Yeme & İçme Yemeye doyamadığınız meyve nedir? onnuurrs Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Benim en sevdiğim meyve hurma. Üst üste 4 5 tane yiyebilirim. Yok böyle bir tat Yemeye doyamadığınız meyve nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ananas ve elma 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Genel olarak meyvelerin hepsini severim ama hurmayı bende çok severim 1 5 Yorumla onnuurrs +1 yıl Gerçekten harika bir meyve özellikle olmuşu Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Aynen kesinlikle Yorumla onnuurrs +1 yıl Gel beraber yiyelim Yorumla kızsoruyorelif +1 yıl Teşekkürler canım isterse alır yerim Yorumla onnuurrs +1 yıl 👍 Yorumla
Bozegen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% +1 yıl Muz 🍌. hem en sevdiğim meyve hemde ye ye tadına doyum olmio 1 3 Yorumla onnuurrs +1 yıl Öyle bir yazdın ki aklıma başka bir şey geldi 😀 Yorumla Bozegen +1 yıl 😅 Yorumla onnuurrs +1 yıl Haksız mıyım, 😆 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çilek ve erik 2 12 Yorumla onnuurrs +1 yıl Kış meyvesi yok mu 🙂 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Portakal ama kisin bile çilek bulup yiyorum Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Kışın** Yorumla onnuurrs +1 yıl Kışın da var doğru ama hormonlu hep bence yeme zararlı 😀 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Amaaan yas elli artık ölürsek baro sevdiğimiz şeyleri yaparak ölelim. Yorumla onnuurrs +1 yıl Hangi ara 50 oldun 41 din en son konuştuğumuzda 😀 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl 46,5yasindayim artık 🤣🤣 Yorumla onnuurrs +1 yıl Vay be zaman ne hızlı geçiyor 😀 ben de 31 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Sende büyüdün bak😀 KS de mesaj kutusu nasıl kapanır sayende öğrenmiştim 🤣🤣🤣 Yorumla onnuurrs +1 yıl Unutmamış bak 😆 o yüzden sana yazamıyorum 😀😀 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣Bana yapılan iyilikleri asla unutmam. Yorumla onnuurrs +1 yıl Ben sana yazamıyorum sen yaz bari 😆 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben meyvelerin hepsini çok seviyorum ya 1 3 Yorumla onnuurrs +1 yıl En çok hangisini ama Yorumla AliceMixfield +1 yıl Karpuz Yorumla onnuurrs +1 yıl Ever yaz aylarının vazgeçilmezi karpuz 🍉 güzel ben de severim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eveeettt bencede çok güzel bir meyve cennet hurması 😍😍 1 9 Yorumla onnuurrs +1 yıl Gerçekten öyle meyveden öte bir şey 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok o kadar da değil 😊😅 Yorumla onnuurrs +1 yıl Öyle ya ben yerken zevk alıyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur 😊 Yorumla onnuurrs +1 yıl Sana hurma ısmarlayabilir miyim 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilime de ısmarlarsan düşünürüz 😊 Yorumla onnuurrs +1 yıl Olur sevgilin de gelsin 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur 😁 Yorumla onnuurrs +1 yıl Anlaştık 😀 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hepsini seviyorum ama ananas elma çilek karpuz çok severim 1 0 Yorumla
ariftotereks Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben şimdiye kadar bir hurmayı bitirebilmiş değilim. Helal olsun. 0 1 Yorumla onnuurrs +1 yıl Bir kasa koy önüme yerim Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bayılırım hurmaya aynen 👍 3 1 Yorumla onnuurrs +1 yıl Gel beraber yiyelim 😜 Yorumla
semincek Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Elma hurmada severim ablamın bahcesinde çok var 1 13 Yorumla onnuurrs +1 yıl Bahçeden toplamak isterdim ben 🙂 Yorumla semincek +1 yıl Buyurun gelin selimpasa silivri Yorumla onnuurrs +1 yıl Beraber gidelim ama ablanın bahçesi sonuçta 🙂 Yorumla semincek +1 yıl Lafin gelişi demistim😊 Yorumla onnuurrs +1 yıl Biliyorum tanımadığın birini evine alacak değilsin 😀 Yorumla semincek +1 yıl 😅😅 Yorumla onnuurrs +1 yıl Sen git benim yerime 😀 Yorumla semincek +1 yıl Tmm😅 Yorumla onnuurrs +1 yıl Fotoğraf at bana 😀 Yorumla semincek +1 yıl Hurmanimi Yorumla onnuurrs +1 yıl Evet 😀 Yorumla semincek +1 yıl Tmmm Yorumla onnuurrs +1 yıl Profilime gelsene Yorumla
