Alışveriş & Hediyeler #SıcakÇikolataTadında diyenler kazanıyor! Soğuk kış günlerinin “sıcak çikolata tadında” dediğin aktiviteleri neler? (Sayfa 3) Dr. Oetker Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2119 #SıcakÇikolataTadında diyenler kazanıyor! Soğuk kış günlerinin “sıcak çikolata tadında” dediğin aktiviteleri neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 40 kişi beğendi
nesligülcee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Offf sufle candır sıcacık çikolata hele 1 0 Yorumla
serenn19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Kestane mısır ve sıcak çikolata ve ve salep 1 0 Yorumla
deliriyorum2 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Sıcak çikolata vazgeçilmezim çok severim 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 304 cevap paylaştı. Dr oetker çok alırız eve hep alırız 0 0 Yorumla
sakinim49 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 40% +1 yıl Güzel bir @Dr. Oetker puding güzel giderdi 😊 0 0 Yorumla
bublesssss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Kış denilince aklıma hep sahlep gelir 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 372 cevap paylaştı. Aklımdaki daha beter bişey 0 0 Yorumla
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Salep soğuk havalarda genelde tercihim olur 0 0 Yorumla
rossman Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 47% +1 yıl İkisinide sevmiyorum bitki çayları daha iyi 0 0 Yorumla
Serayızcinarn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Bence su ile yapılmamali tadı olmuyor 0 0 Yorumla
sessiztospa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Muadili bir marka kullanmayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 489 cevap paylaştı. Dr oetker, herşeyiyle mükemmel 0 0 Yorumla
_Gecenin_Karanlığı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 75% +1 yıl Dr. oetker ürünlerini severek kullanıyorum 0 0 Yorumla
suskun3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 67% +1 yıl @Dr. Oetker çikolatalı puding severim 😇 0 0 Yorumla
pəmbədønluśakír Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl uyumak uyumak uyumak daha çok uyumak 0 0 Yorumla
berk7834 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ben çok severim, özellikle çikolatalı olunca 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 415 cevap paylaştı. Güzel bir çalışma olmuş tebrikler... 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kışın kestane pişirmeyi seviyorum. 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Çay içmek film izlemek 😊 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 712 cevap paylaştı. Hiç sevmem çikolata sıcakta sogukta 0 0 Yorumla
KaplanKral101 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Pencereden karı isleyip sıcak içicek içmek ☕❄️ 0 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl Ben bayadir icmiorm sicak cikolata falan.. 0 0 Yorumla
Selamete Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Salep üzerine tarçın, harika bir içecek 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 865 cevap paylaştı. Spor yapmak ve kahve içmek 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Seviyorum bu tadı sahlep ve sıcak çikolata 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,1b cevap paylaştı. Salep kış aylarında vazgeçemediğim içecek 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 493 cevap paylaştı. Alıp deneyeceğim... Canım çekti valla 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 922 cevap paylaştı. battaniyenin altında uyumak tabiki xlddf 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Çok güzel bir film izlerken sıcak çikolata içmek 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Sıcak çikolata iyidir..👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Offf sufle candır sıcacık çikolata hele
Kestane mısır ve sıcak çikolata ve ve salep
Sıcak çikolata vazgeçilmezim çok severim
Çok güzel bir ürün bence herkes kullanmalı
En iyisi salep daha iyisi de yok.
Sıcak duş sonrası fikolaya
Dr oetker çok alırız eve hep alırız
Güzel bir @Dr. Oetker puding güzel giderdi 😊
Soğuk çikolata daha güzel bence
Kış denilince aklıma hep sahlep gelir
Sıcak çikolata, Salep, kestane
Aklımdaki daha beter bişey
Salep soğuk havalarda genelde tercihim olur
İkisinide sevmiyorum bitki çayları daha iyi
Uyumak ve yemek yemek tabi
Cok severim sicak cikolatayi
Bence su ile yapılmamali tadı olmuyor
soğuk havalarda iyi gider
Muadili bir marka kullanmayı tercih ederim.
Salep salep salep diyorum
Salep kayak zamanı iyi gider
Şömine başında kahve içmek
Dr oetker, herşeyiyle mükemmel
Dr. oetker ürünlerini severek kullanıyorum
@Dr. Oetker çikolatalı puding severim 😇
uyumak uyumak uyumak daha çok uyumak
Sıcak. cikolata vazgeçilmezdir
Soğk kış gününde tabiki Dr. Oetker
Ben çok severim, özellikle çikolatalı olunca
Tercih etmiyorum bu markayı
Sıcak çikolata
ne iyi gelir mi
Sıcak çikolatayı seviyorum
Güzel bir çalışma olmuş tebrikler...
Salep kışa yakışan tek içecek.
Kışın kestane pişirmeyi seviyorum.
Çay içmek film izlemek 😊
Hiç sevmem çikolata sıcakta sogukta
En sevdiğim içceklerden biri😊
Battaniye altında film izlemek
Battaniyenin altında tv izlemek
Pencereden karı isleyip sıcak içicek içmek ☕❄️
Ben bayadir icmiorm sicak cikolata falan..
Salep üzerine tarçın, harika bir içecek
Spor yapmak ve kahve içmek
supngale iyidir bunun bilirim
Seviyorum bu tadı sahlep ve sıcak çikolata
Salep kış aylarında vazgeçemediğim içecek
Alıp deneyeceğim... Canım çekti valla
battaniyenin altında uyumak tabiki xlddf
Çok güzel bir film izlerken sıcak çikolata içmek
Çalışmak başka bir serivenim yok
Tabiki sıcak çikolata. Severim kış mevsimini
Daha dün gece yapıp tükettim
Salep sevgimi aşamadm💅 gitti
Sıcak çikolata vazgecilmezim
Kışın içmeye bayılırım ama diyetteyim
Salep olanını tavsiye ederim arkadaşlar
Battaniye altında film izlemek
Sıcak çikolata iyidir..👍
Soğukta en iyi giden şey sıcak çikolata.