Yeme & İçme Geceleri yemek yer misiniz yoksa kilo almak istemiyorum diyenlerden misiniz? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bana saat fark etmiyor şimdi yine çiğ köfte dürüm sipariş ettim yiyorum🙃 Geceleri yemek yer misiniz yoksa kilo almak istemiyorum diyenlerden misiniz? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Sen ye, kilo al. Ben sadece çikolata yerim o akadar. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet yiyorum 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl şu an bile yiyorum almıyorum allahtan xnxnshhw 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çiğköfte sponsorluğu mu aldın kız fgfdfg Kebap yiyorum bende 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Kilo almak istemediğim için yememeye çalışıyorum. Bazen yiyorum kendimi tutamayıp. 0 0 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl valla hiç takmam şimdi yemekten geldim daha :D 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Geceleri aklıma yemek yemek gelse bile midemde yer olmuyor. O yüzden yemiyorum 0 0 Yorumla
Adem23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kilo almak istemiyorum ama bir kaç defa yedim yani 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun. Ben de aynen öyle. İnsan acıkınca karnını doyurmalı. :-) 0 0 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sağlıklı bulmuyorum. Vücudun da dinlenmesi gerekiyor. 0 0 Yorumla
Safozki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Valla gece dürüm krizi geliyor 🙄 bazen yemezsem ölecek gibi oluyorum 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl son bilmem kaç aydır hiç umursamayıp önüme geleni gömüyorum desem doğru olur 0 0 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gece yemekle kilo vermenin almanın alakası yok zaten yiyrm 0 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl yemek yemem sadece yogurt ya da meyve yerim yogurt yemekten sayılır mı? DSds 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 6dan sonra genelde bir şey yemem. Kahve falan içerim veya bitki çayı. Çok midem kazınırsa meyve yerim az bişey 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Zayıfladığımdan beri akşam belli bir saatten sonra yemiyorum. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Gece mesai de bir şeyler yerdik ama kahvaltı tarzı çorba falan. 0 0 Yorumla
User36388381 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Dünyaya bir kere geliyoruz bir sağlık sorunu oluşturmadığı sürece maddi imkanlar içersinde yerim 0 0 Yorumla
GAYGünlükleɾi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Geceleri yeme gibi huyum yoktur ama kilo alırım yersem aman aman 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hahaha bu nasıl poz 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Ne varmis Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Bak bak çiğ köfte yiyorum aç köpek bakışı djdj Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 378 cevap paylaştı. Acikirsam 7/24 yerim.. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Biraz önce arbys ten kaburga menü yedim 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Canım isterse yerim. Kilo alma sorunum yok. 0 0 Yorumla
çıllgınnçiftt Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl hem basıl tabaktan sıyırma sesi getiririm djdjjd 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. her türlü yerim 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Yerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sen ye, kilo al.
Ben sadece çikolata yerim o akadar.
Evet yiyorum
şu an bile yiyorum almıyorum allahtan xnxnshhw
Çiğköfte sponsorluğu mu aldın kız fgfdfg Kebap yiyorum bende
Kilo almak istemediğim için yememeye çalışıyorum. Bazen yiyorum kendimi tutamayıp.
valla hiç takmam şimdi yemekten geldim daha :D
Geceleri aklıma yemek yemek gelse bile midemde yer olmuyor. O yüzden yemiyorum
kilo almak istemiyorum ama bir kaç defa yedim yani
Afiyet olsun. Ben de aynen öyle. İnsan acıkınca karnını doyurmalı. :-)
Sağlıklı bulmuyorum. Vücudun da dinlenmesi gerekiyor.
Valla gece dürüm krizi geliyor 🙄 bazen yemezsem ölecek gibi oluyorum
son bilmem kaç aydır hiç umursamayıp önüme geleni gömüyorum desem doğru olur
Gece yemekle kilo vermenin almanın alakası yok zaten yiyrm
yemek yemem sadece yogurt ya da meyve yerim yogurt yemekten sayılır mı? DSds
6dan sonra genelde bir şey yemem. Kahve falan içerim veya bitki çayı. Çok midem kazınırsa meyve yerim az bişey
Zayıfladığımdan beri akşam belli bir saatten sonra yemiyorum.
Gece mesai de bir şeyler yerdik ama kahvaltı tarzı çorba falan.
ben gece yemek yiyince daha bi mutlu oluyorum
Dünyaya bir kere geliyoruz bir sağlık sorunu oluşturmadığı sürece maddi imkanlar içersinde yerim
Geceleri yeme gibi huyum yoktur ama kilo alırım yersem aman aman
Hahaha bu nasıl poz
Ne varmis
Bak bak çiğ köfte yiyorum aç köpek bakışı djdj
Gece yemek yemiyorum.
Acikirsam 7/24 yerim..
Yiyorum yedim de.
Yerim ya, Kilo almıyorum zaten
Biraz önce arbys ten kaburga menü yedim
Canım isterse yerim. Kilo alma sorunum yok.
Afiyet olsun acılı yeme
Anasını bile yerim kilo da almam
23 te bile yerim.
hem basıl tabaktan sıyırma sesi getiririm djdjjd
her türlü yerim
İştahım olmuyor gece
Yerim vallah
Gece yemem
Yerim
Bende yemek istiyorum
Olsa da yesek
Yemeğe bağlı.