Mangal her mevsim güzel ama balık bu mevsim çok daha güzel sanki.

Mangal her mevsim güzel ama balık bu mevsim çok daha güzel sanki.
Kesinlikle soğuksu balıkları. Çok önemli, büyün yaz boyu besin değerlerini yükselttiler. Çoğu mineral için tek kaynaklar. C vitamini bolca tüketilmeli, Ispanak, soğan ve sarımsak, havuç, kabak mutlaka tüketilmeli. Süt ürünleri dahada önemli artık.
Son baharda bence her yemek güzeldir ama ben en çok hamburger pizza ve triliçe gibi yemekleri seviyorum bir de noodle seviyorum özellikle de yağmur yağarken film izlerken harika olur bence :D
Cevap
18Cevap
Ben yemekleri mevsime göre seçemiyorum ki şimdi sana ne söyleyeyim 😕 bugün ilk defa kıymalı biber dolması denedim özellikle senin için bu mevsim yaparım 😁
Yaaa çok iyisin 😂😂
Yok öyle görünüyorum 😁😂
Sonbaharda Akdeniz Usulü Ispanak Yatağında Şarap İle Marine edilmiş Kuzu Pirzolanın üstüne tanımam.
Vay arkadaş
Dolma ve ızgara olsa gerek. Yaz mevsimiyle vedalaşırken zeytinyağlı taze fasulye fırsatları kaçmaz bir de..🍀🗝️
İndirim mi var çiçeem 😄
Denk gelen geliyo di mi çiçeem😌
Denk gelen fırsatı kaçırmamak gerek tabi ✨
Katılıyorum ama henüz balıklara tat gelmemiş biraz daha soğursa hava her şey daha güzel olacak… 🤭
Palamut yenir sanki
Ben hiçbirini yemiyorum ama güzel sanki
en güzeli balık ve sucuk balık yağlı olacak ama norveç somonu favorim
Deniz ürünleri
Mesela?
Deniz anası?
Sebze ağırlıklı yemekler artı turşunun en güzel olduğu zaman bence
Pişmiş meyvelerdir bayılırım elma, ayva, patates, kabak, armut ne bulursam pişiririm.😄
Balık için kışı bekliyorum.
Brokoli falan idare ediyoruz.
Katılıyorum balığı ilkbahar ve yaz aylarında da yiyoruz ama havalar soğumaya başladığı da psikolojik mi bilmem ama daha güzel oluyor
Mangal ama kirmizi et...
Ya milletin canını cektirme şimdi rejimdeyiz 😂😂
Balık rejim bozmaz hele ki ızgaraysa
balkabağı çorbası
yıldız istavrit
hamsi
Balık ve sebzeli yemekler
Her mevsim kırmızı et.
Balık hayatta yemem 🥹
Balık mangalda daha guzel
Izgara balık.💪
Senin yaptığın yemekler 🥘 🥙 🍽