Bulgur pilavı yaparken genelde yıkanmaz diyorlar. Ama benim elime geçen her şey pişmeden önce muhakkak bir sudan geçer ajsks.

Bulgur pilavı yaparken genelde yıkanmaz diyorlar. Ama benim elime geçen her şey pişmeden önce muhakkak bir sudan geçer ajsks.

Yıkanmalı. Mümkünse kepek oluşumunu engelleyici şampuanla ve güzel kokulu bir duş jeliyle yıkanmalı. Yıkandıktan sonra da saçlarını kuruladı mı pilav için hazırdır.
Ben çamaşır makinesine atıyorum. Yumoşun yumuşatıcısıyla çok şahane bir şey oluyor
Benim annem yıkamazdı açıkçası ama ben 5 yıldır tek yaşıyorum ve ne zaman yapsam yıkarım yani daha lezzetli mi diye sorarsan bilmiyorum fakat yaptığım yemekleri ben beğeniyorum :d
Cevap
12Cevap
Bulgur pilavı yapmadan önce bulgur yıkanmalı bence
Yaz kızım.
Gereği düşünüldü. Bulgur Pilavı ve Tavuğun yıkanılmamasına, yıkanılmasına gerek olmadığına karar verilmiştir.
Yok bunu yazmam kabul etmiyorum
O zaman bundan sonra yıkamakla kalmayacak bir gece önceden çamaşır suyuna basacağım tavukları 🥰
Deodorant sıkıyorum doğaya daha çok zararı var
Biz pirinci de yıkarız bulguru da yıkarız eti de tavuğu da balığı da her şeyi yıkarız. Bizim evde mutfağa giren her şey mutlaka yıkanır.
Ben bi kıymayı yıkayamıyorum 🥲
Ciddi bi hayal kırıklığı yaşadım şu an
Yıkanmaz diyenler çoğunlukta olsa da bende yıkarım.. 🤭
Hepimiz yıkıyormuşuz bu arada ben şaşırdım
Ben yıkıyorum. Pazardan doğal diye aldığımız bulgurun içinden türlü türlü şeyler çıktı, yıkamak lazım bence.
Bulgur pilavı yıkanır bakla hepsi sudan gecirilmeli toz tortu saman parcacıkları elenir
Yıkanması gerekir. Suyunu sılktıktan sonra pişirilir.
Ben de yıkamadan yapamaam hele de Pandemi sonrası.
Kesinlikle yıkanmalı tuhaf bir tad oluyor bence ben temiz su akana kadar yıkarım
Ben yıkamıyorum
Bulguru üretim aşamasında yıkanıp kurutularak paketliyorlar diye biliyorum. Bu yüzden yıkanmaz diyorlar. Ama ben çok kısa suyun altına bi tutarım.
Bende yıkıyorum
Toz toprak ne varsa içinde gibi geliyor
Olmaz, vitamini kaçabilir
Yıkayınca plastik mi yiyoruz
Tabiki
Hijyen şart
Eyvah ben yıkıyorum 😄
Bence yıkanmalı tabiki
Yıkanmali yika bak nasil kötü bir su çıkıyor
Bilmiyorum ben genelde böyle şeyler yemediğim için
Ben yıkamadan yapmam.
Evet tozlu oluyor yıkamak gerekiyor