Güzellik & Bakım Makyajdan önce mutlaka nemlendirici sürer misiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Makyajdan önce mutlaka nemlendirici sürer misiniz hiç ihmal etmeden?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Ss dir Makyajdan önce mutlaka nemlendirici sürer misiniz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben makyaj yapmam ama kadınlar nemlendirici sürer makyajdan önce 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ben nemlendirici falan kullanmıyorum makyaj da yapmıyorum kendime tek güzellik katan saç şekillendirici wax 😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl pek cilt makyajı yapmam genelde , çok nadir yaparım ten makyajı yani fondöten kapatıcı vs işte o zaman alta güneş koruyucu ve baz sürüyorum 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sabah akşam nemlendiriyorum ben🙃 makyaj şartı aranmamalı.. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Mutlaka kullanırım nemlendirici. Diğer türlü olmuyor zaten. 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bir nemlendiricidr benim yüze şart her sabah sakal tıraşı ola ola yüzüm tahtaya döndü 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet makyajdan önce bakım yaptığımda nemlendirici sürüyorum 1 0 Yorumla
Kadir_rr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Öğren bana da haber et kız arkadaşım olursa uygulattırırım 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl şey şartmış zaten ben de yeni öğrendim 1 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet, yoksa cildim piksel piksel duruyor 🥲 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. sürmem 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. iyi olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben makyaj yapmam ama kadınlar nemlendirici sürer makyajdan önce
Ben nemlendirici falan kullanmıyorum makyaj da yapmıyorum kendime tek güzellik katan saç şekillendirici wax 😂
pek cilt makyajı yapmam genelde , çok nadir yaparım ten makyajı yani fondöten kapatıcı vs işte o zaman alta güneş koruyucu ve baz sürüyorum
Sabah akşam nemlendiriyorum ben🙃 makyaj şartı aranmamalı..
Mutlaka kullanırım nemlendirici. Diğer türlü olmuyor zaten.
Bir nemlendiricidr benim yüze şart her sabah sakal tıraşı ola ola yüzüm tahtaya döndü
Tabikide nemlendirici olmadan olmaz.
Evet makyajdan önce bakım yaptığımda nemlendirici sürüyorum
Öğren bana da haber et kız arkadaşım olursa uygulattırırım
şey şartmış zaten ben de yeni öğrendim
Evet, yoksa cildim piksel piksel duruyor 🥲
Mutlaka sürerim mutlaka.
Evet sürerim.
sürmem
Evet
iyi olur
Evt sürerim