Hayatımda ilk kez ejder meyvesi ve mango yiyim dedim berbatmış tadı ya öğk saman gibi ikisi de iyi ki papua yeni gineli filan değilim aç kalırdım orada ben

Hayatımda ilk kez ejder meyvesi ve mango yiyim dedim berbatmış tadı ya öğk saman gibi ikisi de iyi ki papua yeni gineli filan değilim aç kalırdım orada ben

Fiyatı yüksek olan meyveleri olgunlaşmadan toplayıp satıyorlar. Sevkiyat sırasında zayiat az olsun diye. Bu sebeple gerçek lezzetinden mahrum şekilde tatlara ulaştırıyorlar.
Mango da ejder meyvesi de güzeller aslında. Ancak herhangi bir yerden alıp yediyseniz sevmeme ihtimaliniz yüksek.
Örneğin; cennet hurması özellikle pazarlarda da marketlerde de bizim cocuklugumuzdaki cennet hurması gibi değil. Ağız buruşturuyor buradakilar , normalde ici siyah ve elma gibi kütür kütür olur. Agiz da buruşturmaz ve lapa yumuş yumuş olmaz. Erken toplandıkları için bu şekilde muhtemelen ben de buradakiler gibi olanindan deneseydim bu meyveyi katiyyen yemezdim bir daha.
Metro marketten aldım valla bilmiyorum beğenmedim
Cevap
8Cevap
Yeni lezzetlere açığım. Tropikal meyvelere sardığımız bir dönem olmuştu.
Yıllar öncede ananas ve hindistan cevizi denemiştim oda kötüydü
Evet yeni tatlar denemeyi severim.
Deneyebilirdim.. afiyet olsun
Ynalız onlar zengin yimeği sen fakir olduğun için gerçek tadını alamamışsındır.
Abartıyolar ya ben 40 tl cidden beğenmedik sjsk
o zaman güzller sever çrikinsindir belki
Mümkün olduğunca hayır, şırdan bile yemedim yemem :d
iy onun tipi bile çirkin
Ben de sevmem. Ortadaki mandalinaya devam et bence de 😅
Zaten tadı kötüyse onunla ağızım tadlansın diye koymuştum iyi ki de koymuşum onu yedim ağzımın tadı düzeldi
Evet denerim, mango ilk baştan tadı çok kötü geliyor ama sona doğru çok güzel tadı geliyor
Aslında mango güzeldir ya neden öyle dedin :(
Yok ya çıra gibi tadı var
her cicekten bal alma uzmani olarak eevet
Denerim tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?