KRALİÇE_AİSH Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mandalina aşkı benimkisi 🥰❤️🔥🍊 1 4 Yorumla onnuurrs +1 yıl Ben pek sevmem 😀 Yorumla KRALİÇE_AİSH +1 yıl Olabilir. Her kesin ağız tadı farklıdır. 🙂 Yorumla onnuurrs +1 yıl Evet portakal severim ama sulu sulu 😆 Yorumla KRALİÇE_AİSH +1 yıl Evettt onu da severim ya😂 Yorumla
nedenamaa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çilek 1 kasa çilek lütfen 👍🏻🍓🥲😔 1 3 Yorumla onnuurrs +1 yıl Zamanı geçti 😀 Yorumla nedenamaa +1 yıl Ozamn bunu bir söz olarak kabul ederim ben 😌 Yorumla onnuurrs +1 yıl Tamam söz ilkbaharda bir kasa çilek benden 😆 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çilek 1 9 Yorumla onnuurrs +1 yıl Kışın da yer misin Yorumla efulimmm88 +1 yıl Hayır tabii kii tatsız tuzsuz oluyor yemem Yorumla onnuurrs +1 yıl Evet rengi de tam kırmızı olmuyor yarı yeşil yarı kırmızı tatsız tutsuz ot gibi bir şey. Hormonlu işte Yorumla efulimmm88 +1 yıl Aynen öyle Yorumla onnuurrs +1 yıl Hurma sevmez misin Yorumla efulimmm88 +1 yıl Hiç sevmem genel olarak meyveci değilim çilek meyve değil benim için aşk 😌 Yorumla onnuurrs +1 yıl Aaa hurma sevilmez mi ya 😆 çilekten 10 kat daha tatlı ve lezzetli Yorumla efulimmm88 +1 yıl Afiyet olsun ne diyeyim 😅 Yorumla onnuurrs +1 yıl Sana da afiyet olsun o zaman 😆 Yorumla
sєrєndípítч Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Portakal 😋 1 2 Yorumla onnuurrs +1 yıl Ben de severim sulu sulu 😆 Yorumla sєrєndípítч +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Tiffanysbreakfast Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 🍌🍌🍌 1 1 Yorumla onnuurrs +1 yıl Ne de çok muz seven varmış 😜😜 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Erik kütür kütür 😋 1 5 Yorumla onnuurrs +1 yıl Ekşi sevmem ya Yorumla whsinemm +1 yıl Pilava bile limon 😿😿 Yorumla onnuurrs +1 yıl Yok daha neler 😀 nasıl yiyosun ya 😆 Yorumla whsinemm +1 yıl Nasi yaa limonsuz yemeğin tabi bile olmuyo artık bide bedava oluncaw isywdigin kadar🥳 Yorumla onnuurrs +1 yıl Limonu sadece içecek olarak tüketirim ben yemeklerde asla 😀 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çok bayıldığım bir meyve yok 0 4 Yorumla onnuurrs +1 yıl Neye bayılırsın peki Yorumla seymabasu1 +1 yıl Bende Bilmiyorum ki Yorumla onnuurrs +1 yıl Kim biliyor Yorumla seymabasu1 +1 yıl Aklım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen falan 😂😂 2 48 Yorumla onnuurrs +1 yıl Aa gel ye beni o zaman 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ayıp🤭🙀 Yorumla onnuurrs +1 yıl Gel gel bekliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hurma çok mu seviyosun sen🤭 Yorumla onnuurrs +1 yıl Evet bayılıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes de sana bayılıyomuş😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 yorum Yorumla onnuurrs +1 yıl Bana bayılan sadece sensin 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hıhı Yorumla onnuurrs +1 yıl Profilime gelcen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelmicem Yorumla onnuurrs +1 yıl Üzdün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ananas benimki Yorumla onnuurrs +1 yıl Ananas sevmem ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahminin var mı kim olduğuma dair merak ettim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sevdiririm adama😂 Yorumla onnuurrs +1 yıl Sevdir hadi 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de hurma sevmem Yorumla onnuurrs +1 yıl Tahminim yok nerden bileyim 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekiğğ kazanova Yorumla onnuurrs +1 yıl Kimsin merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim olmamı isterdin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demokratik olsun Yorumla onnuurrs +1 yıl Ya ne bileyim çık ortaya 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vovv uyumadınmı deli fırtına var be Yorumla onnuurrs +1 yıl Bu gece uyku yok bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niçin Yorumla onnuurrs +1 yıl Öyle çünkü bugün evdeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ten rengini napcaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offf