mesela bir adanalıyla evli olmak istermiydiniz? adanalı bir kayınvalide? yemeklerini mi seviyorsunuz ya da yediniz beğenmedinizmi havası mı kötü vs vs vs :D2. bir soru adananın KOZANI nasıl sizce insanları havası suyu:) cevapları bekliyorum teşekkür...
Cevabın nedir?
Adananın yerli insanları genelde cana yakın, sıcak kanlı, iyi niyetli insanlardır fakat şehirde birçok şehir dışından gelen insanlar vardır örneğin diyarbakırlı, urfalı, antepli falan bu tip insanlar Adanayı biraz bozuyorlar ama dediğim gibi Adananın yerli insanlarının geneli her yönden iyilerdir.. Kozan meselesine gelince kozanlı insanlardan zarar gelmez onlar tam Adananın iyi niyetli yerlileri dediğim insanlarındandır ben bugüne kadar birsürü kozanlı insan tanıdım hiçbirinden bir kötülük görmedim hepsi iyi insanlar kozanada gittim insanlar iyiler sıcak kanlılar.. ama şunuda söylemeliyimki Adananın Karaisalı ilçesinin insanlarından adam olmaz her 10 kişiden 8'i adam değil...
67 Yorumla
Soran+1 yıladanalımsn:D
Soran+1 yıl:D keşke öyle olsaydı küfür etmyrmsn
Soran+1 yılkitaba dnemi pardon
En İyi Cevaplar
yılan ile kozanlıyı bir çuvala koymuşlar yılan yandım anammmm diye bağırarak kaçmış. galiba yeterli :))
87 Yorumla
Soran+1 yılhahah:D
+1 yılŞimdiye kadar tanıdıklarım iyi insanlardı, hatta bir Adanalıyla, Adanalılar hakkında sohpet etmiştik; bizi genelde esmer bilirler ama Adana'da sarışın çoktur, demişti.
26 Yorumla
Soran+1 yılevet sarı sarı oluyor kçüklükleri hele sapsarıymş eşim:D
- +1 yıl
Renkli gözlüleride çok fazla, Adana'nın her şeyi güzel olur. Karpuzu, kebabı, kızları :D
Soran+1 yılben güzel kız göremedm:D:D
- +1 yıl
Benim konuştuğum kadın çok güzeldi, kızı vardı ona benziyordu oda çok güzeldi. Adana'da güzel kız çok demişti. Üst komşumuzda Adana'da çok kaldı, ona sorduğumda her şehir gibi güzeli, çirkini, normali çok dedi.
Soran+1 yılkendilerini güzel üstn görme çok ama fıslar:D
- +1 yıl
fıslar? :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer gerçek Adanalıysa çok iyidir
Yok eğer şurdan burdan gelip Adanaya yerleşmişse, kendisi Adana doğumlu olsa bile uzak dur40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
17Cevap
Adana demir spor maçına gittik maçtan 3 4 saat önce 2 adanalı taraftar bizim ankaralı 3 kızı taciz ediyorlardı
Gittik uyardık 2ye 2kavga ettik dovduk
1 saat sonra 13 kişi geldiler polis araya girdi koluma bıçak attılar 34dikiş var karakola gittik
"" biz delikanlıyız zorumuza gitti " dedi öyle delikanlı işte adananın adamı41 Yorumla
Soran+1 yıl:) amma delikanlıymış onlar:D
+1 yılAçıkcası ben yarı Adanalı olarak sadece sülalemden biliyorum. Adanalı (osmaniye dahil) diyince benim aklıma akıl hastaları geliyor çok manyakları var cidden babamda teşhisli akıl hastasıydı. İyi insanlara da rastalayabiliriz adamı bi yandan da cigerinden vururlar yemekleri falan da guzel oraya ait mi bilmiyorum ama içli köfte yemiştim bayılmıştım cidden. Degisik memleket arkadaslar. Ama yani Çanakkaleli olarak orada yasayabilecegimi sanmıyorum töre kültürüni biliyorsanız eger (Adana da dogup büyümüs birisi anlatabilir Adana'yı biraz önyargılarım kırılsın çünkü baba tarafımdan dolayı pekte iyi anmıyorum)
10 Yorumla
+1 yılMemlekete ırka dine göre değil adamına göre muamele yaparım eşim aslen Adanalı haberlerin çoğu doğru sürekli çatışma halindeler adam gibi adam varsa tek tük nadir var eşimle ayrılıyorum çünkü hayatı yalan dolan 2 kadeh içip Allah'ına kitabına peygamberine sövene kendi öz anasına sövene karısına sövene dövene bir başka kadın için kendi karısına resmen hayatı zindan edene bizde adam denmiyor yanlışım olduğunu düşünmüyorum bir kere daha evlenecek olursam Allah adanalıdan uzak tutsun beni
70 Yorumla
+1 yılŞehirlere göre muamele. yapmayı sevmem ama adanayı cidden sevmiyorum güzel bir şehir değil... Televizyondan adanayla ilgili hep kötü haberler izliyorum cinayet vs.. Ama tabii iyisi de vardır elbet...
