Yeme & İçme Senin yorgunluğunu çay mı alır, kahve mi? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 88 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok beğenildi ve güzel olmuştu merak eden arkadaşlar :)) güzel yorumlarınız için teşekkür ederim 🌸 Senin yorgunluğunu çay mı alır, kahve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çay alıy bugün bitki çaylayı içmekten biy değişik uldum 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Oldum olası ben bu çayı açık içtiğim için pek çay insanı olamadım. Kahve bağımlısıyım. Bir gün içmezsem olmaz. 1 0 Yorumla
Beyazleketdç Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır çay içmiyorum kahveye alıştım 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çay iyi gelir ama bu ara kahveye de alışmaya başladım 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Çay yorgunluğumu almaz ama yorgurken içmesi tatlıdır. 1 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Seçim yapmak zorunda kalamam... birini secsem oteki darilir gibi 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Bütün gün o kadar karışık içiyorum ki çay, kahve ve daha başka başka. Yorgunluğumu alıyor mu hangisi alıyor bakamıyorum artık. 0 0 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Çaydan nefret ederim ve midemi bulandırıyor. Kahve daha iyi 0 0 Yorumla
Deadli Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 46% +1 yıl valla bitki çayımış kahveymiş bunların hiçbiri kaçakçayın yerini tutmaz be 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Lahmacunun yanındaki ayran alır jxbxjs 1 1 Yorumla Manquer +1 yıl 😄 :)) Yorumla
Yaşamakistemiyorm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çay ya kahve ayda bir falan içerim. 2 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 823 cevap paylaştı. En sevdiğim kahve tabiki 😍🤎 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Kahve alır. Başka türlü geçmez yorgunluğum. 1 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Sevdiğime sarılmak sohbet etmek 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 717 cevap paylaştı. Tabiki çay kahvenin her türlüsünü içmem. 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çay alır. 1 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Bedenen kahve ruhen çay yorgunluğa iyi geliyor 1 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Çay.Ama günde iki de kahve. 1 0 Yorumla
İsyankarkader Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Evet çay ve güzel bir düşla kedime gelirim 1 0 Yorumla
Yoruldumartıkyardım Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benim yorgunluğumu ne çay alır ne kahve yorgunluğum hep bende kalır... 0 0 Yorumla
ttatarr Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Kişisine göre degisir birde hic unutulmuyanlar vardır 0 0 Yorumla
Hayattakısa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kahve sade acı Türk kahvesi ya da filtre kahvesi tüm derdimi alır beniö 0 0 Yorumla
Kemal687 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Güzel bir sohbetin yerini ne cay ne kahve doldurabilir 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kahve de çay da almasını biliyor fark etmiyor 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 996 cevap paylaştı. benimkini ıhlamur alıyor 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çay yorgunluk alır kahve keyif verir 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yerine göre; bazen çay, bazen kahve... 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çayy.. 1 3 Yorumla Manquer +1 yıl Rakı dersin sanmıştım :)) Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Seçeneklerde yoktu.. Yorumla Manquer +1 yıl Yazdın oldu 😃 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Ruhen ve bedenen bu yorgunlığı kimse alamaz :D 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl sen alırsın diyecem de hani ner de? 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 793 cevap paylaştı. Genelde kahve bazen de alkol. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. Uyku alır 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Icetea 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kahvem olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Çay alıy bugün bitki çaylayı içmekten biy değişik uldum
Oldum olası ben bu çayı açık içtiğim için pek çay insanı olamadım.
Kahve bağımlısıyım. Bir gün içmezsem olmaz.
Uzun zamandır çay içmiyorum kahveye alıştım
Çay iyi gelir ama bu ara kahveye de alışmaya başladım
Çay yorgunluğumu almaz ama yorgurken içmesi tatlıdır.
Seçim yapmak zorunda kalamam... birini secsem oteki darilir gibi
Bütün gün o kadar karışık içiyorum ki çay, kahve ve daha başka başka. Yorgunluğumu alıyor mu hangisi alıyor bakamıyorum artık.
Çaydan nefret ederim ve midemi bulandırıyor. Kahve daha iyi
valla bitki çayımış kahveymiş bunların hiçbiri kaçakçayın yerini tutmaz be
Lahmacunun yanındaki ayran alır jxbxjs
😄 :))
çay ya kahve ayda bir falan içerim.
Kahve daha bi alıyor gibi :)
Kahve alayım ben
En sevdiğim kahve tabiki 😍🤎
Kahve alır. Başka türlü geçmez yorgunluğum.
Sevdiğime sarılmak sohbet etmek
Kahve tabii ki. Latteeee
Çay iyi geliyor
Tabiki çay kahvenin her türlüsünü içmem.
Çay alır.
Bedenen kahve ruhen çay yorgunluğa iyi geliyor
Çay.
Ama günde iki de kahve.
Kahve bana çok iyi geliyor.
Evet çay ve güzel bir düşla kedime gelirim
Benim yorgunluğumu ne çay alır ne kahve yorgunluğum hep bende kalır...
Kişisine göre degisir birde hic unutulmuyanlar vardır
Kahve sade acı Türk kahvesi ya da filtre kahvesi tüm derdimi alır beniö
Güzel bir sohbetin yerini ne cay ne kahve doldurabilir
Kahve
Kahveyi hiç sevmem. Çay tabi ki ♥️
Kahve de çay da almasını biliyor fark etmiyor
benimkini ıhlamur alıyor
Çay alır, kahve ile pek aram yok.
Yalnızken içtiğim kahve
Benımkını eşim aliyor :)
Uyku aliyor içecek değil
Çay yorgunluk alır kahve keyif verir