Yeme & İçme Etli noodle yaptım nasıl olmuş sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hamuruna kadar bizzat kendim yaptım, buyrun afiyet olsun 🤩 Etli noodle yaptım nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/zuoH4flibJE?si=aOUKRVYJhacx8a4g 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kocamın bugünkü hamaratlıklarından bir tane daha. Marketten alacağıma kocamdan alırım hıh 0 6 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Sıkılmadın mı cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıldığım için yazıyorum zaten Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hoşuna mı gidiyor boş yapmak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada bir. Hayatım çok doluyken arada boş yapmak iyidir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aylardır koca demedim ya bırak da azıcık diyim Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Başkalarına sarmayı denesen Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Görüntü bana hitap etmedi ama eminim güzeldir 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Noodle içine havyarda koysan noodle işte şef. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Süper. 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Guzel gorunuyor elinize saglik 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 928 cevap paylaştı. Tavuk'lu olanını seviyorum etli denemedim 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel gözüküyor.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kocamın bugünkü hamaratlıklarından bir tane daha. Marketten alacağıma kocamdan alırım hıh
Sıkılmadın mı cidden
Sıkıldığım için yazıyorum zaten
Hoşuna mı gidiyor boş yapmak
Arada bir. Hayatım çok doluyken arada boş yapmak iyidir.
Aylardır koca demedim ya bırak da azıcık diyim
Başkalarına sarmayı denesen
Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık.
Harika gözüküyoy ve ellerine şağlık
Görüntü bana hitap etmedi ama eminim güzeldir
göruntüden tiksindim nedense
Noodle içine havyarda koysan noodle işte şef.
Süper.
Guzel gorunuyor elinize saglik
Tavuk'lu olanını seviyorum etli denemedim
Ellerine sağlık güzel gözüküyor..
Mükemmel az parmesan yakışır
Noooo noodle
Afiyet olsun
Afiyet olsn
Çok güzel lezizz
Lezzetli görünüyor.
Lezzetli görünüyor
Tebrik ederim