62 Yorumla
Soran+1 yılçok sıcak brde
- +1 yıl
Yerli insanları cana yakındır sempatiktir ama çok fazla göçmen var belki de o yüzden oluyordur kimsenin günahını almayayım.
Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. Kadirli - Kozan Adanayı bozan diye bir laf var :) Kimse alınmasın üstüne de kavga çıkmasın :) Adanalıyım kendimle memleketimle gurur duyarım her daim :)
314 Yorumla
Soran+1 yılkozan lılar kötümüdr yaw kozanlıyla evliym:D:D: bn adanalı değilm ama
Soran+1 yılhmmm sıcağı kötü ya hiç sevmyrm o sıcağı
Soran+1 yılvalla oraya sırf onun için gtmem birdaha 6 ay kaldm beynm sulandı
Soran+1 yılbnde ankrdan geldm ama durmak zorundaydm kaynvaldemde ama onlar abarttğmı söledkçe parçalayasm geliyordu ssıcak ve sinirden:D
Soran+1 yılkaynana kaynar kazana:D
Soran+1 yılbilmem orta işte melek diyemem
- +1 yıl
Memlekete ırka dine göre değil adamına göre muamele yaparım eşim aslen Adanalı haberlerin çoğu doğru sürekli çatışma halindeler adam gibi adam varsa tek tük nadir var eşimle ayrılıyorum çünkü birden fazla yaln dolan 2 kadeh içip Allah'ına kitabına peygamberine sövene kendi öz anasına sövene karısına sövene dövene bizde adam denmiyor yanlışım olduğunu düşünmüyorum bir kere daha evlenecek olursam Allah adanalıdan uzak tutsun beni
- +1 yıl
Memlekete ırka dine göre değil adamına göre muamele yaparım eşim aslen Adanalı haberlerin çoğu doğru sürekli çatışma halindeler adam gibi adam varsa tek tük nadir var eşimle ayrılıyorum çünkü birden fazla yaln dolan 2 kadeh içip Allah'ına kitabına peygamberine sövene kendi öz anasına sövene karısına sövene dövene bizde adam denmiyor yanlışım olduğunu düşünmüyorum bir kere daha evlenecek olursam Allah adanalıdan uzak tutsun beni
"Kadirli kozan adanayı bozan" bunu yazmışlar ama bu kadar net yani tekrar yazmak istedim. Gerçi osmaniye il olunca kadirliyi aldı bu eski bir laf :)
25 Yorumla
Soran+1 yılkozanmı kaldı:D
+1 yılvalla adanalı değilim arnavutum ama tanıdığım adanalılar 10 numara insanlar hepsi özü sözü bir mert delikanlı adamlar kadını da erkeğide
732 Yorumla
Soran+1 yıldışı seni içi beni yakar:D
- +1 yıl
her memleketten çürük çıkar sana çürük mü denk geldi? :)
Soran+1 yılbilmyrm ki işte bu iyisiyse kötüsüne :D :p
- +1 yıl
evliysen bir şey diyemem Allah mutlu etsin sevgili sözlü nişanlı filansan böyle şikayetlerin varsa kaç :)
Soran+1 yılevliym evli:D:D
- +1 yıl
Allah mutluluğunu daim etsin. napıyor bu adam sana bu kadar şikayetçisin? :)
Soran+1 yılyukarda bir arkdş tarif etmiş adanlıyı küfür filan kitaba dine bndeki öyle yani
- +1 yıl
o boşanma sebebi bence.
