Diğer Menemeni soğanlı mı soğansız mı yersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 49 Yapay Zekaya Sor Soğanlı olur menemen dediğin ya soğansız tadı olur mu hiç. Güncellemeler1 yıl Sorumu beğenip destekleyen herkese teşekkürlerimi sunarım 🫶 Menemeni soğanlı mı soğansız mı yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. Menemeni soğanlı yerim ben 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasil denk geliyor hemenHer türlü yerim ben soğanlı tercih ederim fakat soğan kesinlikle aramam Hanımefendi 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Menemen dediğiniz soğanlı olur beyefendi soğansız yerim ne demektir ya 🥺 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Ben soğansız yerim demedim Soğan aramam fakat soğanlı severim dedim Yorumla Soran 1 yıl Soğan arayın lütfen menemen yerken 🥺 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Emredersiniz ararim bir dahakine özür dilerim soğansiz da yediğim için Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah ne emiri lütfen dedim neden alınganlık gösteriyorsunuz ki 🥺 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl Alinmadim ki karşı çıkmam bir daha size Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl ☺️☺️ Yorumla Soran 1 yıl Estağfurullah Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl El Azim el Kerim er Rahim ellezi la ilahe illa hu el hayyel kayyume ve etu bi ileyh Yorumla Soran 1 yıl 🌸🙏 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS 1 yıl 🤚 Yorumla
Uğur2628 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Soğanlı olmasa zaten menemen olmaz domatesli yumurta olur adı menemeni menemen yapanda soğandır 1 0 Yorumla
beyzanur9293 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl menemen yemeyeli uzun zaman oldu soğanlı da hiç denemedim 1 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Soruların beni iyice acıktırdı. Menemen Soğanlı olmalı 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Kesinlikle birde yeşil biber bol pul biberli çok güzel damak tadı bırakıyor 1 0 Yorumla
ArtistSerserii Takip Et Master Yaş: 31 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soğanlar tüm atılıp yapılır, yerken ben o soğanları çıkarır yerim. Böyle yapılır. 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Soooğğğanlı. Off yanında da sarımsaklı pattes kızartması oyş 0 0 Yorumla
Cryss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Herkes yöresinde nasıl alıştıysa öyle mutlu olur. Bence 1 0 Yorumla
AdeminElması Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Soğanlı tabiki soğansız menemen olur mu ona domatesli yumurta denir.. 1 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 775 cevap paylaştı. Genellikle soğansız 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 555 cevap paylaştı. Soğansız menemen sevmem 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Soğansızada menemen diyorlar mı? 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soğansız da seviyorum 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 439 cevap paylaştı. Tabii ki soğanlı 1 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Soğansız menemen mi olur 1 0 Yorumla
CT_____ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 535 cevap paylaştı. Nasıl yaptılarsa öyle yerim 1 0 Yorumla
Aslnn12 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Menemen bol soğanlı birde bol biber özellikle acı olacak menemen öyle güzel oluyor😃 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Menemen olsun da nasıl olursa olsun 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Melemen soğanlı olur 1 42 Yorumla Soran 1 yıl Bravo 👏 Yorumla Kupid 1 yıl Ve menemen İzmir'in ilçesidir Yorumla Soran 1 yıl Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler 🤣 Yorumla Kupid 1 yıl 🙄🙄🙄 Yorumla Soran 1 yıl Aydınlandım resmen bu kadar mı fark eder 😄 Yorumla Kupid 1 yıl Etsin bir zahmet xndjd Yorumla Soran 1 yıl Hahahha 🤣 Yorumla Kupid 1 yıl Acilen uyumam gerekiyor 1 saat sonra iş var Yorumla Soran 1 yıl Ne arıyorsun hala peki burada? 