yurt dışında olanlar bizi aydınlatsın. yurt dışından yazacaklar, nerede olduğunu da eklesin lütfen.
karşıma sürekli mesela alman döneri diye bir şey çıkıyor. sosu basıp duruyorlar. o dönerler güzel mi?

yurt dışında olanlar bizi aydınlatsın. yurt dışından yazacaklar, nerede olduğunu da eklesin lütfen.
karşıma sürekli mesela alman döneri diye bir şey çıkıyor. sosu basıp duruyorlar. o dönerler güzel mi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tam konum alamazsin ama iskandinavya diyeyim. Fotodakine benziyor goruntu olarak ama burada adamlarin kullandigi et ve ekmegi biraz farkli gibi duruyor, ev yapimi ekmegiyse olabilir burada da oyle var yoksa genel olarka evet ekmek bu sekildedir icini acip doldururlar et marul salatalik domates sogan ne istiyorsan yani (ben sadece marul bide fotodaki beyaz soz tercih ederim) bu sekilde yani, hatta doner degil kebab derler genelde. Almanyaya da gittim bir kac kere orada biraz daha farkli
Kesinlikle degil Almanyada yasiyorum. Kiymaya benzer yaprak dönerler var tadi berbat 4 tane soslari var sabit bolca salata koyuyor her yerde ayni bombos bisi
Alman döneri denilmesine ısrarla karşı çıkıyorum. İçine konulan cacık bile Türklerden gelme.
Almanyada yemedim ama diğer yerlerde yediklerim güzel değildi.
Yemek kulturunde ulkemiz cok zengin turkiyedeki donerin lezzeti almanyada yok :)
Onun adı shawarma, döner değil.
Bizim akrabalarımızın büyük bir çoğunluğu Danimarka'da yaşıyor ve ben de oraya gittiğimde yemiştim.
Alman doneri baska aga
İğrenç bence hiç bizimkine benzemiyor kötü berbat
Ben yedim gayet güzeldi
Valla Saraybosna da yedim bizimkiyle alakası yok
Denemedim ki
Dönerse güzel
Cok sos var
Sanmam