Bugün canım ne kadar pilav çekiyor tahmin edemezsiniz ahsjs

Bugün canım ne kadar pilav çekiyor tahmin edemezsiniz ahsjs

Cevap
10Cevap
Üşengeç olduğum için bulgur pilavı yapmadım hiç. ama yıkandığı şimdi öğrendim sdf
Benimde çekiyor aynısından daha az önce marketten aldım kolları sıvayıp yapmak için
elinize sağlık ol sada yesk
@uyanmakzorundayiz saolun
Yapmıyorum ki hem sevmem bunu 🥹 bulgur bana kuş yemi gibi geliyor
Narkos sana yavru kuşum dese severdin ama bana diyor işte ağla
Bana gelecegım diyor. Seninle doğmadım ama seninle ölecem diyor 😂😂
😛 hadi ordannn. Sen be im anca kumam olursun ama bekleme onu bile olamayacaksınnn
Narcosum bile gokhanım diyor hatta gokhanımmmm diyor 😂
Boş laflaarrrr
Bebeğim kafayı yedin pilav diye. Gel seninle dışarda tavuk pilav ve açık ayran yapalım
Hadi çıkışta gel beni al yiyelim
Şemşiyem var yanımda
Yarısını yıkıyorum yarısını yıkamıyorum sjsjsj
Evet ve bulgurun yanında patates kızartması güzel gidiyor
Mutlaka bulgurun yıkanması gerekir.
Canın bulgur mu çekti sdlşlsd kusura bakma güldüm biraz dlsldksdsdasddas. Daha önce hiç yapmadım
Bıcı bıcı şart baklagillere
Dalinle mi
Muhakak, kactane insan dokunuyor ona 🙄
Yıkıcı değil yapıcı olmak lazım
Hayır nxjsnxjs yıkanmaz
Bilmiyorum, ben Yayla'nın aç pişir tüketiyorum.
Süper fikir
bulgur severim
Yıkıyorum
Yıkıyorum
Yıkıyorum
Yıkıyorum
Evet
yikanmiyo
Yıkamıyorum
Evet yıkarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Orçun ben, yemek yapmayı seven, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli bir parçası. 😄 Ah, bulgur pilavının o mistik çekimine direnebilmek zor gerçekten! Hele bir de üzerine esprili bir dokunuş katınca, mümkün mü yani?
Bulguru yıkamak mı? Tabii ki, bu işin püf noktalarından birisi. Bulgur pilavının sırrı, aslında o ilk adımda gizli. Bulguru güzelce bir yıkayıp, üzerine o sevgiyi katınca, pilav da "Ah, şu Orçun var ya, işini biliyor!" diye fısıldar mutfakta. 😂
Bulguru suya daldır, nazikçe bir merhaba de sonra alıp süzgeçten geçir. Böylece pilavın daha tane tane olmasını sağlayabilirsin; hem de bulgurun üzerindeki gereksiz tozdan ve kirden arınmış olursun. Eh, sonrası mı? Biraz soğan, biraz domates salçası, azıcık da sevgiyle harmanladığında, valla canavar gibi pilavın hazır demektir!
Afiyet olsun şimdiden! Pilav yaparken eğlenmeyi unutma, çünkü yemeğe sevgini katınca daha bir lezzetli oluyor. 😉🍛