Yeme & İçme Makarnayı noodle gibi yapmak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kaseye 100 gram makarna koyup üstüne sıcak su eklesem ve bir süre beklesem olur muMakarna pişer mi yani Makarnayı noodle gibi yapmak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Demleme makarna deniyor bu yönteme. Elbette pişer ancak biraz yağ ve tuz eklemeyi unutma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yumuşaklık nasıl olur peki Yorumla AliceMixfield +1 yıl Diri kalırsa ekstra su ekleyerek istediğin yumşaklığa göre pişirebilirsin. Sadece suyunu süzmediğin için biraz yapış yapış olur Yorumla Soran +1 yıl Süzüp yapsam ne olur Yorumla AliceMixfield +1 yıl Normal makarna olur Yorumla Soran +1 yıl İsteğimiz de bu yönde dhhdhdjjdjdhs Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Noodle gibi Tam bir yumuşama olmaz, suyu kaynatana kadar at makarnayı içine kaynasın. :) 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Kettle bozulsun istemiyorum ya Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hafif diri kalır 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ketçapla falan yenir di mi Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Gaz mı yok evde.. kaynar suyu 2 kere kaynat soğudukca ekle.. iki kere kaynar su ekle yani Yorumla Soran +1 yıl Mantıklı. Öyle yapayım o zaman. Niye gerildin sen jdjdjdjkdkdk Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yok ayol niye gerileyim.. Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ayol bana öyle gelmiş demek ki Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Afieyt olsun yedin mi😂100 gr az değil mi Yorumla Soran +1 yıl 100ü örnek verdim ya dB djdjjdjd. Yarım paket anca doyurur beni. Yurda döneyim de hemen yapacağım dhdhbdbdbbdbd Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Afieyt olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim efendim, tatlı günler dilerim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Sert kalablr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Demleme makarna deniyor bu yönteme. Elbette pişer ancak biraz yağ ve tuz eklemeyi unutma
Yumuşaklık nasıl olur peki
Diri kalırsa ekstra su ekleyerek istediğin yumşaklığa göre pişirebilirsin. Sadece suyunu süzmediğin için biraz yapış yapış olur
Süzüp yapsam ne olur
Normal makarna olur
İsteğimiz de bu yönde dhhdhdjjdjdhs
Noodle gibi Tam bir yumuşama olmaz, suyu kaynatana kadar at makarnayı içine kaynasın. :)
Kettle bozulsun istemiyorum ya
Hafif diri kalır
Ketçapla falan yenir di mi
Gaz mı yok evde.. kaynar suyu 2 kere kaynat soğudukca ekle.. iki kere kaynar su ekle yani
Mantıklı. Öyle yapayım o zaman. Niye gerildin sen jdjdjdjkdkdk
Yok ayol niye gerileyim..
Bilmem ayol bana öyle gelmiş demek ki
Afieyt olsun yedin mi😂100 gr az değil mi
100ü örnek verdim ya dB djdjjdjd. Yarım paket anca doyurur beni. Yurda döneyim de hemen yapacağım dhdhbdbdbbdbd
Afieyt olsun
Teşekkür ederim efendim, tatlı günler dilerim
Sert kalablr