Yeme & İçme Beyaz incir mi siyah incir mi? İnciri soyarak mı yersiniz soymayarak mı? SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Soyduğunuzda demiyor mu? Soyma lan beni. Benim vitaminim kabuğumda. Soymadan ye beni. Beyaz incir mi siyah incir mi? İnciri soyarak mı yersiniz soymayarak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sadece kuru incir seviyorum 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bayılırım bende Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl İnciri direkt dış kabuğuyla beraber yiyorum. :D 0 4 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bende valla. Sapını bile Yorumla MyColorDark +1 yıl Hiç fark etmiyor. Elma yerken bile ben ortasını dahi yiyorum, çöpe atmıyorum. :D Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Bence dogru bir haraket. Bende aynisini armutta yapiyorum. Armudum cunku 😂😂😂 Yorumla MyColorDark +1 yıl :D Devamke Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yaş inciri hiç sevmem kuru incir seviyorum. 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Siyah incir, soymadan kabuğuyla yerim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Mor incir 0 2 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl Birsuskuncicek farkı yine Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet Yorumla
showingnoemotion Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Soymam yiaaa 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 👍 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Soymadan yerim 0 1 Yorumla SoraSorabitiremedin +1 yıl 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece kuru incir seviyorum
Bayılırım bende
İnciri direkt dış kabuğuyla beraber yiyorum. :D
Bende valla. Sapını bile
Hiç fark etmiyor. Elma yerken bile ben ortasını dahi yiyorum, çöpe atmıyorum. :D
Bence dogru bir haraket. Bende aynisini armutta yapiyorum. Armudum cunku 😂😂😂
:D Devamke
Yaş inciri hiç sevmem kuru incir seviyorum.
İncir sevmiyorum
Siyah incir, soymadan kabuğuyla yerim
Siyah incir çok severim.
Beyaz incir.. Soymadan yerim..
Mor incir
Birsuskuncicek farkı yine
Evet
Soymam yiaaa
👍
Soymadan yiyorum
Soymadan yerim
👍