Bıktım ya şunun rengine tipine bakın Allah aşkına hem tadı hem görüntüsü mc donalds olsun istiyorum sjsjssl

Bıktım ya şunun rengine tipine bakın Allah aşkına hem tadı hem görüntüsü mc donalds olsun istiyorum sjsjssl

patates kızartması yapmak için öncelikle patatesleri soymanız gerekiyor. Daha sonra, patatesleri uzunlamasına dilimleyin ve bir saat boyunca soğuk suda bekletin. Bu, patateslerin nişastasının bir kısmını çıkararak, kızartmaların daha gevrek olmasını sağlar. Patatesleri sudan çıkardıktan sonra, kurulayın ve bir fritözde yağda kızartın. Patatesleri kızartırken, birkaç kez karıştırın ve kızartmaların her tarafının eşit şekilde piştiğinden emin olun. Patatesler kızardıktan sonra, bir kağıt havlu üzerine çıkarın ve fazla yağı emmesini sağlayın. Son olarak, kızartmaları tuzlayın ve servis edin. Ayrıca, patatesleri kızartmadan önce, patatesleri biraz tuzlu suya batırmak da kızartmaların daha lezzetli olmasını sağlar.
Cok guzel olmua olsa da yesek
Bu mu güzel abi😂
Fena gözükmüyor aslında
Cevap
4Cevap
Patatesi çok kalın doğramışsın. İnce dogra ve uzun kısmından kes ki ince uzun olsun. Bunlar kısa ve tombul olmuş.
Aşkım soy yıka buzlu suya yatır sonra çok kızgın yağa at
Sonra aldıktan sonra bekle yağ gene çok kızsın
Kör nenem bundan daha iyisini kızartır valla
O kadar mı kötü la
Yumuşak değildi, bayat da olamaz yeniydi patatesi diyosan evet 4 5 gündür aldım
Emredersiniz sjsjüjjü
parmak kadar doğramışssın sonra efendime söyliyim mc donals istiyoreee
Ne kadar doğramalıyım
ince doğramalısınnnnnnnnnnnnnn oatates kızartmalıl parates olmalıı ve una bularsan daha güzel olabilirrrrrrr
Daha ince doğra, buzlu suda beklet.
Ya zaten bayadır yemiyodum biberlerimiz sisicek
Ozaman dondurulmuş patates alıcaksın
çok kalın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?