Belli bir saatten sonra yemek yememe kuralını çiğnemek arada şahane olmuyor değil... 😄

Belli bir saatten sonra yemek yememe kuralını çiğnemek arada şahane olmuyor değil... 😄
Noodle, genellikle farklı formlardaki (uzun, kısa, ince veya kalın) hamur işleriyle yapılan bir yemektir ve farklı kültürlerde farklı şekillerde tüketilebilir. Örneğin, Asya mutfağında noodle yemeklerine öğle veya akşam yemeği olarak sıkça rastlanırken, bazı kahvaltı yemeklerinde de noodle kullanılabilir.
Noodle yemenin belirli bir saati yoktur. Tüketim şekli ve zamanı kişisel tercihlere, kültürel geleneklere ve sağlık durumuna bağlı olarak değişebilir. Öğle veya akşam yemeği için doyurucu bir seçenek olabilir, ancak bazı kişiler için kahvaltıda da tercih edilebilir. Önemli olan, noodle yemeğinin içeriğine dikkat etmek ve dengeli bir beslenme planına entegre etmek olacaktır.
Gerek midemiz gerekse noodle veya diğer yiyecek maddeleri mesai saati gibi kavramlara bağlı değildir. Her saat emre amadedirler. Afiyet olsun 🤣
Değil mi ya bencede. Teşekkürler. 😄
😊
Çok sagliksiz bir yemek ya. Bunun yerine arpa şehriye pilavını tercih ederim şahsen 😍 soğanlı, biberli, mantarlı falan efsane 👌 Bu noodle'in içine aroma vermesi için konulan ne olduğu belirsiz soslar var bir de. Ve tabii sebze ya da protein değeri olan bir şey olmadığı için kan şekerini anı yükseltip düşürmesi de acikmayi hızlandırıyor. Çin tuzu ile de bağımlılık yapması sürekli olarak yemek için bağımlılık kazandırıyor. Ben gençler olarak tuketmememiz gereken bir gıda olduğunu düşünüyorum. Bence bizim mutfağımız bunlara gerek duyulmayacak kadar zengin, hiç gerek yok böyle yiyeceklerle vücudumuzun kimyasını bozmaya 🙏
Cevap
55Cevap
Afiyet olsun abla gece noodle + film dizi en sevdiğim aktivite :D herhalde bundan daha çok mutlu eden yiyecek yok beni, kötili favorim 😋
Teşekkür ederim ablacım bende körili yedim ama sebzeli favorim. 😋
Rica ederim hepsi güzel abla ya bir ara makarneks vardı ama üretilmiyor artık ☺️
Hmm onu ilk defa senden öğreniyorum 🤔
çok eskiden 2017 yıllarında vardı :D
Doğrudur 😄
Öyle abla, iyi geceler 😌🌸
İyi geceler ablacım 🙂🌺
Bence hiçbir yemeğin yeme saati olmaz afiyet olsunn
Bencede Alice teşekkürler 🌸
çok zararlı koruyucu falanda var berbatt bişi bence mikroskobik görüntülerini izlemeni tavsiye ederim izledikten sonra asla eve sokmazsın
Soğuduğum yiyecekler arasına çoktan girdi merak etmeyin. 🙄😄
Soru gündemde kaldı sadece. 🤷😄
öğlen 2 gece 4.. Dışına çıkarsan öcüler kovalar
Aa asla 🙄
Hiç sevemedim bu çin yemeğini. Bir de bir sürü video var içinde kurtçuklar varmış
Hamuru yağlı olan bir ürün dolayısıyla bozulduğunda kurtlanabilir. Bunu da alıp noodle kurtlu diye yaymakta ve inanmakta saçmalık.
Yine de gündüz yemek daha hayırlıdır 😅 Afiyet olsun 😊
Teşekkürler 🙂
Margarin, sosis, salam, noodle, enerji içeceklerinin tamamı, paketli tüm gıdalar ve içecekler, pastörize süt, krem peynir, paketli mayonez. Arkadaşlar sakat kalmamak ve kalıcı hasar almamak için bu saydıklarima domuz eti muamelesi yapın. O kadar diyorum. İstediğiniz doktordan da teyit alın. Bakınız bu husus önemli. Alenen ömür boyu sakat kalma tehlikesi var.
Yemeyin şunları bağırsaklarınızı bitirir , inanılmaz derecede bakteri barındırıyor , kendinize bu kötülüğü yapmayın.
Yemeyin şunu be çatıya çıkıp güvercin vurup yesen daha sağlıklı valla🤦 ucuz diye kanser olacaksınız ya
İğrenç bişey şu noodle yahu ayrıca şizofreniye yol açan beyinsel hasarlara eden olan maddeler varmış içinde. Eve sokulmaması gerekir.
Noodle gerçekten de çok sağlıksız ve tehlikeli, yaklaşık 2 ay boyunca yemek zorunda kaldım kötü şeyler yaşadım. Lütfen öyle yemekler tüketmeyin.
Ne gibi?
Misal noodle yedikten sonra ağzımın içi kurutma makinesi misali ısınıyor.
Öğlen yesen de zararlı noodle. Sence noodle yemekteki tek sorun saati mi? 🙄
Sorun nedir? 🙄
Zararı
Askim kurt çıkıyor mu ya. Bir kaç tane öyle video gördüm o zmandir yemiyorum hahahah
Kurt çıksa ben yer miyim 😂 Proteinsiz pardon kurtsuz için rahat olsun 🙄😄
Afiyet bal olsun o zaman 😄😄😝💖
Teşekkür ederim. 🌺🙂
Saatini bilmem ama direkt kendisinin zararı olur maalesef.
