İkisi arasında kolayı tercih ederim. Ice tea pek sevmiyorum yani ben genel olarak çay sevmediğim için sıcak veya soğuk hali fark etmiyor ger türlü çaydan uzağım damak zevkime uymuyor. Asitli meşrubatlardan bir şey içersem bu genelde ya kola olur ya da gazoz olur. Meyve suyu içeceksek atom veya normal karışık olanını tercih ederim. Sıcak içecek içeceksem kahve, nescafe, salep veya sıcak çikolata gibi şeyler tercih ederim. Ice tea pek sevmiyorum bir kaç kere içtim denedim yani ama tadını sevmedim.
Bir süre önce böbrek rahatsızlığım nedeniyle süreçte destek olan doktorum hiç unutmam söyle demişti. " 1 bardak cola içeceğine 1 kadeh rakı iç " Hoş.. Onun böbreğe neler çektirdiğini de anlatmıştı sağolsun. Bu arada ben rakı sevmem. Ondan demişte olabilir :)
Ay tercih etmek ne kadar da zor... Hamburger, pizza, lahmacun gibi şeyler yerken yanında ya kola ya ice tea ya da ayran tercih ediyorum. Aslında o anki moduma bağlı tamamen. Dışarda yiyorsam çoğunlukla kola içiyorum nedense. Evde olunca ayran, sanırım annem yüzünden. :D