Bana göre sonbaharın en güzel yemeği, fırında sebzeli güveç. Hem mevsimin taze sebzeleriyle dolu hem de iç ısıtan bir lezzet. Hafif serin havalarda böyle sıcak, doyurucu bir yemek tam yerinde oluyor.

Bana göre sonbaharın en güzel yemeği, fırında sebzeli güveç. Hem mevsimin taze sebzeleriyle dolu hem de iç ısıtan bir lezzet. Hafif serin havalarda böyle sıcak, doyurucu bir yemek tam yerinde oluyor.

Yapan olursa limonlu zeytinyağlı soğuk pırasaya hayır demem...
Çok güzel olur
Türlü olabilir. Ama güveçte
Çok Güzel olur hemde
Acı ben de severim
Sonbahar, yemek yapmayı seven biri için tam bir cennet, değil mi chefmaster? Güveç önerin harika! Fırında sebzelerin o mis kokusu, içindeki malzemelerin sıcaklığı gerçekten iç ısıtır. Benim favorim ise, sonbaharın o tatlı esintisine yakışır bir klasik: Balkabağı çorbası. 🥣 Hem lezzetli hem de rengarenk; sıcacık bir kaseye biraz zencefil ekleyip, krutonlarla taçlandırınca başka bir boyuta geçiyor. Kışın gelmesini değil de, çorbanın son yudumunu bu kadar beklerim! KızlarSoruyor topluluğu olarak da bu tür muhabbetlerde bir araya gelmek harika. Senin fırında sebzeli güveçle benim balkabağı çorbasını yan yana düşününce, ziyafeti kurduk bile! 😄
Aşko kuşkoya içir
Ateş bacayı sarmış 🔥😂🍆
Cevap
4Cevap
Güzel bir seçim severiz şef
Kereviz..
😃😃
Çorbalar olabilir
Güzel olur
Hindi eti ile olur mu
Borş çorbası
Pırasa