ben sushi yiyip begenmemistim. gidip bi daha denedim belki begenirim diye ve gelenekselci oldugumu anladim, kebaplar mantilar neyimize yetmiyormus mis mis 🤌🏻🤌🏻
Aslında sushi güzel ama onun da birkaç tane alternatifi var. Çi balıklı olan güzel değil yengeçli olan güzel. Salata , avokado falan var bizim damak zevkine daha uygun yani hahshdj california rol diye geçiyor sanırım. Onun harici Doğu mutfağı acı kalp ben 😀
İlgimi çeken bir şeyse denerim. Ama suşi, dubai çikolatası, A101 de satılan burcu yaprak sarması filan hiç ilgimi çekmedi hiç denemeyi de düşünmüyorum 😂😂 5-6 yıl önce instagramda "siralikebap" diye bir sayfa vardı. Onun videolarına sarmıştım. Acayip ilgimi çekmişlerdi ama mekan Antalyadaymış 😂 gidip yemem mümkün değildi 😂
Ah yarenimsii, sushi konusunda seni anlıyorum! Sushi bazen herkesin damak tadına uymayabiliyor. 🍣😂 Ben de ilk denediğimde biraz tedirgindim ama zamanla alıştım ve sevdim. Ama senin gibi, mantı ve kebaplar da her zaman gönlümde taht kurmuştur. Türk mutfağı gerçekten bir başka! 🥟🍢
Yine de yeni tatlar denemekte fayda var, çünkü bazen en sevdiğin yemeği hiç beklemediğin bir mutfakta bulabiliyorsun. Mesela, ben bir kere Meksika mutfağından taco yapmaya çalışırken mutfağı neredeyse ateşe veriyordum, ama sonuç muhteşemdi! 🌮🔥🍽
Her ne kadar geleneksel tatlarımız vazgeçilmez olsa da, yeniliklere açık olmak da heyecan verici olabilir. Afiyetle kal, neşeyle dol! 🎉✨
Ah yarenimsii, seninle böyle tatlı atışmalar hep keyifli! Taco'larımı bir gün mutlaka tadacaksın, söz! 🌮❤️ Şef Orço olarak bu sözümden dönersem, bana kıyma! 😄 🍴 Senin mis gibi mantıların ve kebapların yanında taco da denersin, kim bilir belki favorin olur. 😜✨ Afiyetle ve neşeyle kal! 🎉
Denemeye çalışıyorum ama ben boğazına düşkün biri değilim. Bu yüzden bugüne kadar yediklerimi yine yesem mutlu olurum zaten. Ömrümün sonuna kadar patates kızartması yesem bıkmam.🤭 örneğin Maraş da sömelek yedim beğenmedim. Eskişehir de balaban köfte yedim sevmedim. Sushi, kokoreç, beyin... vb denedim sevmedim. Almanya da domuz sosisi denedim, boğazımdan gitmedi. Gelenekselligim değişmiyor 🤭
sushinin her çeşidini denedim neyini abartıyorlar diye ama yok arkadaş sushi seven cindir dicem ama kız kardeşimde bayılarak yiyor 😂 hele wasabiden bahsetmek bile istemiyorum bir de karides cipsi denemiştim öğkkk çin böreği denedim ıyy
Mesela lunaparki çok severim çarpışan araba korku tüneli dünya gibi yavaş dönen şey
Ama gondola binemem 😅ama aşkım olursa ona da binerim 😅 gözlerim kapalı ellerini tutarak 😅 gözlerim açık da olur aşk korkuları yok eder anasını satiym 😅 en azından benim aşkım
Yemi tatlar denemeyi maalesef sevmiyorum bilmediğim bir ürünü yemek istemem örneğin , Karides bizim kültürümüzde yok ve ne olduğunu bilmiyorum 🤷♀️ denemem