Yeme & İçme Alerjiniz olan bir meyve var mı? Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Alerjiniz olan bir meyve veya besin var mı benim kiviye ve çekirdekli üzüme var mesela? Güncellemeler+1 yıl Laktoz alerjimi unutmuşum Alerjiniz olan bir meyve var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Benim kivi süt be süt ürünlerine alerjim var 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl bala karşı alerjim var, polen alerjim de var, özellikle çam ve zeytin ağacının polenine karşı. 0 0 Yorumla
meraklıbirisiyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bi sefer alerji oldum ama bi meyveden vs olduğunu düşünmüyorum bulamadıkta zaten neyden ise 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen bi meyve olsan ve benimde alerjim olsaydi yinede yerdim dhdhshshdj 0 9 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Nereden geliyor şu yürüme taktikleri aklınıza takdire şayan 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dhfhsjjdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzeldi ama djdj Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Baya iyiydi 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman tanismaya hak kazandm sjsjd Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Kısmetim mi açıldı nedir sitede 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bencedee sjdhs istek attm bile djdj Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Vaktiğim yoktu aşka içim gidiyordu başka sınav yılımdayım sorry Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsn beraber calisrz djdj Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 346 cevap paylaştı. Hayır hiçbir meyveye alerjim yok. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim kivi süt be süt ürünlerine alerjim var
bala karşı alerjim var, polen alerjim de var, özellikle çam ve zeytin ağacının polenine karşı.
Bi sefer alerji oldum ama bi meyveden vs olduğunu düşünmüyorum bulamadıkta zaten neyden ise
Sen bi meyve olsan ve benimde alerjim olsaydi yinede yerdim dhdhshshdj
Nereden geliyor şu yürüme taktikleri aklınıza takdire şayan 😁
Dhfhsjjdd
Guzeldi ama djdj
Baya iyiydi 🤣
Ozaman tanismaya hak kazandm sjsjd
Kısmetim mi açıldı nedir sitede 😅
Bencedee sjdhs istek attm bile djdj
Vaktiğim yoktu aşka içim gidiyordu başka sınav yılımdayım sorry
Olsn beraber calisrz djdj
Hayır hiçbir meyveye alerjim yok.
Yok.