Yeme & İçme En son yediğin yemek senin ismin olsaydı eğer, sen ne olurdun 🐼? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Ben domates 🍅 olurdum memnun oldum siz nesiniz? 😅 En son yediğin yemek senin ismin olsaydı eğer, sen ne olurdun 🐼? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 47,8b cevap paylaştı. En son kahve ve sigara içtim daha yemek yemedim :D Günaydın 1 4 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Günaydın 😅tamam sen kahve oldun u Barış_LonelyForever 1 yıl Sigara olmak istiyordum ama :D Kadjdaks 1 yıl Tamam sigara da olur 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkürler :D
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Sabah tost yedim o sayılmasın tost olmak istemiyorum 😂 1 1 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Sayıldı 😅 Yorumla
BoşAkbilSesi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 62% 1 yıl Sadece domates mi yedin 1 2 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Yiyemez miyim Yorumla BoşAkbilSesi 1 yıl Yersin tabi sadece domatesle doymak ne biliyim Ben pastırmalı yumurta yedim bir bütün ekmekle hangisi olucam 😅 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,7b cevap paylaştı. Patlıcan musakka olurdum 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Makarna :D Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sandiviç 1 0 Yorumla
Dafne--__ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl menemen olduk 2 1 Yorumla Kadjdaks 1 yıl Merhaba menemen Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tost olurdum. 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 416 cevap paylaştı. kek )) 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yesilzeytin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En son kahve ve sigara içtim daha yemek yemedim :D Günaydın
Günaydın 😅tamam sen kahve oldun
Sigara olmak istiyordum ama :D
Tamam sigara da olur 😅
Teşekkürler :D
Sabah tost yedim o sayılmasın tost olmak istemiyorum 😂
Sayıldı 😅
Sadece domates mi yedin
Yiyemez miyim