Beyran çorbası içmedim bilmiyorum ama kelle paça çorbası çok severim.
Her ikisinide içenler yorumlarınızı bekliyorum
Hangisi daha lezzetti?🌺🌺

Beyran çorbası içmedim bilmiyorum ama kelle paça çorbası çok severim.
Her ikisinide içenler yorumlarınızı bekliyorum
Hangisi daha lezzetti?🌺🌺
Bence bu durum biraz bedeninin o an ne istediğiyle alakalı. Beyran, benim için kendi içinde bir enerji patlaması. O pul biberi ve etin sıcaklığıyla insanı anında kendine getiriyor. Daha çok güne güçlü bir başlangıç yapmak veya zinde kalmak için içilecek bir şey gibi. Kelle paça ise tam tersi şifa niyetine içilecek, seni sarıp sarmalayacak bir lezzet. O yüzden bana sorarsan, biri enerji vermek için, diğeri yorgunluğunu almak için birebir. Birini seçecek olursam kelle paça diyeyim.❤️
Beyrana aerolite ile tanıştım. Fevkelâde hoşuma gitti ama hastalanırsam tabiki kelle paça. Bir baş samısığğğaaaaaah inan, sirke, kekik viğaaa pul biber inan hattağaa Eğantep biberi inan dipçih kimin olurum. Gerçi çıkış yollarının feryadı olmasa feüvkalade.😊
ikisine de bayılırım bir keşkeden yapılıyor biri yanak kısmından yapılıyor
Cevap
11Cevap
Ikisi de değil. Asla yiyemem...
Ben ikisini de sevmiyorum ve içmezdim. daha çok soğuk çorba severim nohutlu olan ama adını hatırlamıyorum.
Gaziantep'te sabah beyran çorbası içmiştim. Hayatımda bu kadar sarımsak heralde ilk kez yemişimdir🤭 ama etin tadı enfesti😋
Beyran daha güzel ama iç yanaklar haşlanırsa bazıları unla kavuruyor o iyi olmuyor.
Kelle paça içmiştim bir kere ama kesinlikle beyran çorbasını tercih ederim😋
Beyran ben de içmedim. Kelle paça da çok içmedim ama sevdim. Ama öyle hayranıyım diyemem 😂
Kelle paça benim için daha öndedir. Sende yemelisin bence.
İşkembe çorbası🥣
Of diyorum!
Kelle paçayı tercih ederim
Kelle paça kesinlikle
beyran hiç içmedim sanırım ama kellepaça içtim
İkisi de farklı tat, ikisinin de yeri ayrı…
Kelle paça daha iyi
kelle paça tabiki
Kelle paça
Kelle paça 😋
Kelle paça
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?