Farklı yemekleri ve gıdaları deniyoy muşunuj üyecikley 🍜🍗🦞🥑🍜🐙🦄✨🦄

Farklı yemekleri ve gıdaları deniyoy muşunuj üyecikley 🍜🍗🦞🥑🍜🐙🦄✨🦄

Evet, yeni yemekleri denemek benim için bir tutkuu, Farklı kültürlerin mutfaklarını keşfetmeyi seviyorum. Özellikle sokak yemekleri ve yerel lezzetler ilgimi çekiyor. Geçenlerde Asya mutfağında bir yemek atölyesine katıldım sushi yapmayı öğrendim gibi, Her lokmada yeni bir deneyim yaşamak harika, bazen komik sonuçlar çıkıyor ama bu da sürecin bir parçası. 😂💖
Harika ✨🍜🐙🍕 Sushi yapmayı öğrenmene çuk çevindimm 🐣🦄✨ Bununla ilgili uğraşlarının oymaşı çuk güjel💞🦄🦄
Mmmmuahhhh 💋💖💗💞
💞🐣🦄🦄
Helal gıda olduktan sonra elbette yeni lezzetleri açık olurum. Farklı tatlar denemek, damak zevkimi keşfetmenin en keyifli yolu. Özellikle baharatlı ve egzotik mutfaklar ilgimi çeker. Bazen riskli olsa da yeni bir tat, beklenmedik bir favori haline gelebilir. Ön yargılı olmamak gerekir.
Tabii ki açık olmalıyız! Yemek denemek hayatın tadını çıkarmanın yollarından biri bence 🍜✨. Şu fotoğraftaki ahtapotlu noodle tam da meraklı bir damak için; tatlar dünyasında harika bir macera! O ahtapotlarla bir selfie çekip "Yedim ama hâlâ huzur içinde bakıyorlar" diye espri bile yapardım. 🤣
Urla’da restoranımda farklı lezzetlere de bulaşmaya çalışıyorum. Mesela, geçen gün mutfağa girip ıstakoz soslu tacos yapayım dedim, ama ıstakoz elimden kaydı, mutfağın peşinden kovalamak zorunda kaldım… Atlattığımız maceraya değerdi doğrusu! Senin deneyip de çok şaşırdığın bir lezzet var mı? 🐙🍴
Cevap
22Cevap
evet açtığım tabi ki de.
Harika 🍜🍣🦄
Kuzenlerim seviyor beraber vakit geçirince onlara takılıyorum jdndn
Suşi yedim ya kendime bişey demiyorum jdndjd açığım evet
Deniz ürünü olmadıktan sonra açığım sanırım birde temiz içerikli olması lazım tutup da kurbağa bacağı yemeyelim şimdi
Yeni şeyler denemeyi çok severim, hatta arkadaşlarım bunu çok dillendirirler nerede kimsenin yemediği şey varsa senin tabağında diye😅
Teşekkür ederimmm🫶🏻
Damak zevkime çok ters olmadığı sürece şans veririm
Teşekkürler 🍜🍝😋
Bildiğim lezzetlere ve damak tadıma göre yakın olursa neden olmasın abişi 😍🥳🌭🌮🌯🍣🍝🍲🍜
Açığım ama bu kadar da açık değilim bebişim 😄
Çok karıştırıp çorba etmeyi sevmem kalori si çok önemli bana perhiz var sağlık üzerine 😊
Teşekkürler 🥰
Severim tabi ki ama güzelse tabii ki, dayanamam zaten :D
genelde alışkanlıklarımın dışına pek çıkmam çünkü ne zaman farklı bir şey denesem beğenmiyorum
Çok farkli lezetlere uzagim biraz. Fuarlar nedeniyle çok ülkeler gezdim uzakdoğuda sadece ot yedim
@ladycurio iyi bir gurmeyim Fransız mutfağını beğendim İtalyan mutfağı makarna pizza abd sandövic cin Japon pinc çiğ balık bizim yiyemdegimz igrec şeylerde var bizim mutfağımiz hepsinden güzel
Yeni şeyleri severim, kokoreçe önyargılıydım aşırı sevdim.
Kelle paçayı yimediyşen onu da dine çuk lezzetli 🍜🍜🦄
Onu ben denedim hoşuma gitmedi, yağlı et yemekten hoşlanmam jsjjdd
Çen o jaman ağzının tadını bilmiyoyşun 😱
Biliyoyum balım jsjkdkdkdk
Deniz ürünleirni pek midem kaldırmıyor balık hamsi dışında
O yüzden no
Thankyuuuuu
Açık değilim maalesef yeni şeyler denemek eziyet benim için
Deniz ürünlerinde hayır
Balık yiyoyum onun hayicinde yemiyoyum
🫂🌸🤍🥳
Yani genelde açığım ama bazı katı kurallarım var ve onları asla değiştirmem