Ben çocukken soğanı elma gibi yemişliğim var soğanı sarımsağı bir ayrı seviyorum soğansız hiç bir şey yiyemem balık, tantuni, döner, lahmacun, vs gibi bir çok yemek var asla soğansız yiyemem tabi limonda var limonsuz da yiyemem eğer lahmacun, balık, tantuni gibi şeyler yiyorsam bol soğanlı ve bol limonlu olacak menemen de bol soğanlı ve acı olacak tabi çiğ köfteyi de kesinlikle limonsuz yiyemem ve acı olacak acı çok severim bir Karadeniz kızı olarak 👍
Kesinlikle soğanlı yenmeli bence. Hiç sevmiyorum böyle köfte istiyorum soğansız olsun, lahmacun, kebap yiyelim ama soğansız olsun diyenleri. Soğansız anlamı kalmıyor bence asla. Tabii ki kokusu yüzünden yemeyenlerden bahsediyorum yoksa midesine dokunanları vs. konu dışında tutuyorum. Bu tarz yemeklerin tadı soğanla çıkıyor bence. O yüzden cevabım net soğanlı.
ister koku yapsın ister acı Olsun lahmacun bır defa soganla yenır bol soganla acılı bole. Ya bazende tercıh aslında bazıları sevmıyor soganı olabılır saygı gostermek lazım zorla adamlara yedırtemeyız kı. Bu arada canım Şu an ole bı lahmacun ıstedıkı bn nerden bulacam sımdı offff🤣🤣🤣🤣