Günaydın; mantar yerde büyüdüğü için çanuru tozu kiri gitsin diye elbette yıkıyorum. İster çorba ister fırınlama ya da yemeği olsun, her durumda kabuğunu elimle soyuyorum, hemen çıkıyor zaten. Mutlu bir hafta sonu dilerim.
Ben yıkıyorum üzerinde çamur oluyor 😅ben etide yıkıyprum. Nasıl mideniz alıyor başkasinin elinin değdiği eti yıkamadan yemek. Bizim burada kasap isteğe göre kesiyor bıçakls o yüzden sevmiyorum
Mantarların üzerinde toz, kir veya diğer yabancı maddeler olabileceği için yıkanmaları önerilir. Ancak, mantarların çok fazla su emici olduğunu unutmamak önemlidir. Bu nedenle, mantarları yıkarken dikkatli olmalı ve mümkün olduğunca az miktarda su kullanmaya çalışmalısınız. Mantarları hızlı bir şekilde yıkayıp süzün ve fazla suyunu almak için bir havluyla veya kağıt havluyla nazikçe kurulayın.
Direkt ye vucudun mikroplara ihtiyaci vardir yikayip yersen temizlersen daha dogrusu vucut hic bir seye bagisiklik kazanamaz biraz vucuda pislik girmesi gerekiyor. Saglikli yasamak istiyorsan
En İyi Cevap