Yeme & İçme Çiğ köfte yemeye gelen var mııı? Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor toplanın hadi gidelim🤧🏃♀️ Güncellemeler+1 yıl ben kendi ellerimle yoğurucam size kscanlarımm ahhsjddlğ Çiğ köfte yemeye gelen var mııı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben yemem afiyet olsun 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaparken şarkı söyleyelim eğlenelim 🎉Kara üzüm habbesi. Le le le canım. Gönlüm sevmez herkesi. Esmersen güzelsin 😜 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Demin aklından geçti yemin ederim ama karnım çok dolu onuda yersem patlarım herhalde 0 5 Yorumla Meryyc +1 yıl ye gitsin bee Yorumla _Expendable +1 yıl Ben kusarım kusarım o kadar doluyum Yorumla _Expendable +1 yıl Kokoreç yedim bir ekmek Yorumla Meryyc +1 yıl öbür tarafa kusarsan seviniriz sndndmwk Yorumla _Expendable +1 yıl Oldu canım Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bari burgere falan gideydik yav çiğ köfteyle doymayız 0 2 Yorumla Meryyc +1 yıl çiğ köfte varken burger de neymişş Yorumla Limpos +1 yıl Sjsjsjs Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl waay anam way elleri ile yoğuracakmış tırnaklar uzun mu ona göre ahjssö 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Şirket sahibi az önce geldi yesekmi gidip dedi bende reflüm var uyucam dedim lsdşkgşsdlkg 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 495 cevap paylaştı. Bayılırım ya 1 4 Yorumla Meryyc +1 yıl işte ağzının tadını bilenn biri Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Teşekkürler konum at yanına şalgam mı alayım ayran mı Yorumla Meryyc +1 yıl ayran aşko nett Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Tamam canım 💕 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Az önce 2 dürüm yedim :D 0 1 Yorumla Meryyc +1 yıl maşallahhh Yorumla
Benimadimcokokrem Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beni evden gelip alabilirsin :D 0 12 Yorumla Meryyc +1 yıl ketçap mayonez de olsun mu shxjdnwn Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl bi çay da olsun yaninda lütfen sana zahmet olacak :D Yorumla Meryyc +1 yıl tabi paşam Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Makarnaya yeter benim param anca be ablam Yorumla Meryyc +1 yıl makarna da sarar bakkk Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl ilk defa makarna seven gördüm 😊 Yorumla Meryyc +1 yıl makarna sevmeyen de ne bilim Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Bilmem sen daha çok lüks şeylere layiksin :D Yorumla Meryyc +1 yıl ne desem bilemedim dnnxmamq Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl Çiğköfte bol acılı olsun sabaha kadar tuvaletten çikamiyim Yorumla Meryyc +1 yıl allah seni Yorumla Benimadimcokokrem +1 yıl 😂 100% ishal Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl haydi gidek :) 0 6 Yorumla ziya070 +1 yıl nereye geliyok Yorumla ziya070 +1 yıl kendin yoğurursan sabaha kadar sürer. gelin ben ısmarlıyayım :) Yorumla Meryyc +1 yıl makineyle yapıcam çaktırma sus Yorumla ziya070 +1 yıl geçen yemekteyiz programında biri yapmıştı makineyle. hiç beğenmemişlerdi :) Yorumla Meryyc +1 yıl benim yaptığıma bayılıyor herkes merak etme sen djcnsmw Yorumla ziya070 +1 yıl tamam o zaman. yapta yiyek :) sabaha olur mu. kahvaltıya gelek Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Gidelim nereye gelelim 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dün yedim yetti 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur gidelim 0 1 Yorumla Meryyc +1 yıl yaşasın bee Yorumla
Atanacazzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Konum lütfen 😂 0 5 Yorumla Meryyc +1 yıl atıyorum shxjjsw Yorumla Atanacazzzz +1 yıl Yola çıktım çabuk at 😂 Yorumla Meryyc +1 yıl bu ne hız shdndn Yorumla Atanacazzzz +1 yıl Çiğköfte için gidilir 😂 Yorumla Meryyc +1 yıl doğru😂 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 657 cevap paylaştı. Ben yedim 0 6 Yorumla Meryyc +1 yıl insan bi ikram eder püüü Yorumla Maturemale +1 yıl Ama sen demeden önce yemiştim🥺 Yorumla Meryyc +1 yıl hissetmen lazımdı😠 Yorumla Maturemale +1 yıl 🥺🥺Özürdilerim Yorumla Meryyc +1 yıl affettim aşko bir daha olmasın dbcjsjwj Yorumla Maturemale +1 yıl Tamam bebeğim ama istersen yinede şimdi ısmarlayım Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu saatte olmaz 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Nereye 0 1 Yorumla SentzzzxX +1 yıl Tabana da ayvan mı Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu saatte olmaz 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. yanarız :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben yemem afiyet olsun
Yaparken şarkı söyleyelim eğlenelim 🎉Kara üzüm habbesi. Le le le canım. Gönlüm sevmez herkesi. Esmersen güzelsin 😜
Demin aklından geçti yemin ederim ama karnım çok dolu onuda yersem patlarım herhalde
ye gitsin bee
Ben kusarım kusarım o kadar doluyum
Kokoreç yedim bir ekmek
öbür tarafa kusarsan seviniriz sndndmwk
Oldu canım
Bari burgere falan gideydik yav çiğ köfteyle doymayız
çiğ köfte varken burger de neymişş
Sjsjsjs
waay anam way elleri ile yoğuracakmış tırnaklar uzun mu ona göre ahjssö
Şirket sahibi az önce geldi yesekmi gidip dedi bende reflüm var uyucam dedim lsdşkgşsdlkg
Bayılırım ya
işte ağzının tadını bilenn biri
Teşekkürler konum at yanına şalgam mı alayım ayran mı
ayran aşko nett
Tamam canım 💕
Az önce 2 dürüm yedim :D
maşallahhh
Beni evden gelip alabilirsin :D
ketçap mayonez de olsun mu shxjdnwn
bi çay da olsun yaninda lütfen sana zahmet olacak :D
tabi paşam
Makarnaya yeter benim param anca be ablam
makarna da sarar bakkk
ilk defa makarna seven gördüm 😊
makarna sevmeyen de ne bilim
Bilmem sen daha çok lüks şeylere layiksin :D
ne desem bilemedim dnnxmamq
Çiğköfte bol acılı olsun sabaha kadar tuvaletten çikamiyim
allah seni
😂 100% ishal
haydi gidek :)
nereye geliyok
kendin yoğurursan sabaha kadar sürer. gelin ben ısmarlıyayım :)
makineyle yapıcam çaktırma sus
geçen yemekteyiz programında biri yapmıştı makineyle. hiç beğenmemişlerdi :)
benim yaptığıma bayılıyor herkes merak etme sen djcnsmw
tamam o zaman. yapta yiyek :) sabaha olur mu. kahvaltıya gelek
Gidelim nereye gelelim
Çiğ köfte ince çizgimiz ✍️
konum at kopuşarak geliyom :D :D :D
Şimdi yedim yaaa 😅😅
Dün yedim yetti
yeni yedim gzzz
Olur gidelim
yaşasın bee
Konum lütfen 😂
atıyorum shxjjsw