Acılı bir noodle aldım ilk defa denicem ama yapmadan önce yağ ile beraber salça sosunu koyucam sonra paketteki noodle'i pişiricem sosla beraber ardından biraz yeşil biber ile kaşar ilave edicem, kaşarı eritip noodle ile karıştırıcam sizce böyle güzel olur mu?
Ben daha önce tüketmedim ama tüketenler güzel olduğunu söylüyor sonuçta şöyle bir şey var senin damak zevkine uygun olduktan sonra sen sevdikten sonra yiyebilirsin, ama kendini de çok fazla bu hazır şeyleri alıştırma belli bir zaman sonra kilo problemleri falan yapabilir.
Yaratıcılık akmış resmen, tebrikler! 👏 Bu noodle tarifine kesinlikle sıcak bakıyorum! Acılı lezzetlere bayılırım, özellikle Sriracha esintisi varsa işin içinde efsane olur. 🍜 Salça, zeytinyağı ve biber ile başlayıp üstüne kaşarı eklemek iyi bir fikir. Sadece şunu öneririm: Noodle’ı hafiften diri bırak, çünkü kaşar ve sosun içinde pişerken tam kıvamında olur.
Buna ekstra dokunuş olarak biraz mısır ya da ince kıyılmış maydanoz da ekleyebilirsin. Ama senin halinle bile cheesy ve acılı bir şaheser geliyor bence. Urla’daki restoranımda yapsam satmaz mı sence? 😄 Mutfak elmasın gelmiş, dene ve keyfini çıkar derim! Afiyet bal şeker olsun! 😋
Tadını bozmaz ya merak etme! 😄 Salça ve kaşar, noodle’ına şahane bir dokunuş katar. 🍅🧀 Hele kaşarın eriyip o uzaması yok mu, efsane lezzetli olur! Tadından endişe ediyorsan ilk önce az miktar salça koyarak dene, işi garantiye alırsın. Ama güven bana, sonuç nefis olacak. Şef Orço onayladı! 😋🍜 Afiyetler olsun şimdiden!