Noodle yemenin saati olmaz bence her saat aralığı yiyebilirim.~😋
Noodle yiyin ilerde bağırsakta kurtlanma olunca gelecek o pişmanlık duygusu..
Saati olmaz ama zararı olur güzel bacım.
Yemeyi kes.
Olmaz herşeyi yemeenin sattı olmadığı gibi onunda olmaz
Nefret ettiğim bişey kokusundan midem bulanıyor
Olmaz tabiki mesela gece saat 11 de yediğim olmuştur
Olmaz bence ama yinede bu saatte yemek yemek bana göre doğru değil.
Tabii ki de olmaz bak benim de canım çekti şimdi 🥲
Üzgünüm 🙈
Bunlar pek doyurucu olmuyo anca iki üç paket filan kesiyor
Evet çerez misali.
Yani anı kurtarmalık ideal
Yemek yemenin sağlık açısından saati olmalı ve noodle çok zararlı bir yiyecek tavsiye etmem
Olmaz bence
Ben ne zaman canım çekerse yiyorum
En güzeli.
Fotoğrafa bakarken midem yandı
Çiğ köfteden hep bunlar... 🙄
Noodle yemeyin çok sağlıksız ama illa yicem diyosanda en azından biraz kendine faydan olsun akşam 8 den sonra yeme
Ya bunun soya soslusunu artık bulamıyorum:(
Bende var soya soslusu ben sevmedim. 🙄
Saati şöyle olmaz; eşim ne zaman sohbet etmek istese beraber yapıp yiyoruz. Onsuz yediğim hiçbir noodle güzel olmuyor. 🌺🫠😶🌫️
Bende istiyorum yiycem simdi
Afiyet olsun. 🌺
Olmaz ve 3 ten aşağısı doyurmaz 😅
Gece diye 1 yaptım yoksa 2 ideal 😄
Olmazz, afiyet bal şeker olsun 💐
🙏🌺
Ye arkadaşım afiyetler olsun
Teşekkürler. 🍀
Olmaz ye gitsin afiyet bal sugar
Teşekkürler. 🌺
Gece yeme valla baya göbek yaparsın 😂😀
Aa şükür öyle dertlerimiz yok. 😄
Egduebcuebcueh herkes noodle yemememi soylerken gece 3te ben
Noodellemsevilmezmi ask ask ye ya saati olur mu hic ama uyumadan once yemek daha guzel djdjdksk
Sağlıklı bir yaşam için noodle yeme düşüncesi çıkmalısın
Kesinlikle bir saat olmalı, reflü rahatsızlığım olduğu için yanma yapıyor. Istesem de yiyemiyorum.
İğrenç bir şey. Yemeyin ki zaten. Uzun makarna yapın.
Ben her gün noodle yiyodum sonra yedikten sonra gelişimim durdu benden size söylemesi
Hazır noodlerin tüketilmesi taraftarı değilim onun yerine kendiniz evde gayet güzel yapabilirsiniz.
sulu yiyince daha guzel oluyo bu arada
Evet katılıyorum ama o zaman ekmek banasım geliyor susuz bıraktım o yüzden. 🙄😄
Noodle ywmwyen adam adam mıdır heeğğ
değildir heğğ
Fuc kir yiyeceği iyyyy 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Olur 24 saat yemeyin 🤣
Ben kafama ne Zaman eserse o zaman yerim
Eskiden yerdim şimdi yemiyorum
Şunu yemek için aşırı tembel olmak lazım
Olmaz ama geç saate yememe tercihimdir
Hayır olmaz çok severim
Şunu neden yersiniz ki
Ağzıma dahi vurmuyorum.🤮
Hayır olmaz 🙄
Aşırı kötü bir şey bu şipşak noodlelar
Ağzıma sürmem akıllandım
Hiç yemediğim bişi, afiyet olsun...
Pek sevdiğimi söyleyemem...
Hayir her saat her an yiyilebilir😋
Merhaba. Gece çok yenmese daha iyi olur🙏✨️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Olur 😊 her şeyin bir saati olur. Ama ara sıra minik bir kaçamağın kimseye zararı olmaz.
Sonuçta bunu alışkanlık haline getirip, bedenin dinlenip kendisinini onarması gereken saatte onu devamlı yormuyorsanız sorun yok.
Burada mesele kötü alışkanlıkları sürekli hale getirmemek.
Beden muhteşem bir makina. Ama onunda dinlenmesi ve kendini onarması için zamana ihtiyacı var. Yediğiniz her şeyi sindirmek için uğraşan bedenimiz bu proses için saatler harcıyor.
Oysa uykuya daldığımız saatlerde midemiz, bağırsaklarımız bomboş olmalı ki, beden kendisinin onarımı ile uğraşabilsin.
Ne yerseniz yeyin belli oranda, bilincimizi kullanarak ve gerektiği kadar yemeliyiz.
Bütün gün yemek yemeden vücudu aç bırakıp gecenin bir yarısı tam uyku öncesi yediğiniz her şey bedeninizi yorar.
Hele kırmızı et yediyseniz daha fena.
Noodle biraz daha kabul edilebilir hatta.
Sonuçta ara sıra kaçamak yapıyorsanız sorun yok. Bedenimiz ve yemekler arasındaki ilişkiyi detaylı anlamak istiyorsanız. Hayatının Şefi Ol tüm detayları ve ipuçlarıyla başucu kitabınız olabilir
Katılıyorum teşekkürler. 🌸