İkisi arasında kolayı tercih ederim. Ice tea pek sevmiyorum yani ben genel olarak çay sevmediğim için sıcak veya soğuk hali fark etmiyor ger türlü çaydan uzağım damak zevkime uymuyor. Asitli meşrubatlardan bir şey içersem bu genelde ya kola olur ya da gazoz olur. Meyve suyu içeceksek atom veya normal karışık olanını tercih ederim. Sıcak içecek içeceksem kahve, nescafe, salep veya sıcak çikolata gibi şeyler tercih ederim. Ice tea pek sevmiyorum bir kaç kere içtim denedim yani ama tadını sevmedim.
Bir süre önce böbrek rahatsızlığım nedeniyle süreçte destek olan doktorum hiç unutmam söyle demişti. " 1 bardak cola içeceğine 1 kadeh rakı iç " Hoş.. Onun böbreğe neler çektirdiğini de anlatmıştı sağolsun. Bu arada ben rakı sevmem. Ondan demişte olabilir :)
Ay tercih etmek ne kadar da zor... Hamburger, pizza, lahmacun gibi şeyler yerken yanında ya kola ya ice tea ya da ayran tercih ediyorum. Aslında o anki moduma bağlı tamamen. Dışarda yiyorsam çoğunlukla kola içiyorum nedense. Evde olunca ayran, sanırım annem yüzünden. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
52Görüş
Ne ile beraber ve ne zaman olduğuna göre değişiyor aslında
Su ayran salgam biza kahve kefir gibi mumkun oldugunca dogala yakin icecekler tercih ederim
Kola ve ice tea kesinlikle tercigimiz degil
Selam gadası 🙃
Kola içmeyeli yıllar oldu. En son geçen pizza yanında içtim. Bildiğin şeker içmiş gibi oldum.
Ice bir tık daha önde ama :) şimdi almışken de kola alalım diyip kola alıyorum:)
Kola tabi ki. Mümkünse Pepsi olsun :)
İkisi arasında kolayı tercih ederim. Ice tea pek sevmiyorum yani ben genel olarak çay sevmediğim için sıcak veya soğuk hali fark etmiyor ger türlü çaydan uzağım damak zevkime uymuyor. Asitli meşrubatlardan bir şey içersem bu genelde ya kola olur ya da gazoz olur. Meyve suyu içeceksek atom veya normal karışık olanını tercih ederim. Sıcak içecek içeceksem kahve, nescafe, salep veya sıcak çikolata gibi şeyler tercih ederim. Ice tea pek sevmiyorum bir kaç kere içtim denedim yani ama tadını sevmedim.
Bir süre önce böbrek rahatsızlığım nedeniyle süreçte destek olan doktorum hiç unutmam söyle demişti.
" 1 bardak cola içeceğine 1 kadeh rakı iç "
Hoş..
Onun böbreğe neler çektirdiğini de anlatmıştı sağolsun.
Bu arada ben rakı sevmem.
Ondan demişte olabilir :)
Ay tercih etmek ne kadar da zor... Hamburger, pizza, lahmacun gibi şeyler yerken yanında ya kola ya ice tea ya da ayran tercih ediyorum. Aslında o anki moduma bağlı tamamen. Dışarda yiyorsam çoğunlukla kola içiyorum nedense. Evde olunca ayran, sanırım annem yüzünden. :D
Su tercih ediyorum. Şuraya birde Cr7 koyuyum 😀
https://youtube.com/shorts/8lRWjaXjPzE?feature=shareBazı arkadaşlarım var restorantlardayken kola içmeden yemek yiyemezmiş. Başlarım kolasına şimdi 2 aydır ice tea içiyorum kafam rahat.
Kolada fazla şeker ve asitten dolayı karaciğerleri fazla yormamak adına Ice tea içiyorum. Tavsiye ederim
Ice tea. Gazli içecek sevmiyorum. Bir de bir seyin tadı ne kadar güzel olursa olsun sağlığa olan zararlari aklıma gelince o şeyden soguyorum.
Çok içmek istersem ice tea. Ki onu da nadiren içerim.
valla içine buz atılmış kolanın yerini hiç bir şey tutmaz ice tea tadı bozdu fuse tea güzel
bu ürünleri tüketmiyorum sağlıklı yaşam peşindeyim kardeşşşş
Kola daha gerçekçi
İce tea sadece ve sadece Lipton mangolu ice tea içerim diğerleri 5 para etmez
Soğuk çayı son bir kaç aydır içiyorum o da bazıları güzel. Kola ise özellikle sıcaklarda soğuk içildiğinde çok hoş oluyor
Görseldeki ayrıntıyı görünce şu an kola içesim geldi. Teşekkürler.
İkisinide çok sık tüketmem bebeğim.
Ama ilk tercihim kola oluyor.
Kola tabiki sudan sonra en çok sevdiğim ve içtiğim kola
İkisi de değil, glikoz manyağı olmaya niyetim yok. Açalım ordan bir soda.