🤬 Çabuk elinde ki telefonu bırak ve uyu az dahi olsa Yorumla Kupid 1 yıl Uyuyamıyorum jghghg Yorumla Soran 1 yıl Elindeki lanet olası telefonu bırakmazsan eğer tabiki uyuyamazsın onu bırak bir 🤨 Yorumla Kupid 1 yıl Birakiyorum yine uyuyamıyorum fhdhdid Yorumla Soran 1 yıl Kafana tavaylan vurmamı istemiyorsan direkt uyu 😄 Yorumla Kupid 1 yıl Aman iyi be deniyorum Yorumla Soran 1 yıl Dene çabukkk Yorumla Kupid 1 yıl 56 dakika kaldk xndhdjd Yorumla Soran 1 yıl Pöf uyucağın yok senin anlaşıldı git soğuk bir duş alda kendine gel bari işten önce Yorumla Kupid 1 yıl Bakcas Yorumla Soran 1 yıl 🤬🍳 ? Ne desem yapmıyorsun bak sinirleniyorum Yorumla Kupid 1 yıl Boy kilo kaç senin xjdjdo Yorumla Soran 1 yıl Hahaha ne alaka şimdi 🤣 Yorumla Kupid 1 yıl Sen söyle nfnfnf Yorumla Soran 1 yıl Bak dediklerimi yapmamak için kaytarmaya çalışıyor yine bak sorularla 😡😒 Yorumla Kupid 1 yıl 😒😒😒 ağzını yırtcam ama Yorumla Soran 1 yıl Aaaa iyiliğini düşünüyoruz diye şiddet ha 🤬 Yorumla Kupid 1 yıl Soruma cevap ver 🤷 Yorumla Soran 1 yıl Vermiyorum 🤣 Yorumla Kupid 1 yıl Verme giiit Yorumla Soran 1 yıl https://youtu.be/fD4w3RYvqkM?si=64Ong9S5A5PujDtu Yorumla Soran 1 yıl O kadar iyiliğini düşündükten sonra git ha nankör seni 🤨 Yorumla Kupid 1 yıl Ney djfhfh Yorumla Soran 1 yıl Ney değil zurna 🤣 Yorumla Kupid 1 yıl Komik değildi Yorumla Soran 1 yıl Komikti 😒 Yorumla Kupid 1 yıl Valla kurudum gerginim seni yırtarım sus Yorumla Soran 1 yıl Ne diye her olayda sinirini benden çıkarıyorsun uyuz adam Yorumla Kupid 1 yıl Çünkü öyle Yorumla Soran 1 yıl Sinir şey 😕 Yorumla Kupid 1 yıl Öyleyim evet Yorumla Soran 1 yıl 😒🤨😡 Yorumla Kupid 1 yıl Gel kahve iç Yorumla Soran 1 yıl Geldim ☺️ Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Soğansız yaw menemen soğanlı olmaz. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ağız tadınız yok yaw hiç Yorumla
Bloodrage Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Soğansız menemen abi yumurtanın beyazını koymadan 0 0 Yorumla
Alfabetik123 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Soğansızdır gerçeği 2 1 Yorumla 190kisami 1 ay Sen yapmayı biliyorsun dimi Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 342 cevap paylaştı. Kesinlikle soğanlı 😂 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 312 cevap paylaştı. Hiç farketmez canım 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğansız 1 0 Yorumla
OliveEyes Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çemensiz asla 1 3 Yorumla Kralbop 1 yıl Çemensiz mi ilk defa duyuyorum denesem yanılmam değil mi 🙂 Yorumla OliveEyes 1 yıl Dene tabi ki, menemen soğanlı, kapya biberli ve çemenli güzel olur. Sarımsağı söylememe gerek yok sanırım. 🙄 Yorumla Kralbop 1 yıl Elbette ama vallaha bu kadar içine malzeme katıldığını sizden duyuyorum 🙏 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğansız.. 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soğanlı 1 0 Yorumla
vexilion Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 332 cevap paylaştı. Soganli tabiki de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Menemeni soğanlı yerim ben
Nasil denk geliyor hemen
Her türlü yerim ben soğanlı tercih ederim fakat soğan kesinlikle aramam
Hanımefendi
Menemen dediğiniz soğanlı olur beyefendi soğansız yerim ne demektir ya 🥺
Ben soğansız yerim demedim
Soğan aramam fakat soğanlı severim dedim
Soğan arayın lütfen menemen yerken 🥺
Emredersiniz ararim bir dahakine özür dilerim soğansiz da yediğim için
Estağfurullah ne emiri lütfen dedim neden alınganlık gösteriyorsunuz ki 🥺
Alinmadim ki karşı çıkmam bir daha size
☺️☺️
Estağfurullah
El Azim el Kerim er Rahim ellezi la ilahe illa hu el hayyel kayyume ve etu bi ileyh
🌸🙏
🤚
Soğanlı olmasa zaten menemen olmaz domatesli yumurta olur adı menemeni menemen yapanda soğandır
menemen yemeyeli uzun zaman oldu soğanlı da hiç denemedim
Soruların beni iyice acıktırdı. Menemen Soğanlı olmalı
Kesinlikle birde yeşil biber bol pul biberli çok güzel damak tadı bırakıyor
Soğanlar tüm atılıp yapılır, yerken ben o soğanları çıkarır yerim. Böyle yapılır.