gittin sen kim bilir nereye Yorumla onnuurrs +1 yıl Burdayım ya artık burdan yazmak zor oluyor profilime gel hadi Yorumla onnuurrs +1 yıl Hadi uyan artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi git dedim Allah Allah Yorumla onnuurrs +1 yıl Gitmedim ki ben sen yazmadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni beklemekten sıkıldım onur valla Yorumla onnuurrs +1 yıl Profile gel artık burası uzadıkça uzadı Yorumla onnuurrs +1 yıl Off hadi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekleten sendin gece ben kimseyi bekletmem Yorumla onnuurrs +1 yıl Gece gecede kaldı hadi artık profilime gelcen mi gelmicen mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başak burçları bu kadar israrcı mıydı ya Yorumla onnuurrs +1 yıl Ben öyleyim, gelecek misin? Artık burdan yazmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi kadını geçtim sevgilisiyle ne yapmayı planlıyorsun🤔🤔 onu da çağırıyosun ilginçsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkese yükselmişsin biz eksik kalalım boşver😂🖖🏻 Yorumla onnuurrs +1 yıl Şaka o ciddiye mi aldın, senin gelmeye nlyetin yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He şaka😂😂 Yorumla onnuurrs +1 yıl Off sıkıldım senin geleceğin yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıl Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hurma, nar, erik, karpuz, şeftali 0 0 Yorumla
dogatpll Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hurma hiç sevmem karpuz kiraz ve muz çok severim 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Offf çok seviyorum bende 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Portakal muz kavun ejder meyvesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben cennet hurması yiyince fesatlasiyorum😄 0 2 Yorumla Kagan__55 +1 yıl Neden öyle dedin Yorumla onnuurrs +1 yıl Nasıl fesatlaşmak 😀 Yorumla
nazkorkmaz123 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Papaz eriği 1 1 Yorumla onnuurrs +1 yıl Ekşi sevenlerden misin 😀 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cennet elmasi 0 2 Yorumla onnuurrs +1 yıl Hurma yani Yorumla adriii +1 yıl He ya Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Mandalina ve kiraz. 0 1 Yorumla onnuurrs +1 yıl Kiraz güzel de mandalina pek sevmem
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Çilek ve erik 1 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Karpuz 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kiraz, üzüm 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Meyve sevmiyorum. 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. bu aralar mandalina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ananas ve elma
Genel olarak meyvelerin hepsini severim ama hurmayı bende çok severim
Gerçekten harika bir meyve özellikle olmuşu
Aynen kesinlikle
Gel beraber yiyelim
Teşekkürler canım isterse alır yerim
👍
Muz 🍌. hem en sevdiğim meyve hemde ye ye tadına doyum olmio
Öyle bir yazdın ki aklıma başka bir şey geldi 😀
😅
Haksız mıyım, 😆
Çilek ve erik
Kış meyvesi yok mu 🙂
Portakal ama kisin bile çilek bulup yiyorum
Kışın**
Kışın da var doğru ama hormonlu hep bence yeme zararlı 😀
Amaaan yas elli artık ölürsek baro sevdiğimiz şeyleri yaparak ölelim.
Hangi ara 50 oldun 41 din en son konuştuğumuzda 😀
46,5yasindayim artık 🤣🤣
Vay be zaman ne hızlı geçiyor 😀 ben de 31
Sende büyüdün bak😀 KS de mesaj kutusu nasıl kapanır sayende öğrenmiştim 🤣🤣🤣
Unutmamış bak 😆 o yüzden sana yazamıyorum 😀😀
🤣🤣🤣🤣Bana yapılan iyilikleri asla unutmam.
Ben sana yazamıyorum sen yaz bari 😆
Ben meyvelerin hepsini çok seviyorum ya
En çok hangisini ama
Karpuz
Ever yaz aylarının vazgeçilmezi karpuz 🍉 güzel ben de severim
Eveeettt bencede çok güzel bir meyve cennet hurması 😍😍
Gerçekten öyle meyveden öte bir şey 😆
Yok o kadar da değil 😊😅
Öyle ya ben yerken zevk alıyorum 😀
Doğrudur 😊
Sana hurma ısmarlayabilir miyim 😀
Sevgilime de ısmarlarsan düşünürüz 😊
Olur sevgilin de gelsin 😀
Olur 😁
Anlaştık 😀
Hepsini seviyorum ama ananas elma çilek karpuz çok severim
Ben şimdiye kadar bir hurmayı bitirebilmiş değilim. Helal olsun.
