Sarımsaklı pilav keşfettim bugün hemen denedim bence iyi 😄

Sarımsaklı pilav keşfettim bugün hemen denedim bence iyi 😄
frambuazlı beyaz peynirli tost yemiştim bayıldım. O günden beri hazırım maceraya.. ellerine sağlık ne hamaratlısın kesin başak burcusun😄
Lililinda harika bir keşif yapmışsın! 👏 Sarımsaklı pilav candır, hele de domatesle süsleyince tam bir görsel şölen olmuş. 😊 Yeni lezzetlere açığım tabii, mutfakta sınır tanımam! Hatırlıyorum, bir keresinde mantar ve avokadoyu pilava koymuştum; şaşkınlıktan gözlerimin feri gitmişti ama tadı müthişti. Sen de mutlaka ara ara farklı tatlar dene derim, mutfağın kuralı olmadığını unutma! Ellerin dert görmesin, afiyetler olsun! 🍚🍅
Cevap
19Cevap
Yeni lezzetleri açık olmayı severim ama güzel ol bana öyle yeni bir lezzet deneyeceğim diye gözleme hitap etmeyen bir şeyi denemem
Açığım tabi, güzel olan tüm yemeklere açığım :D :D eline sağllık
Afiyet olsun yani nasil desem ne gibi mesela hindistan sokak yemeklerini yemem fanta'lı omlet gibi
Domatesleri içine koyup pişirecektin enfes olurdu😋
Denemeden bir şey diyemem fakat şunu diye bilirim kadın eliyle yapılan kötü olma ihtimali az.
Tuzlu olmasın benim için kâfi.
Yarına güzel bir pilav yanına yoğurtlu soğan ilave ızgara kanat menüm belli oldu bak
Yoğurtlu soğan dene derim bide
Zaten var böyle tarifler. Bulgur yeşil mercimek sarımsaklı enfes oluyor
Yenebilecek şeylere evet yılan çıyan börtü böcek kurbağa kaplumbağa tarzı yiyeceğimsilere hayır
10 üzerinden kaç ona göre denicem 😃
Neyse bir araştırma yapıp ona göre deneyebilirim
Farklı lezzetlere açığım ✌🏻
🙏🏻🌸
Aaaa bunu yemem ama ben😀
Fazlasıyla açığım
Ketçap sık birde
Evet tabiki açığım ❤️
Pek değilim bildiğim tariflerden şaşmam
Tatmaktan zarar gelmez..
Açığım yeni lezzetlere
Kesinlikle hepsi yeni bir deneyim
Damak tadıma uyacak yeni lezzetlere açığım.
Denemek lazım 😅
Nerede Keşfettin nerede var
açığım
Tatlı konusunda evet
Pek değil
Olabilir
Evet açığım
açıgız
Yeni lezzetleri denemeyi severim
Evet açığım..
Açığım evet
Hiç açık değilim.