ne diyeceğimi bilemedim benim tanıdıklarım öyle değiller.
Soran+1 yılannesine söledm inanmadı etmez dedi :D ama adamın kfürü hep aynı dinini kitabını ya da ALLAH ını şimdi gerisini getrmiyo ben sinir oluyorum die tamamını sölüyordu önceden boşancaktm iyce sinirlerimi bozmaya başlamştı sonra işte boşanmadım
- +1 yıl
yorum yok bundan sonra :S
- +1 yıl
bir dönüp bakayı dedim demediğin kalmamış adanalıya ee niye evlisin hala ? :)
Soran+1 yıldemediğim kalmadı değil aynı şeyleri sölüyorlar bende onaylyrm doğruya doğru ylanmı sölycem :) evlym işte öyle olması gerek ve öyle oluyor
- +1 yıl
olması gerek diye istemediğin bi, r evliliğin içindesin yani? o nasıl bir mantıktır ben yıllarca tonlarca para döktüğü halde senin kafaya ulaşabileni daha görmedim :)))
Soran+1 yılnye ulaşmaya çalşyrlarmış sabırlym mücadelecym inançlym sen bunlardan anla:D
- +1 yıl
mazoşistsin yani anladım :))
Soran+1 yılne alaka ya evlym evli olmak zorundaym boşanmak kolaymı ben yalnızlığımdan memnunum onla ama onsuzda yaşayablyrm
- +1 yıl
boşanmak kolay olmasaydı ben boşanmazdım ;)
Soran+1 yılama sen erkeksn ben kadınım sn bir ev tutarsn tek başınada yaşarsn ama ben baba evime dönmek zorundaym insanları çekmek zorundaym şu an sadece eşimle uğraşyrm
- +1 yıl
kim demiş öyle bir zorunluluğun olduğunu?
buna sen kendini inandırmışsın kendine güvensizliğin dizelere dökülmüş halidir bu yorumun.
Soran+1 yılneyime gvenym arkamdakinemi:) işim yok mesleğim yok ailemi bilyrm çevremi blyrm dışarda ne olurm kimblr:) ben çok duyguslm böyle olduğuma bakma hem:)
- +1 yıl
bende çok duygusalım ama bunların duygusallıkla alakası yok. ne demiş ünlü düşünür goethe "imkansız sersemlerin sözlüğünde bulunan bir kelimedir"
daha gençsin ilerde keşkelerle pişmanlıklarla yaşayıp ağıtlar içinde "Allah ım 5 dakika daha lütfen" diyerek veda edeceksin hayata bu gidişle unutma. silkelen ve kendine gel ;)
Soran+1 yılnye 5 dakika daha diyeymki ne var şu dünayada güzel :) ben herkesden önce ölmek isterm hatta:)
- +1 yıl
çünkü güzellikleri huzursuzluğun ve mutsuzluğun gölgeliyor bu yüzden güzel diye bir şey yok sana göre ve bir an önce güzel olmayan bu yerden göçmek istiyorsun ama o güzellikleri görsen aldığın nefese bile şükredeceksin bir daha diyeceksin her seferinde ;)
Soran+1 yılayrılcağmz zaman çok kötü günler geçirdm yapamyrm bilemyrm hem ailemde karşı çıkar otur oturdgn yerde der dövmyr evnzdesn der öyle yani
- +1 yıl
el alem ne der kaygısıyla yaşadığın müddetçe huzur bulamayacaksın.
unutma insan huzur için yaşar sen ise huzursuzluk için kendini şartlamışsın. yapma bunu kendinin farkına var hayatta hiç kimsenin huzurunu bozmasına izin verme cesur ol kendine güven hayat şu an yaşadığın hayattan daha güzel.
