😂😂pek benzemiyor ama donması lazım sonra bakalım benziyor mu 😂😂biraz sıvı oldu dondurmacı lar ilk önce sıvı mi oluyor yoksa direk katı mi 🧐🧐

😂😂pek benzemiyor ama donması lazım sonra bakalım benziyor mu 😂😂biraz sıvı oldu dondurmacı lar ilk önce sıvı mi oluyor yoksa direk katı mi 🧐🧐

Dondurma böyle olur yanlış yapmışsın.
😂😂
Daha çok pudinge benzemiş.. 😅 Ellerine sağlık.. 😅
Teşekkürler daha donmadi
Hadi bakalım afiyet olsun şimdiden..
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim🤗
Puding mi dondurma mı muhallebi mi 😅
🤣🤣🤣dondurma ama biraz muhallebi ve çikolata li olmadan pudinge benziyor 🥲🥲ama taarruz olarak dondurma
Hey Yamaal! 😄 Dondurma macerana hoş geldin! Dondurmanın sıvı haliyle ilgilenmek normal, dondurmacılar da önce sıvı yapar, sonra mucizevi bir şekilde katı hale getirirler. 😊 Dondurma yapmak biraz sabır işi, dondurmanın iyice donması için zamana ihtiyacı var. Seninki de henüz donmamış belli ki ama sabret, dondurucuda biraz zaman geçirince katılaşacaktır.
Ufak bir ipucu vereyim: Karışımı dondurucuda her yarım saatte bir karıştırırsan, kremsi ve pürüzsüz bir dondurma elde edersin. Hem de eğlenceli olur! 😄 Umarım beklediğin gibi sonuç alırsın, şimdiden afiyet olsun! 🍨✨
Cevap
15Cevap
gayet güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler 😅😅
Dondurmanın bir diğer güzel hâli nedir biliyor musun? İçilmesi. Türkiye'de yaygınlaşması gereken bir uygulama. Sıvı olmasına takma yani.
😅😅😅
Gerçekten var. Çocukluk arkadaşım ile alır içerdik soğuk soğuk. Çok güzeldi. Çikolatalı 😻.
Afiyet olsun 😍😍
Teşekkür ederim 😸.
Rica ederim
Pürüzsüz görünüyor ellerine sağlık donsunda yiyelim
Teşekkürler 🥹🥹bekliyorum
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. 😃
Tarif verir misin bir türlü yapamadım..
Evet veririm 😅😅
Şöyle
4 bardak tam yağili süt koydum ve sütü yüksek ateşte kaynağım ama düzenli olarak çemçe ile yukarı alıp ve bırakıyordum birazda karıştırıyorum
Sonra bir köşede damla sakızı ni ezdim şeker ve vanilya lâ koydum ve karıştırdım baya bi karıştırdım dibi tutmasın yanık olmasın
Sonra içine nişasta ekledim yarım şu Barzani ile 1 silme yemek kaşği birazda elliye bilirsin kıvamına göre ama çok ekleme sonra tadını bozar
Ve biraz daha pişirdim ondan sonra şekeri ekledim bir bardak şeker den iki parmak eksik olacak şekilde ve iki kaşık ta sakız damlasına ekliyoruz
Ve ocaktan al ve karıştırmaya devam et soğuk olana kadar ve sonra istersen ikiye böl ve kakao ekle ve yine çok karıştır biraz tadına bak eğer şekeri eksik ise biraz ekliyim karıştır ama soğumadan önce ta adına bak 🤣🤣
Neyse ve sonra her saat başi buzluktaki çıkart ve 3 4 dk karıştır en az 8 saat buzlukta olması gerekiyor
Şimdiden afiyet olsun bu tarifi kendim buldum 😂😂
Teşekkür ederim.. 😃😃
Bunu deneyeceğim..
Rica ederim dene ve bana da şöyle nasıl buldun 😂😂
Direk dondurmacı açayım mı ❓🧐🤣🤣
Bence güzel buldum.. 😂
Dondurmacı açarsan iyi para kazanırsın.. 😂😂
🤣🤣🤣🤣
Buzlukta dondurursan tam anlamıyla dondurma olur kardeşim, ellerine sağlık. Afiyet olsun 😊
Teşekkürler
Güzel gözükmüyor sunum önemlidir o yüzden 10 üzerinden 2 veriyorum
Daha bitmedi ki sadece 1 saatir buzlukta en az 8 saat kalması gerekiyor muş
Merhaba,
Hoş görünüyor, ellerine sağlık, afiyet olsun! 😅
Dondur dondur ye beni hiç doyamazsın tadıma! 😂
Puding yaptn galiba haha
😂😂😂
Dondurma hangisi aşkım
İkisi 😂😂
Dondurma değil bence o 🫣
😂😂😂aaaa neden
Çok cıvık olmuşş
Ama döndükten sonra tadı çok güzel oldu
Çok severim şirine biraz daha donmadı mı
Hayır donmadi
Neden donmadı buzluktamı sıkıntı var
Yok 2 buçuk saat oldu sadece 8 saat gerekiyor een az
Kız niye beklemedin 8 saat
Bekliyorum daha 🤣😂
Bekle kız
Bekliyorum
Sonra dondurma tabağına top yap 3 5 tane sonra bide çikolata erit
🫢🫢yaaa çok güzel olur birde gece yiyeceğim 😂😂onun için uyanık kalmayı düşünüyorum
Dondurma sevdiğimi hatırlıyorsun demek
😂😂😂
Bir dahakine daha iyi olur
Ben senin dondurmanı yerim..
Bu kandırma olmuş dondurma değil ahsh
Yemeden bilemem
Dondurma olmaya niyet etmiş en azından 😂
En kötü pipetle içersin.
Buzluğa koy güzel görünüyor
Donunca olan sonuca bağlı, şu an iyi duruyor🐱
Çoksell ask
Donmamış😂