Soooğğğanlı. Off yanında da sarımsaklı pattes kızartması oyş
Herkes yöresinde nasıl alıştıysa öyle mutlu olur. Bence
Soğanlı tabiki soğansız menemen olur mu ona domatesli yumurta denir..
hrr türlü severim
Genellikle soğansız
İkisi de ayri guzel sogansiz fav
Soğansız menemen sevmem
Her türlüsünü yerim..
Soğansızada menemen diyorlar mı?
Soğansız da seviyorum
Tabii ki soğanlı
Soğansız menemen mi olur
soğansız menemen neymiş ya :D
Nasıl yaptılarsa öyle yerim
Menemen bol soğanlı birde bol biber özellikle acı olacak menemen öyle güzel oluyor😃
Menemen olsun da nasıl olursa olsun
Melemen soğanlı olur
Bravo 👏
Ve menemen İzmir'in ilçesidir
Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler 🤣
🙄🙄🙄
Aydınlandım resmen bu kadar mı fark eder 😄
Etsin bir zahmet xndjd
Hahahha 🤣
Acilen uyumam gerekiyor 1 saat sonra iş var
Ne arıyorsun hala peki burada? 🤬 Çabuk elinde ki telefonu bırak ve uyu az dahi olsa
Uyuyamıyorum jghghg
Elindeki lanet olası telefonu bırakmazsan eğer tabiki uyuyamazsın onu bırak bir 🤨
Birakiyorum yine uyuyamıyorum fhdhdid
Kafana tavaylan vurmamı istemiyorsan direkt uyu 😄
Aman iyi be deniyorum
Dene çabukkk
56 dakika kaldk xndhdjd
Pöf uyucağın yok senin anlaşıldı git soğuk bir duş alda kendine gel bari işten önce
Bakcas
🤬🍳 ? Ne desem yapmıyorsun bak sinirleniyorum
Boy kilo kaç senin xjdjdo
Hahaha ne alaka şimdi 🤣
Sen söyle nfnfnf
Bak dediklerimi yapmamak için kaytarmaya çalışıyor yine bak sorularla 😡😒
😒😒😒 ağzını yırtcam ama
Aaaa iyiliğini düşünüyoruz diye şiddet ha 🤬
Soruma cevap ver 🤷
Vermiyorum 🤣
Verme giiit
https://youtu.be/fD4w3RYvqkM?si=64Ong9S5A5PujDtu
O kadar iyiliğini düşündükten sonra git ha nankör seni 🤨
Ney djfhfh
Ney değil zurna 🤣
Komik değildi
Komikti 😒
Valla kurudum gerginim seni yırtarım sus
Ne diye her olayda sinirini benden çıkarıyorsun uyuz adam
Çünkü öyle
Sinir şey 😕
Öyleyim evet
😒🤨😡
Gel kahve iç
Geldim ☺️
Soğansız yaw menemen soğanlı olmaz.
Ağız tadınız yok yaw hiç
Farketmez ama bizimkiler soğanlı yapar
soğanlıda yemek gibi olur ama severim
Soğansız menemen abi yumurtanın beyazını koymadan
Fart etmiyor, menemen olsunda
Soğansızdır gerçeği
Sen yapmayı biliyorsun dimi
Kesinlikle soğanlı 😂
Her türlü yerim
Soğan
Soğanlı olur
Soğansız yerim
Soğanlı
Soganli
Soğanlı
Hiç farketmez canım
Soğansız
Soğansız
Soğansız
Çemensiz asla
Çemensiz mi ilk defa duyuyorum denesem yanılmam değil mi 🙂
Dene tabi ki, menemen soğanlı, kapya biberli ve çemenli güzel olur. Sarımsağı söylememe gerek yok sanırım. 🙄
Elbette ama vallaha bu kadar içine malzeme katıldığını sizden duyuyorum 🙏
Soğansız..
Soganli
Soğanlı
Soğansız yerim
Soğanlı tani
Ac olunca farketmiyo
Soğanlı
Sogansiz
Soganli tabiki de
Soğanlı tabiki de
Orjinali soğansız