Soran+1 yılben yavaş yavaş ilerlyrm kendm ettm kendm buldm:) hakederse elinden tutarm haketmezse ulaştığım noktadan tekme atarm bu felssefem:)
- +1 yıl
kendinle bile çelişiyorsun tekme atarmış sen hiç bir şey yapamazsın çünkü kendini başkalarına bağımlı hissediyorsun sanki sen akvaryumda bir balıksın onlarda o akvaryumun sahibi aman boşaltmasınlar diye ömrünce dua eder durursun ölürken 1 cümle dökülür dudaklarından "keşke okyanusta boğulsaydım"
Soran+1 yılsağol yani inançlym ve merhametlym rabbim bana doğru yolllar göstersn hayırlısını dlyrm
- +1 yıl
Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! (duha 3)
Soran+1 yılrabbim ozaman bana o yolu göstercektr ben yolumdan şaşmayayımda
- +1 yıl
zaten şaşmışsın onu anlatıyorum sana neyse hakkında ne hayırlı ise mevlam sana onu nasip etsin ;)
- +1 yıl
Eminim öyledir 10 laflarından 9 u külliyen yalan 1 şüpheli gönülden kapıdan ırak olsunlar🤣
Birkaç hafta sonra Adana'dan İstanbul'a taşınıyorum inşallah. Böyle iğrenç bir şehir görmedim, doğma büyüme Adana'lıyım ne kadar şerefsiz insan varsa bir şehire toplamışlar.
94 Yorumla
Soran+1 yılbende gttm ordan koca buldm hayırlısı ya:D
Soran+1 yılhayırlısı inşallah
- +1 yıl
🤣🤣🤣
valla her yerin iyisi kötüsü var ama adana da her türlü insan var iyi diyenede rast gelmedim. çingen çok diyorlar.. birde çoğu kadını erkeği tersi tersi bir acayip kokuyor.
30 Yorumla
+1 yılBUGÜNE KADAR ÇOK ADANALI TANIDIM TABİ ARALARINDA HARBİ DELİKANLILARIDA VARDI AMA TANIDIKLARIMIN 100 DE 90 ı ALLAHA kitaba söven şerefsiz it sürüsüydüler...
80 Yorumlabeş para etmezler ıkı yuzluler erkeıde karısıda cok dedıkodu yapar parayı cok severler allah kıtap klufur ederler
55 Yorumla
Soran+1 yıldedikodu yapmıyo eşim sevmezde ama gerisi doğru malesef:D doğruya doğru şimdi:(
Soran+1 yılgelemem kim olduğum ortaya çıkmasn:D
Adanalıyım. İnsanı 10 numara insandır. yemeklerine zaten laf yok. erkekleri biraz asidir ama delikanlıdır hepsi
122 Yorumla
Soran+1 yılhaha toz kondurmayın zaten:D asi demek yetmez asi sinir öküz:D
Soran+1 yılsanane ben kendi eşim için dyrm öküzm die hoop sana hop
Soran+1 yılnyse senin asiliğin bana sökmez biz ne adanalılar gördk ok:)
Soran+1 yılbu laflar bayır aşağa byerine girsn dinazor d...:D ok bye
Soran+1 yıl:D elini kıvırır g*tüne sokarım sürahi gibi dolaşırsın ortada.
Soran+1 yılMillet o* olur çocuğu gelir bizi bulur.
Soran+1 yılRuhuna Vernel dayasam acaba yumuşama olur mu?
