Yeme & İçme Dondurma yaptım, olmuş mu? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok teşekkür ederim herkese bence olarak tarifini paylaşacağım ❤️ Dondurma yaptım, olmuş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş abla ellerine sağlık. ben de dondurma yemeği seviyorum ama kendim yapacak kadar yetenekli değilim 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim ablam bence yeteneklisin
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kendin nasıl yaptın kız 🙄 ben toz karışım yapmıştım bir kere ama o hazır poşetti sadece süt ile çırptım 😂 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bence olarak Paylaşacağım gülüm çok kolay aslında oğlumu okula göndereyim sen nasılsın göremiyorum uzun zamandır merakettimmişte +1 yıl iyiyim canım sağolasın sen nasılsın?
kendinefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 74% +1 yıl Kendin olup olmadığını anlayamiyor musun biz burdan görüntü olarak olmuş deriz ancak ama tadını lezzetini ise sen anlayabilirsin 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Neden gelmiyosun benim yanima? Nasil ölüm melegisin canimi niye almiyon 0 0 Yorumla
tuffy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tadına bakamıyoruz. bilemedim nasıl olmuşgörüntü güzel ama😃 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok güzel görünüyor :) Çok hamarat birisin ben de bunun çeyreği bile yok ya :D 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Fevkalade güzel görünüyor, nasıl yaptın, dışardan hep sipariş etmeyim bende? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abla biraz hamurumsu bir şeye benzemiş, tabi tadını bilemediğimiz için şu an yorum yapmakta pek doğru olmaz. 0 0 Yorumla
omrfarukdk35 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Gerçekten güzel görünüyor. Eline sağlık, afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 518 cevap paylaştı. Meyveden yapılmış sorbe gibi görünüyor 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Süt içerdiği için bu dondurma olmuş oluyor 🙈🙈 Yorumla Bluedreams29 +1 yıl Kıvamı gayet güzel olmuş Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl iyi görünüyor eline sağlık 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim gayet lezzetli oldu Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Ellerine sağlık nefis görünüyor. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 991 cevap paylaştı. İnanmam senin yaptığına 😂 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. elinize sağlık keçi sütündemi? 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Onu sen söyleyecen :d burdan tadına bakamıyoruz 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Olmus. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben çikolatalı seviyorum ama güzel olmuş evet 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 949 cevap paylaştı. Güzel görünüyor ellerine sağlık 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzel görünüyor ellerinize sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 734 cevap paylaştı. güzel görünüyor, eline sağlık. neyli bu? 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olmuş ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Trenebakmayanöküz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 57% +1 yıl Güzel duruyor. Neli bu tarhanali mı 0 0 Yorumla
Antalya0766 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı. Ellerine sağlik 👍 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaaa nasil yaptin öğretsene bana onu 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl afiyet olsun 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. görünüşü güzel 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Catrte dor bu 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. olmuş gibi duruyor 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olmuş. 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Olmuş tabi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Çok güzel olmuş abla ellerine sağlık. ben de dondurma yemeği seviyorum ama kendim yapacak kadar yetenekli değilim
Çok teşekkür ederim ablam bence yeteneklisin
kendin nasıl yaptın kız 🙄 ben toz karışım yapmıştım bir kere ama o hazır poşetti sadece süt ile çırptım 😂
Bence olarak Paylaşacağım gülüm çok kolay aslında oğlumu okula göndereyim sen nasılsın göremiyorum uzun zamandır
iyiyim canım sağolasın sen nasılsın?
Kendin olup olmadığını anlayamiyor musun biz burdan görüntü olarak olmuş deriz ancak ama tadını lezzetini ise sen anlayabilirsin
Neden gelmiyosun benim yanima? Nasil ölüm melegisin canimi niye almiyon
Tadına bakamıyoruz. bilemedim nasıl olmuşgörüntü güzel ama😃
Çok güzel görünüyor :) Çok hamarat birisin ben de bunun çeyreği bile yok ya :D
Fevkalade güzel görünüyor, nasıl yaptın, dışardan hep sipariş etmeyim bende?
Abla biraz hamurumsu bir şeye benzemiş, tabi tadını bilemediğimiz için şu an yorum yapmakta pek doğru olmaz.
Gerçekten güzel görünüyor. Eline sağlık, afiyet olsun.
Meyveden yapılmış sorbe gibi görünüyor
Süt içerdiği için bu dondurma olmuş oluyor 🙈🙈
Kıvamı gayet güzel olmuş
iyi görünüyor eline sağlık
Teşekkür ederim gayet lezzetli oldu
Ellerine sağlık nefis görünüyor. Afiyet olsun.
İnanmam senin yaptığına 😂
elinize sağlık keçi sütündemi?
Onu sen söyleyecen :d burdan tadına bakamıyoruz
Meslektaşım yaparda güzel olmaz mı
Olmus. Afiyet olsun.
Ben çikolatalı seviyorum ama güzel olmuş evet
Olmuş, dövme de çok iyi
Olmuş gibi gözüküyor, afiyet olsun 😊
eline sağlık. mmmm
Güzel görünüyor ellerine sağlık
Güzel görünüyor ellerinize sağlık afiyet olsun
Afiyet olsun canım çekti
güzel görünüyor, eline sağlık. neyli bu?
Çok lezzetli görünüyor 😋
Olmuş ellerine sağlık
Güzel duruyor. Neli bu tarhanali mı
Güzel olmuş, ellerine sağlık.
Ellerine sağlik 👍
Yaaa nasil yaptin öğretsene bana onu
Olmuş gibi duruyor tadıda iyiyse olmuş
Ne bilelim olmus mu hocam siz soyleyin…
afiyet olsun
Çok teşekkür ederim
Evet
görünüşü güzel