Yeme & İçme Sabahları ne içmeyi seversin? in_marvel_universe Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben kahve içmeyi severim. Beni kendime getirir. Peki ya sen neden içersin? Sade nescafe Filtre kahve Türk kahvesi Çay Diğer ( yazınız ) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Cevaplamaya devam. Yorumlarımızı eksik etmeyelim lütfen... Sabahları ne içmeyi seversin? Cevapla Sevgi Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Direkt kahveyle güne başlamak bana biraz ağır geliyor ben öncesinde bi çay içmeyi daha uygun buluyorum. 1 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sabah kalktığımda şu kahvaltıdan sonra Türk kahvesi 1 0 Yorumla
ruzeyya Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Normalde çayı şekersiz içerim ama sabahları kahvaltıda şekerli çay bence :)) 1 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kahve, filtre ya da sade türk kahvesi. 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. soğuk şeyler içerim. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çayy 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Direkt kahveyle güne başlamak bana biraz ağır geliyor ben öncesinde bi çay içmeyi daha uygun buluyorum.
Sabah kalktığımda şu kahvaltıdan sonra Türk kahvesi
Normalde çayı şekersiz içerim ama sabahları kahvaltıda şekerli çay bence :))
Kahvaltı yaparken çay içmek
Kahve, filtre ya da sade türk kahvesi.
soğuk şeyler içerim.
Çayy
su..
Önce çay, sonra kahve.
Çay içmeyi
Kahve
Türk kahvesi
Çay tabi ki
Tabiki çay
Ben süt severim