Yeme & İçme Kola mı tercih edersiniz soğuk çay mı? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kola Soğuk çay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kola mı tercih edersiniz soğuk çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ben kola asla içmen bunun için soğuk çay diyorum 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Teee ne zamanın sorusu Yorumla s MFBH22 1 yıl Ben zamana bakmam ne soru gelirse cevaplarım bazen de özellikle eski sorulara cevap veririm hoşuma gidiyor eski sorular 😊 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Maşallah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kola tabi ki de. her zaman şekersiz kola severim 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Ikisini de tüketmiyorum uzun zamandır, süt severim ben 🥛🥰🥰 3 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl İkisini de sevmiyorum ay meyve suyu olsun atom karışık 2 0 Yorumla
johnnyepp2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kola, gazoz, soğuk çay hepsini severim ama sanırım kola daha çok severim 1 0 Yorumla
deathblossom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Soğuk çayı severim kolayı da severim zor bir soru soğuk çay diyorum ✅ 1 1 Yorumla kirazliiikek +1 yıl Hele ıce tea limonlunun yanına bi de burger menü alacan Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Asitli içeceklerden pek haz almam o yüzden soğuk çay daha iyi 1 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğuk çay (Ice Tea) Özellikle, yazın sıcak havalarda en çok tercih ettiğim içecek olur kendisi 1 0 Yorumla
AliceSultan Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 92% +1 yıl İkisini de çok aramam.40 yıl olmasın, nerede demem 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl En iyisi.. Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 839 cevap paylaştı. Kola soğuk çaydan bişey anlamadım ben şu gibi 1 1 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Su * Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. İkisini de sevmiorum limonata guzel 1 0 Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 650 cevap paylaştı. Su su su😋💧💧Ama soğuk çay dedim 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl 10 yıldır kola içmedim desem yalan olmaz 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisinide sevmem sıcak çay alıyım ben 😀 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kola 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kola 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Kola tercihim 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kola 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Soğuk çay bea. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben kola asla içmen bunun için soğuk çay diyorum
Teee ne zamanın sorusu
Ben zamana bakmam ne soru gelirse cevaplarım bazen de özellikle eski sorulara cevap veririm hoşuma gidiyor eski sorular 😊
Maşallah
Kola tabi ki de. her zaman şekersiz kola severim
Ikisini de tüketmiyorum uzun zamandır, süt severim ben 🥛🥰🥰
İkisini de sevmiyorum ay meyve suyu olsun atom karışık
Kola, gazoz, soğuk çay hepsini severim ama sanırım kola daha çok severim
Soğuk çayı severim kolayı da severim zor bir soru soğuk çay diyorum ✅
Hele ıce tea limonlunun yanına bi de burger menü alacan
Asitli içeceklerden pek haz almam o yüzden soğuk çay daha iyi
Soğuk çay (Ice Tea)
Özellikle, yazın sıcak havalarda en çok tercih ettiğim içecek olur kendisi
İkisini de çok aramam.40 yıl olmasın, nerede demem
En iyisi..