Bir kasa koy önüme yerim
Bayılırım hurmaya aynen 👍
Gel beraber yiyelim 😜
Elma hurmada severim ablamın bahcesinde çok var
Bahçeden toplamak isterdim ben 🙂
Buyurun gelin selimpasa silivri
Beraber gidelim ama ablanın bahçesi sonuçta 🙂
Lafin gelişi demistim😊
Biliyorum tanımadığın birini evine alacak değilsin 😀
😅😅
Sen git benim yerime 😀
Tmm😅
Fotoğraf at bana 😀
Hurmanimi
Evet 😀
Tmmm
Profilime gelsene
Mandalina aşkı benimkisi 🥰❤️🔥🍊
Ben pek sevmem 😀
Olabilir. Her kesin ağız tadı farklıdır. 🙂
Evet portakal severim ama sulu sulu 😆
Evettt onu da severim ya😂
Çilek 1 kasa çilek lütfen 👍🏻🍓🥲😔
Zamanı geçti 😀
Ozamn bunu bir söz olarak kabul ederim ben 😌
Tamam söz ilkbaharda bir kasa çilek benden 😆
Çilek
Kışın da yer misin
Hayır tabii kii tatsız tuzsuz oluyor yemem
Evet rengi de tam kırmızı olmuyor yarı yeşil yarı kırmızı tatsız tutsuz ot gibi bir şey. Hormonlu işte
Aynen öyle
Hurma sevmez misin
Hiç sevmem genel olarak meyveci değilim çilek meyve değil benim için aşk 😌
Aaa hurma sevilmez mi ya 😆 çilekten 10 kat daha tatlı ve lezzetli
Afiyet olsun ne diyeyim 😅
Sana da afiyet olsun o zaman 😆
Portakal 😋
Ben de severim sulu sulu 😆
🤣🤣
🍌🍌🍌
Ne de çok muz seven varmış 😜😜
Erik kütür kütür 😋
Ekşi sevmem ya
Pilava bile limon 😿😿
Yok daha neler 😀 nasıl yiyosun ya 😆
Nasi yaa limonsuz yemeğin tabi bile olmuyo artık bide bedava oluncaw isywdigin kadar🥳
Limonu sadece içecek olarak tüketirim ben yemeklerde asla 😀
Çok bayıldığım bir meyve yok
Neye bayılırsın peki
Bende Bilmiyorum ki
Kim biliyor
Aklım
Sen falan 😂😂
Aa gel ye beni o zaman 😆
Çok ayıp🤭🙀
Gel gel bekliyorum
Hurma çok mu seviyosun sen🤭
Evet bayılıyorum
Herkes de sana bayılıyomuş😂
30 yorum
Bana bayılan sadece sensin 😆
Hıhı
Profilime gelcen mi
Gelmicem
Üzdün
Ananas benimki
Ananas sevmem ben
Tahminin var mı kim olduğuma dair merak ettim😂
Ben sevdiririm adama😂
Sevdir hadi 😆
Ben de hurma sevmem
Tahminim yok nerden bileyim 😆
Pekiğğ kazanova
Kimsin merak ettim
Kim olmamı isterdin 😂
Demokratik olsun
Ya ne bileyim çık ortaya 😆
Vovv uyumadınmı deli fırtına var be
Bu gece uyku yok bana
Niçin
Öyle çünkü bugün evdeyim
Senin ten rengini napcaz
Çok güzel hani
Offf gittin sen kim bilir nereye
Burdayım ya artık burdan yazmak zor oluyor profilime gel hadi
Hadi uyan artık
Ben mi git dedim Allah Allah
Gitmedim ki ben sen yazmadın
Seni beklemekten sıkıldım onur valla
Profile gel artık burası uzadıkça uzadı
Off hadi ya
Bekleten sendin gece ben kimseyi bekletmem
Gece gecede kaldı hadi artık profilime gelcen mi gelmicen mi
Başak burçları bu kadar israrcı mıydı ya
Ben öyleyim, gelecek misin? Artık burdan yazmak istemiyorum
Hadi kadını geçtim sevgilisiyle ne yapmayı planlıyorsun🤔🤔 onu da çağırıyosun ilginçsin
Herkese yükselmişsin biz eksik kalalım boşver😂🖖🏻
Şaka o ciddiye mi aldın, senin gelmeye nlyetin yok
He şaka😂😂
Off sıkıldım senin geleceğin yok
Sıkıl
Hurma, nar, erik, karpuz, şeftali
Muz , portakal ve mandalina
Hurma hiç sevmem karpuz kiraz ve muz çok severim
Kavun, karpuz, avokado, ananas.
Offf çok seviyorum bende
Portakal muz kavun ejder meyvesi
Kiraz vişne şeftali üzüm