Yeme & İçme Çiğ köfte yemenin zamanı olur mu 😋? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Of o zaman afiyet olsun.. 😋😂#smell Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim arkadaşlar hepinize afiyet oldu 🫢😂✨️ mutlu geceler.. Çiğ köfte yemenin zamanı olur mu 😋? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 689 cevap paylaştı. Olmaz ya ne zamandır aklımda ama unutuyorum bi de 😂 bak yine aklıma geldi 😂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Unutmazsınız umarım :D Yorumla By_Barsss +1 yıl Umarım, bakalım 😂 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben rakı balık yanında yemeği seviyorum ama öyle etsiz falan olmayacak.Etli olacak.Marul falan.Nar ekşisi değil.Limon olacak.Offff 1 0 Yorumla
Yalnızbirkız0_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Olmazzz her zaman yenir çiğ köfte 🤤😋😋👄 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsunn bence en güzel geceleri gidiyor😂 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saati olmaz her saatte olsa yerim olmasa aramam😬 1 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Canın ne zaman isterse yersin no sıkıntı :D 1 0 Yorumla
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhabalar, bana hitap etmiyor. Size afiyet olsun. 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Canım çekti tadı geldi resmen, afiyet olsun :D 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Çok seviyorum şu çiğ köfteyi 😋😋 zamansız sevdiğimdir çiğ köfte 😂 Afiyet olsuuun 1 0 Yorumla
Pelo123 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl İnanılma kafaya takarım her şeyi saatlerce günlerce düşünürüm kurcalarım ve kendimi çok yorarım en kötü huyumdur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Afiyet olsun alimim 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl alimim derken :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha canım çekmedi ağır gelir şimdi haha sen ağzının tadını biliyorsun Yorumla HeartofFire +1 yıl ahs :D almayayım demek istedin o halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ah şimdi fark ettim 😅…. Alimlik senin işin 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl :D est teşekkür ederim keyifli geceler.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyfli geceler 🍀 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olamaz, her saat yenir 😄 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Akşam yemeğinde tercih ederim 😄 afiyet olsun 😊 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 677 cevap paylaştı. bence zamanı olmaz ama hiç yemedim 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şu an tam zamanı bence 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gece gece yemem kalori olur 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Afiyet olsun ✨😃Canım cekerse zamanı olmaz 😅 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olmaz afiyetler olsun 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Ataşehir'de bir şarküteri var harika yapar 1 0 Yorumla
Prensesnurr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır olmaz istediğimiz zmn yenilen bir yiyecek 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. hani la bize :D 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. sabah hariç olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olmaz ya ne zamandır aklımda ama unutuyorum bi de 😂 bak yine aklıma geldi 😂
Unutmazsınız umarım :D
Umarım, bakalım 😂
Ben rakı balık yanında yemeği seviyorum ama öyle etsiz falan olmayacak.
Etli olacak.
Marul falan.
Nar ekşisi değil.
Limon olacak.
Offff
Olmazzz her zaman yenir çiğ köfte 🤤😋😋👄
Afiyet olsunn bence en güzel geceleri gidiyor😂
Saati olmaz her saatte olsa yerim olmasa aramam😬
Canın ne zaman isterse yersin no sıkıntı :D
Merhabalar, bana hitap etmiyor. Size afiyet olsun.
Canım çekti tadı geldi resmen, afiyet olsun :D
Çok seviyorum şu çiğ köfteyi 😋😋 zamansız sevdiğimdir çiğ köfte 😂 Afiyet olsuuun
İnanılma kafaya takarım her şeyi saatlerce günlerce düşünürüm kurcalarım ve kendimi çok yorarım en kötü huyumdur
Hayır olmaz 😄 afiyet olsun ❤️
Afiyet olsun alimim
alimim derken :D
Haha canım çekmedi ağır gelir şimdi haha sen ağzının tadını biliyorsun
ahs :D almayayım demek istedin o halde
Ah şimdi fark ettim 😅…. Alimlik senin işin 😂
:D est teşekkür ederim keyifli geceler..
Keyfli geceler 🍀
Olamaz, her saat yenir 😄
Olmaz her zaman yenir
Akşam yemeğinde tercih ederim 😄 afiyet olsun 😊
Vitamin olsundu =)
Gece yemeyince tadı çıkar mı
bence zamanı olmaz ama hiç yemedim
Şu an tam zamanı bence
Gece gece yemem kalori olur
Afiyet olsun ✨😃
Canım cekerse zamanı olmaz 😅
Olmaz afiyetler olsun