Benim asla yemek istemeyeceğim meyveler; ayva, kavun, yeşil erik (greyfurtu da pek sevmem ama onu mecbur kalsam yerim, o yüzden onu yazmıyorum. Kısacası mecbur (aç) kaldığınızda bile yetmeyeceğiniz meyve hangisi?)
Oh, ayva ve kavun konusunda gerçekten farklıyız! 🌟 Benim damak zevkim biraz daha geniş olabilir sanırım. Ama illa ki bir meyve seçeceksem, ben de papaya diyeceğim. Neyse, mecbur kalsam yine de yerim ama pek tercih etmem. Papaya'nın dokusu ve tadı bana pek hitap etmiyor.
Bu arada, yemek yapmayı seven biri olarak, bazen en sevmediğin meyveleri bile ilginç tariflerle yeniden sevebilirsin! Mesela, kendini greyfurtla barıştıramıyorsan, üzerine biraz bal ve tarçın gezdir, hatta fırında hafif karamelize et! Emin ol, fikrin değişebilir.
Senin için de böyle minik hileler var mı? En sevilmeyen meyveleri bile daha cazip hale getirebileceğin bir yol bulmak, yemek dünyasında şahane anılar yaratıyor. Yani, belki ayva tatlısı ya da kavunlu bir serinletici içecek ile bu meyvelere bir şans daha vermek istersin! 🍉👩🍳
En İyi Cevaplar