11 ay Miki koy😑 Yorumla OnurcanANK 11 ay Miki ney skrjaje Yorumla bosvergitsinn35 11 ay Sen yulaf koy ben miki diycem sdhj Yorumla OnurcanANK 11 ay Yav miki ney miki dnrmajeje Yorumla bosvergitsinn35 11 ay Bir ara araştır neymis😑 Yorumla OnurcanANK 11 ay Mickey. Mouseymiş sjfjajsha Yorumla bosvergitsinn35 11 ay Evt genelde küçuk kısa boylu minik tatli olarakta tabir edilebilir Yorumla OnurcanANK 11 ay O zaman sende miki sin snsnabs Yorumla bosvergitsinn35 11 ay 173 boy kısami🙄 Yorumla OnurcanANK 11 ay Sen az mikiymişsin sndhaheh Yorumla
Eliff009 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Trabzon kurusuydu sanırım adı jxjxjx 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Yav bu olur mu snrnahrhe Yorumla Eliff009 11 ay Ne olmadı mı ncjx Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay cikolata yedim be 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Çikolata yakışmaz ki Yorumla Cevap sahibi 11 ay Orasini sen bilecen artik knk Yorumla
VEGA0 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Mantı 2 4 Yorumla OnurcanANK 11 ay Mantı olur mu sence 😄 Yorumla VEGA0 11 ay Bence bu patates fkfkfnnfnt Yorumla OnurcanANK 11 ay Patatezzz koyarsak ayıp olur 😂 Yorumla VEGA0 11 ay Nie Yorumla
u helene1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Çikolata olurdu 2 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay Çikolata olurmuydu ki Yorumla u helene1 11 ay Olur olur Yorumla OnurcanANK 11 ay Nasıl çağırıcam ben snrnabe Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 11 ay Bıkmadınız bu sorulardanÇekirdek bu arada 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Evcil Hayvanlar konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sigara ve elma 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 11 ay Greyfurt 2 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Çağırırken biraz değişik oluyor ama 😅 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% 11 ay Çekirdek 1 6 Yorumla Nightwalk35 11 ay Hayır ya dolma Yorumla OnurcanANK 11 ay Dolma olur mu bu bebeğe yaa 😂😂 Yorumla Nightwalk35 11 ay En son dolma yedim napiyim 😂 Yorumla OnurcanANK 11 ay Dolma hiç olmaz 😂 Yorumla Nightwalk35 11 ay Tamam çekirdek olsun o zaman Yorumla OnurcanANK 11 ay Olsun yaa Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 11 ay zavallı köfte 1 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay O ne tür bir yemek yaa Yorumla pufferfish028 11 ay kedicik için dedim zavallı diye Yorumla OnurcanANK 11 ay Köfte olmaz çünkü erkek kardeşimin lakabı o başka bul 😅😂 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 11 ay krep :D 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay olur mu yav 😅😅 Yorumla
Doksanüçlü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 11 ay Sütlü kahve 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Afiyet olsun 😅 Yorumla
ceylin_n Takip Et Xper 3 Yaş: 24 11 ay Üzüm:) ama bu çok tatlııı 1 9 Yorumla OnurcanANK 11 ay Üzüm belki olur hani maşallah 🥹 Yorumla ceylin_n 11 ay 🧿🧿🧿 maşallah hocam maşallah da benim yerime de sev öp bu bebeğii Yorumla OnurcanANK 11 ay Isırdım senin yerine 😬 Yorumla ceylin_n 11 ay Vur dedik öldürmüşsün beya xddxdl Yorumla OnurcanANK 11 ay Sen olsan sanki dayanabilecektin 😒 Yorumla ceylin_n 11 ay Dayanamayacağım kadar güzel bi bebek haklı olabilirsin😂👉🏻👈🏻 Yorumla OnurcanANK 11 ay Haklıyım zaten ilk defa bir kadına karşı 🥹 Yorumla ceylin_n 11 ay Hahaha bu bayağı iyiydi😂👍🏻 Yorumla OnurcanANK 11 ay 🥹😁 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% 11 ay Hamburger 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Ham çok iyi ya 😂 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 11 ay Pide 1 5 Yorumla OnurcanANK 11 ay Pide gel pisi pisi sjtjaj Yorumla Fearlesgirll 11 ay Hahahsha çok iyiiayy çikolata yedim en son şimdi hatırladım jdndjsnd Yorumla OnurcanANK 11 ay Çikileta olmaz yav sndnabd Yorumla Fearlesgirll 11 ay Çikolata daha tatlı hsnsjsnjd Yorumla OnurcanANK 11 ay Çikolata olmaz ama yav shdbahe Yorumla
hoştçakall Takip Et Xper 4 Yaş: 21 11 ay ıslak kek uymadı oek zjan 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Yok yok uymadı ajrjaj Yorumla
m Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 11 ay Mısır 1 5 Yorumla OnurcanANK 11 ay Yakışırmı buna Yorumla m Başak6419 11 ay Ya bu çok şapşik ama yakışır benim kedilerim adı luna zeytin Oscar bak bunlarda güzel Yorumla OnurcanANK 11 ay Mısıra benzemiyor ki 😂😂😂 Yorumla m Başak6419 11 ay Yani haliyle o yüzden ek isimler söyledim Yorumla OnurcanANK 11 ay Isırasımm geliyor ya 😅 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 41 , eic 59% 11 ay Züber 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay O ne reis be 😅 Yorumla KıyametAlameti 11 ay Proteinli ezme. Züber marka Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Kumpir 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Değişik olur bence 😅 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 11 ay Badem 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Bademi beğendim Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Patates 😂 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Patates olmaz yav 😅 Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% 11 ay Çay. 1 4 Yorumla OnurcanANK 11 ay Çay yeniyormu 😅 Yorumla Buusee02 11 ay Ya yenecek bişeydi demi 😄 uykulu cevap vermiştim 😅 o zaman çig börek olurdu adı Yorumla OnurcanANK 11 ay Çiğ börek olur mu bilemedim 😅 Yorumla Buusee02 11 ay Böreğin adı öyle 😅yoksa çiğ değil Yorumla
judebellingham Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 11 ay İçli köfte 😅 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Bu olmaz ki yaa Yorumla judebellingham 11 ay Ama öyle işte 😅 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Acılı krispi 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Buna olur mu o yav Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Fındık 1 3 Yorumla OnurcanANK 11 ay Fındık tatlı olur ya 😁 _Güneş____00 11 ay Aynen, cuk oturur. 🩶🤍 OnurcanANK 11 ay 🫶🏻
Mrs_Onigiri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Coco pops 1 1 Yorumla OnurcanANK 11 ay Tutmaz ki Yorumla
a canerozkum Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% 11 ay Tuzlu fıstık 1 2 Yorumla OnurcanANK 11 ay Direkt fıstık daha iyi değilmi Yorumla a canerozkum 11 ay o da olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ne yediğimi hatırlamıyorum ama en son nane limon içmiştim dkdkdkd
Maşallah çok tatlı bu arada 🍁
Teşekkürlerini iletiyor 😅🤭
Bitikolata 😃
https://www.youtube.com/embed/Mu8JzRLh9P8Hahahahaha çok tatlı ya
Yaş pasta olurdu. Aşırı masum ve tatlı bir surat 😍
Eh hani maşallah 🥹
Maşallah 🧿
🫶🏻
Ya ne tatlı bir kedi buu😂 ceviz yedim ama uygun değil hiç bu minnoş a
Ceviz iyi yaaa 😂
Ya hiç sempatik değiller şu an gözümde. Yemin ederim apartmandan kovulucam
Nasıl yani 😅
Ponçik bir şey bu benimde böyle bir kedim olsun
Üzülürüüm böyle yaparsan
Ben de üzgünüm 🥺🥺☹
Ağlarım yapma
Ben ağlamışım bütün dünya ağıladim bana ne 🥺😭🥺😭
Aaaaah ahhh 🥲
Buyrun peçete 🤧🧻🧻🧻
Aldımm 😭
🧻🧻🧻🤧🤧🤧😭😭silin göz yaşlarınızı yere damlamasın benimkisi damlıyor ama olsun
Mandalina yedim en son ama bu kedicige mandalina ismi yakışmaz 😆🙄
Sen hâlâ burdamısın yaa
Bunu sorabildigine göre
"minnoş"
çok tatlı benim kedim de küçükken böyleydi şimdi çok kilo aldı ya göğsümde yatınca artık kilosunu farkettiriyor. ama çok sevimliler.
Makarna 🍝
Makarna olur mu bilemedim 😂
En son havuç kemirdim, şimdi bu kediciğe daha minnoş isimler yakışır.
Bi tık sarımsı olsaydı havuç olurdu 😅
ayyy ben en son 2 saat önce sevgilimin şeyini yedim...
Yav en son en sonn snjhrhej
eee işte en son o
Sonra hiçmi bişi yemedin snrnabe
Yediğim en son şey bunun adı olsaydı muhtemelen adı "Kedi" olurdu. Uzakdoğulu damak zevklerim tartışmasızdır...
kivi yedim arkasından aşk tadında çikolatası yedim adı kivi olsun bnu yakışıklının :)
Kivi olur Ya 😄
Aynen kivi yakışır :)
Yiyecek ismi olmasa olmaz mı? mahsum veya sempatik, bana göre da güzel olurdu.
Oyşş maşallah 🧿😻o maviş maviş bakan gözleri severim ben..
gıcık koyardım ben ahahahahha ya da malak cok mal duruyo asırı tatlı ahhahahahhaha
Ya o nasıl bir şey öyle :)) Yerim onu :)
Ahenk olurdu :)
Ya ben bunu yerim.. gözlere bak maviş maviş..
Tost ta olmaz kı sımdı bunun adı
Yoğurt yedim bol pul biberli:)
Afiyet olsunda yoğurt buna olmaz ki ya 😅
yoğurt sdhzxlh
Yoğurt olmaz yav shdbahw
bence de
Bu kedi çok tatlı ❤️ şapşik..
Eh hani maşallah 🥹
😊 maşallah
😘🫶🏻
Buğlama. Shshshhs
Buğlama olur mu yaa 😂😂
Kediler balık sever olur olur. Shshshsjjd
Karadenizlimisin sen anrnabeb
Evet 😀
Tahmin ederken hiç zorlanmadım dndnabdja
Ya balığı sadece karadenizliler mi yiyor? Shshdhhd
Karadenizliler yemiyor ama kediye buğlamayı karadenizliden başkası demez hsdjjahedjaj
En son yediğim şey oydu ama. 😀
Siz hamsiden başka bişi
Yemiyormusunuz allah için
Yoo yiyoruz
Çay falanmı ney 😂😂
Aaaa sen neden taktın bu kadar? 😀
Karadeniz yemeklerini bilmiyor musun?
Hamsiden başka bişi bilmiyorum 😂😂
Meşhur yemekleri turşu kavurması, mısır ekmeği, keşkek falan. Benim de aklıma gelmedi şimdi shshsudu
Çünkü olan biten bu snsnqbehq
Ben seviyorum memnunum :)
Aramızda kalsın ben karadeniz hayranıyım 🫣
Bekleriz o zaman, gel buyur gez. 😀
Neresi rizemi
Onu söylemem, Karadeniz komple güzel yer ayırt etme.
Şehir sadece ben sana adres ver demedim ki ankaralıyım ben andnabe
Söylememek tercihtir. 🤷🏻♀️
Pekiğğğ 😒🤔
Çok tatlı kiiiii 🥹🥹 muz olurdu ama hiç uymadı
Muz olmaz sanki 😅
Ben de uymaz dedim ya zatiii😅
Başka bul 😅
Senin kedin mi
Evett
Çok datlu ya
Evet 🥹
Duman, mırnav, bal olsun
Mırnav mı andnabd
Hahahahhahaha
Yaaa ama bu çok tatlı
Eh hani maşallah
ME: Mermer kek
Mermer kek ne ki 😬
İnternete “Marmorkuchen” yazıp aratman gerekecek.
Aslında kısacası: Hem beyaz hemde kakolu hamurlu kek demek.
Ya bu tipe de kıyamadım ama yrrk olurdu 😂😂
🤣🤣🤣
Sevimli miydi bu kadar minnoş muydu
O sayılmaz ondan öncekini
Söyle 😅
Mavi, bulut, gümüş vb olur.
Bulut çok hoş ya
Kedinin tüylerine bakarak isim koymak daha mantıklı geliyor bana. Duman ve şimşek de aklıma gelen son isimler.
Pamuk nasıl sence
Boyoz yedim köpüşumun adida boyoz
Hahahaha boyoz olur mu yaa 😂😂
Valla adı boyoz sfdfff
Boyoz olmaz yaa dhahrhha
Miki koy😑
Miki ney skrjaje
Sen yulaf koy ben miki diycem sdhj
Yav miki ney miki dnrmajeje
Bir ara araştır neymis😑
Mickey. Mouseymiş sjfjajsha
Evt genelde küçuk kısa boylu minik tatli olarakta tabir edilebilir
O zaman sende miki sin snsnabs
173 boy kısami🙄
Sen az mikiymişsin sndhaheh
Trabzon kurusuydu sanırım adı jxjxjx
Yav bu olur mu snrnahrhe
Ne olmadı mı ncjx
cikolata yedim be
Çikolata yakışmaz ki
Orasini sen bilecen artik knk
Mantı
Mantı olur mu sence 😄
Bence bu patates fkfkfnnfnt
Patatezzz koyarsak ayıp olur 😂
Nie
Çikolata olurdu
Çikolata olurmuydu ki
Olur olur
Nasıl çağırıcam ben snrnabe
Ekmek peynir ve zeytin yanınada çay.
Akşam yemeği yemedim.
Çay olurdu jsjs çaycı Hüseyin
Bıkmadınız bu sorulardan
Çekirdek bu arada
Pamuk şekeri ne tatlıya
Sigara ve elma
Greyfurt
Çağırırken biraz değişik oluyor ama 😅
Çekirdek
Hayır ya dolma
Dolma olur mu bu bebeğe yaa 😂😂
En son dolma yedim napiyim 😂
Dolma hiç olmaz 😂
Tamam çekirdek olsun o zaman
Olsun yaa
zavallı köfte
O ne tür bir yemek yaa
kedicik için dedim zavallı diye
Köfte olmaz çünkü erkek kardeşimin lakabı o başka bul 😅😂
krep :D
olur mu yav 😅😅
Sütlü kahve
Afiyet olsun 😅
Üzüm:) ama bu çok tatlııı
Üzüm belki olur hani maşallah 🥹
🧿🧿🧿 maşallah hocam maşallah da benim yerime de sev öp bu bebeğii
Isırdım senin yerine 😬
Vur dedik öldürmüşsün beya xddxdl
Sen olsan sanki dayanabilecektin 😒
Dayanamayacağım kadar güzel bi bebek haklı olabilirsin😂👉🏻👈🏻
Haklıyım zaten ilk defa bir kadına karşı 🥹
Hahaha bu bayağı iyiydi😂👍🏻
🥹😁
Hamburger
Ham çok iyi ya 😂
Pide
Pide gel pisi pisi sjtjaj
Hahahsha çok iyii
ayy çikolata yedim en son şimdi hatırladım jdndjsnd
Çikileta olmaz yav sndnabd
Çikolata daha tatlı hsnsjsnjd
Çikolata olmaz ama yav shdbahe
ıslak kek uymadı oek zjan
Yok yok uymadı ajrjaj
Mısır
Yakışırmı buna
Ya bu çok şapşik ama yakışır benim kedilerim adı luna zeytin Oscar bak bunlarda güzel
Mısıra benzemiyor ki 😂😂😂
Yani haliyle o yüzden ek isimler söyledim
Isırasımm geliyor ya 😅
Züber
O ne reis be 😅
Proteinli ezme. Züber marka
Kumpir
Değişik olur bence 😅
Badem
Bademi beğendim
Patates 😂
Patates olmaz yav 😅