Yeme & İçme Muzlu dondurma yaptım, olmuş mu? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl ZzzZuuupppeeerrr soru Muzlu dondurma yaptım, olmuş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gadası 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Rica ederim tarifini yazarsın bir ara Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ellerine sağlık çok güzel olmuş abla 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Canımsın ablam teşekkür ederim
Accin_kapiyiii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Görünüş itibariyle olmuş ama tadı sana sormak lazım olmuş mu 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Oğlum ve kızım çok begendi olmuş galiba Yorumla Accin_kapiyiii +1 yıl Çocukların damak zevkine uyduysa olmuştur bi tarifi yazsaydın açıklamaya :D :D Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tadına bakmadan bilemem görselle ne bilelim 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tövbe estağfurullah Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Muzlu dondurmamı muzdan dondurmamı 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Muzdan dondurma Yorumla Cmn24 +1 yıl Şimdi oldu Yorumla
Kanalize Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Abla sol elin felçli mi 🤔 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Oğlumun eli o çocuğuma elini çek oğlum fotoğraf çekeceğim derken çektim o elin çocuk eli olduğunu anlayamadın mı? Yorumla Kanalize +1 yıl Yooo anlayamadım 🤔 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Tamam Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baya başarılı. Afiyet olsun. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla Carlosroberto +1 yıl Rica ederim Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Bence muzlu değil ama sen bilirsin 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Muzla yaptığımdan ben eminim evet ben neyle yaptığımı biliyorum. Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl tadına bakmak lazım goruntu gecerlı 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmuş gibi biz nerden bilelim yiyen biz değiliz ki 0 0 Yorumla
yaparsınyavrum Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Tadına bakmak lazım. canım çekti nolcak şimdi? 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Ulen Türk kızları da hamarat he 😂 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ulen bence bütün kadınlar hamarat he Yorumla JuliusCaesar063 +1 yıl Yok bizim buranin kızları yapıyor bu sporu 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel ellerine sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim balım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 407 cevap paylaştı. İdare eder 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Enfes 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim canım Yorumla
slaayyqueenn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl afied ablam 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Sağol gülüm teşekkür ederim Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Afieed 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bitti bile teşekkür ederim Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
KaplanBeyyy10 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Afiyet olsun 🍦 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Afirtttt 0 6 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ne demek istedin bilemedim Yorumla slaayyqueenn +1 yıl afiyet olsun dio Yorumla sanki_freud +1 yıl @slaaytqueenn ne güzelde tercümanlık yapmış 😂 Yorumla slaayyqueenn +1 yıl ahhahxhckckcmcm Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @slaayyqueenn teşekkür ederim canım Yorumla slaayyqueenn +1 yıl ricaederim abla Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Ellerine sağlık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim canım 💐 Yorumla Handenizzzqw +1 yıl Rica ederim : ) Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl kime yedirecen.. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çocuklarım ve ben yedik Yorumla Jackhans80 +1 yıl isminden biraz karamsazlık geldi de.. Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Dondurmaya benzemis 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Dondurma evet 😄 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eline sağlık 0 0 Yorumla
GeceyeVurgun54 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Tahin gibi olmuş 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Sarı ışıkta çektim fotoğrafı Yorumla GeceyeVurgun54 +1 yıl Muzda sarı? Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ama sapsarı renkte olmuyor dondurmada daha açık sari oluyor Yorumla
derya344 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Güzel bence 0 13 Yorumla erayertekin3509 +1 yıl acill ulaş bna Yorumla derya344 +1 yıl Ulaşamıyorum kahretsinn Yorumla erayertekin3509 +1 yıl niye beee Yorumla derya344 +1 yıl Xper az o yüzden Yorumla erayertekin3509 +1 yıl yükseltelim şunu ya Yorumla derya344 +1 yıl Tamam Yorumla erayertekin3509 +1 yıl ya da bşka şey kullanıyomusun Yorumla derya344 +1 yıl Ne mesela? Yorumla erayertekin3509 +1 yıl snp falan Yorumla derya344 +1 yıl Var senin var mı? Yorumla erayertekin3509 +1 yıl evett Yorumla erayertekin3509 +1 yıl erayertekin3509 Yorumla derya344 +1 yıl Tamam atıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Güzel görünüyor gadası
Teşekkür ederim
Rica ederim tarifini yazarsın bir ara
Ellerine sağlık çok güzel olmuş abla
Canımsın ablam teşekkür ederim
Görünüş itibariyle olmuş ama tadı sana sormak lazım olmuş mu
Oğlum ve kızım çok begendi olmuş galiba
Çocukların damak zevkine uyduysa olmuştur bi tarifi yazsaydın açıklamaya :D :D
Tadına bakmadan bilemem görselle ne bilelim
Tövbe estağfurullah
Muzlu dondurmamı muzdan dondurmamı
Muzdan dondurma
Şimdi oldu
Abla sol elin felçli mi 🤔
Oğlumun eli o çocuğuma elini çek oğlum fotoğraf çekeceğim derken çektim o elin çocuk eli olduğunu anlayamadın mı?
Yooo anlayamadım 🤔
Tamam
Baya başarılı. Afiyet olsun.
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
Bence muzlu değil ama sen bilirsin
Muzla yaptığımdan ben eminim evet ben neyle yaptığımı biliyorum.
tadına bakmak lazım goruntu gecerlı
Elinize sağlık, yapılma aşamaları nedir
Olmuş gibi biz nerden bilelim yiyen biz değiliz ki
Hamur sandım. Olmuştur heralde.
Tadına bakmak lazım. canım çekti nolcak şimdi?
Ulen Türk kızları da hamarat he 😂
Ulen bence bütün kadınlar hamarat he
Yok bizim buranin kızları yapıyor bu sporu 😂
Güzel ellerine sağlık
Teşekkür ederim balım
Rica ederim 😊
Güzel görünüyor
Çok teşekkür ederim
İdare eder
Teşekkür ederim
Enfes
Çok teşekkür ederim canım