Gözümüz gönlümüz açılsın biraz 😻
https://imgyukle.com/i/rO0Gko

Hayır değildir neden olsun ki yani her insan çok iyi yemek yapacak diye bir kural yok bence bende mesela çok iyi yemek yapamıyorum ama bunu hiç bir zaman da dert etmedim çünkü zaten sevdiğim yemekleri yiyebiliyorum bir şekilde :)
Şimdi çıta yüksekte oluyor Gaziantep diyince yalan yok..
Tabisi
Merhaba
İlla Antepli olup ya da bir yerli olup çok güzel yapmak gerekmez bu yemek yapma işi nereli olduğuna bağlı değil el lezzetin ve yemek yapmak istemen ve sevmene bağlı
Güneydoğu mutfağına dair en iyi yetenek yemekleri güzel güzel yemektir.
Teşekkür ederim 😍🧡
Rica ederim ksmizin sultanı 💜
Cevap
9Cevap
bazı yemekler :)
zamanla gelişir aslında.. yemek yapmakta öyle hemşerim olarak endişelenme en sonunda güzel yemekler yaparsın:)
Teşekkür ederim 😌
Alakasız her yemek güzeldir kadınlar bu iş de her zaman becerikli ama öğrenmek de gereken bir şeydir
Üstün değilse de yemeklerin çoğuna kabaca hakimiz. Ülkemizin gastronomi şehirlerinin en iyilerinden biri olan Gaziantep’imizin yemeklerini yapabilmek gerçekten uzmanlık gerektiriyor.
oranın kızları her konuda üstün becerili oluyor ya. Evlensem o kültürden birisini isterdim
Neden olsun zamanla öğrenirsin
Fıstıklı çiğköfte mi bu, yenmez bu, çöpe yazık
Ayıp deģil, önemli olan iyi öpüşmek bence
Arkadaşlar neden sapıkça yorum yaparken hesabınızı gizliyorsunuz klavye delikanlığı yapmayın artık bizde kimi şikayet ettiğimizi bilelim 😃
Oradan hayırlı bişey mi çıkar
Evet
Ne gadar
Çok ayıp
Sende mi anteplisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?