Dondurma yedi̇ği̇m i̇çi̇n laf yedim?

Bugün pazarın içinden geçip evime gidecektim. Yaklaşık 5 saniye falan sürüyor yani yandan girip geçip gidiyorum sokağı. Önce markete girdim bi dondurma aldım. Paketini açtım yiyordum. İkisi kadın biri erkek olmak üzere üç kişi bana laf attı. Pazarda dondurma yemeye utanmıyor şuna bak falan diye bağırdılar herkesin içinde resmen şok geçirdim. Bir de tiplerine baksanız bir şey sanırsınız gayet modern platin saçlı falan kadınlar. Üstümde uzun etek uzun kollu gömlek yani bunları açıklamama gerek yok zaten utanıyorum söylerken. Öyle olmasa ne olur. Sadece şerefsizler diyip yürüdüm keşke saçlarını başlarını yolsaydım diyorum. İçimdeki siniri atamıyorum buraya yazmak istedim. Gerçekten duvarları yumruklamak istiyorum inanılmaz sinirliyim unutamıyorum asla
Güncellemeler
+1 yıl
Dipnot: Laf atan kişilerin dış görünüşleriyle ilgili bir algı yaratmak istemiyordum. Ben de açık bir insanım, sadece genelde daha muhafazakar görünüşlü insanlardan bekleyebileceğim bir şeyi öyle insanlardan görmek afallattı. Her iki tarafta da her şey var. Kimseye bir şey dediğim yok. Dipnot bitti.
Dondurma yedi̇ği̇m i̇çi̇n laf yedim?