Soran+1 yılsahili severm ok:)
Soran+1 yılbn sana bir gömerim dünya turu atarsın bye:)
Soran+1 yılsen gt be manyak adam:D
Soran+1 yıluğarşırdmda işim var defol
+1 yılBu sıralar iki Adanalıyla tanıştım. Biri çok saftı biri de çok uyanık.
Pek sıcak insan değil gibiler bilemiyorum.20 Yorumla
+1 yılŞunu biliyorumki!
Kürtlerin doğudaki en iyi türlerinin bulunduğu bir şehirimiz!
Vatan haini kürtlerden arınmış saf kürtlerin olduğu yer adamlardır yani01 Yorumlabir arkadasim vardi adanadan peygamber ciksa inanmam derdi :)) bir tek duzgun adam gormedim adanadan oldugunuda sanmiyorum
514 Yorumla
Soran+1 yıl:D malesef bende görmedm
Soran+1 yılaynen ya kızlarını yolasım geliyo
Soran+1 yılaes ney:D
Soran+1 yılsende az küfürbaz haydo değilsn. d
Soran+1 yılyaw git başımdan ya
Soran+1 yılizlemedmde beynm var anlayrm hani nyse bye sana
Soran+1 yıllafmı sokuyon sen bana
Allaha küfür eden zihniyet hakkında ne düşünülebilir asalak insanlar toplulugu
36 Yorumla
Soran+1 yılya sizin tanıdklarnzdamı küfür ediyo aslnda dninde annesi filan ama nye ediyorlar ALLAH a da inanyrlar:ÇS
Soran+1 yılbenm eşimn bazen mesajlarına bakyrm küfürleşme yarışı yapıyorlar arkadaşıyla:D:D
Soran+1 yılamin:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdanali bir kizla evet ama erkekle hayir.
Allah a kitapa kufreden bir koca istemezdim.14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısında kızda ediyordur belki
Cevap sahibi+1 yılBen kizda erkekte taniyorum adanali kizlar asiri koruyucu ve kiskanc olurlar.
Soran+1 yıladanalı değilm ama öyleym
Cevap sahibi+1 yılHmm baksenn ;-)
İnsanlar adanalıları kötü biri olarak biliyor fakat her adanalı sizin gördüğünüz sürekli söven insanlar değil evet olabilir bakın bende adanalıyım fakat öyle maço bir tavrım yok
10 Yorumlaaskerlıgımı adanada cezaevınde yaptım uzakdur bırde hıc ıyı karslıya raslamadım onlardanda uzak dur
30 YorumlaErkekleri genelde ya benimsin ya kara topragin dusuncesindeler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizmirli kız, konyalı kız, bizimle evlenir misiniz mi burası ya hahah :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemin iki tane benzer sorular vardı. O nedenle yazdım.
+1 yılYemek zevkleri iyi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılacılı güzel evt ama çorba zevkleri sıfır
uzak olmak lazım Adanalılardan
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılbence süper yemekleri var ayrıca iyi insanlar
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 682 cevap paylaştı. tanıdığım yok malesef
00 Yorumla
+1 yılAdana kars uzak dursun
08 Yorumla
Soran+1 yılkürt değiller ama adanalılar
- +1 yıl
Kürtlükle ne alakası var , Kars ve Adana bunların kürt olmayanlarından korkacaksın.
Emin ol tecrübe konuşuyor, Adanalılara fellah derler.
Soran+1 yılfellah derken:S evliym ben yalnz
- +1 yıl
Genlleme yapmak doğru olmaz ama temkinli davranım, umarım mutlusundur.
Soran+1 yıldövmüyor sövüyor sadece arada:D olsun düzelir inş:D:D
- +1 yıl
evet işte inanılmaz küfü ederler fellah nedir araştır anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılhmm tamam sanki ona hep yabancıyım kimdr nedir onu merak edyrm baksana:S
Üçkatçılık çok
30 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Adanalı insanlar nasıl insanlar sizce sevdiğiniz sevmediğiniz özellikleri yemekleri herşeyiyle adanalı ALLAH ın adamı? :D?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler