AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani elmaya mı yoksa elmaya sıkılan tonlarca pestisit kimyasallarına mı iyi anlamak gerek. Geçmiş olsun :)
Elma çok severim alerjim yoktur
Boğazında kalsın 🥺
Delimi ne 🍎
Benim hiç bir şeye alerjim yok smsms
İnşallah olursun Amin jfbehg
Çok kötü kalplisin ama ya, allahtan elma sevmiyorum xmxmx
Elma veriyim jdjejfj
Elma yerine başka bir meyve olmuyor mu?
Mesela ne istersin?
En sevdiğim meyve olsun kavun jsjsjsjs
Hemen alalım keste yiyelim kxjsn
Puahahahah hemen de göz diktin tamam be keseyim de hepsini ye cjcjc madem elma yiyemiyorsun dmdmd
Bi sana 2 bana hesabı jdhebxh
Olmaz 3 taneyse 1,5 1,5 olmalı eşitlik sağlanmalı banane banane mızıkçılık yapma şimdi
Banane ya ben getirdim en büyük pay benim çok yiyicem sen al şunu içindeki çekirdekleri çitle djdndfh
Ooooo çok faydalı bana uyarr ben kabullendim ikna oldum şu an iyi iyi şimdi böyle yapıyoruz ben kesiyorum üçünü sen yiyorsun ama sana hadi merhametli olayım çekirdek de vereyim bir yer bir bakar kıyamet ondan kopar demişler nasil fikir cjckc
Ahahah senaryoya bak yaa 😂 tamam gel tehlikeli iş yapma kopmasın kıyamet miyamet abo jfjdnrnjfh
Ne o senaryo beyenilmedi burnumu kaldırırım şimdi ama djdjd benim senaryolarım meşhur bir kere insanlara iyilik de yaramıyor..
Estağfurullah ne demek beğendim tabi vizyon yapalım hafta içi gel film çekelim o zaman hocam ıfjejgjdhks
Puahahahaha olur bir ara hikayeni anlat filmini çekelim gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanması yazalım altına oldukça yeterli net icidcj
Benimkinden çok senin var hikaye hanımefendi baksana kavundan hikaye elmadan hikaye mdkwjjfjfa filme at bulalım dur bak bulucam simdi jshjwjdjg
Yok be beyefendimert sana öyle geldi sjsjsjs sadece mizah seviyemiz var lak lak ettik hepsi bu hahaha ckckck
Ahahah bunu hep yapabilirim jdjjjejf
Lak lak etmeyi seviyorsun demek ki belli azıcık da mizah da var yoksa zoooor msmxmxmx
Evet seviyorum ıdnwjdnrjs
Bir benzeri sayılabilir domatese var.
Domatese mi alerjin var 😅
Evet, yediğinde parmakların ve ellerin otomatik kabarır ve muhteşem şekilde kaşınmaya başlar. Korkunç bir tecrübe. Ama elmayı ilk kez duydum.
Ya ben yerken terliyorum sonra 3-5 dk geçince de dudaklarım şişer başım kaşınır çıldırcam
Sabah kahvaltıların vazgeçilmez sultanıdır domates ya 😅
Geçmiş olsun. Doktora git istersen bence daha kontrollü yönetirsin bu durumu.
Ben almayayım beyfendi sultanınız sizin olsun bana iyi gelmiyor sjdkdkflf
Amann ölmem ya boş ver hem ne doktoru dağda bayırda teşekkür ederim inceliğin için sağ ol
Ahahah çok severim ha birde tuzlayıp böyle oh canım çekti jcjenv
Aaa, ne dağı ne bayırı? Anlamadım ama rica ederim.
Midem kalktı teşekkürler sjdkdkflf
İş güç dağ bayır ova hani profilden anlarsın diye düşündüm de anlamamışsın anlaşılan jdbxn
O kadar alıcı gözle bakmamıştım ki profile sjdkdkflf
Tamam hadi affettim uykunun gelişine verdim zcmxmgj
Affettim mi? Sjdkdkflf etmesen gözüme uyku girmezdi çok iyisin ya
Bide demez mi o kadar alıcı gözle bakmamıştim diye bunu diyene bak şimdi uyku girmicekmiş gözüne affetmesem djendjnf
Yorumlar 10 satır olduu
Aynenn iyi gecelerr
Konuşmayı bitirmek için söylemedim ama sen bilirsin yanlışlarla domates yersin inş unutup jdjrj @wildmoongirl
Tamam sjdkdkflf
Neyse tamam o zaman adını bilmediğim kız hdhdh ben çıkıyorum nöbetim bitiyor 10 dk ya yorumun için teşekkür ederim görüşürükk
Ehh be yoruma bak 20 satır oldu neyse kfjjendh
Çilek alerjim var 🥲
Nasıl oluyorsun
Kollarım ve sırtımda kızarıklıklar oluyor ve kaşınıyor
Oho oda sıkıntı
Annemde bana hamileyken hep çilek reçeli yermiş biliyor musun.. saçmalıklar abidesi 😂
Ahahahshhf bilmiyor ki kızı içeride neler çekiyor 😂 belkide hep alerjinin en büyük sebebi annendi ahhshff
Doğmadan bana düşman kesilmiş djdndnd
Sende onun neye alerjisini olduğunu bul intikam al güç sende kdnsng
Fare zehri? Bulmama gerek kalmaz fkdmfmnd
Yuhh sende dünden hazırsın o ne öyle direkt gider olmaz öyle hhcgdfcg
Çilek en sevdigim meyve cileke alerjim oldugunu düsünüp üzüldüm gece gece. Bazen dayanamayip yedigin oluyormu?
Evet umursamadan yiyorum bazen ama bu sıcaklarda kaşıntıya dayanamıyorum diye kendimi tutuyorum
Cok üzücü gercekten benimde sonradan sütlü ürünlere, peynire, cikolotaya alerjim oldu. Cok kötü bir durum. Ama Allahtan özel haplari var onlari kulanip yiyebiliyorum. Laktosuz yogurtlar falanda var
Geçmiş olsun
Sagol kanks
Hayır benim yok
Hayda tek benim var anlamadım ki
Benm rüzgara var
O nasıl oluyor gardaş
Rüzgarlı havada Burnum tıkanıyor😅
Vay ya 😂😂