Yeme & İçme Gece acıkmamak için akşam yemeğini geç yemek sağlıklı mı? Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Gece acıkıp saçma sapan çeyler yemektense accık akşam yemeğini geç yesek ne olar? Gece acıkmamak için akşam yemeğini geç yemek sağlıklı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Günde bir öğün yiyorum ve kilo almadan sağlıklı yaşam sürdürüyorum 🙂 akşam geç saatte yemek yemeyin 🤎 1 7 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Peki kaçta yiyorsun tek öğününü? Merak ettim Yorumla Burakk_0606 +1 yıl Hergün bende 1 ögün yemek yiyecegim diyorum. Dayanamıyorum 3 kesin oluyor bazen 5 .6 ya çikiyor 😂 Yorumla Elenìel +1 yıl Ben genelde kahvaltı ve aksam yemeği yemiyorum. Öğlen 1 de yiyorum baya yiyorum sınırsız yanii o yetiyor bana Yorumla Namesizquenn +1 yıl Anladım👍🏻 Yorumla Burakk_0606 +1 yıl Ne zamandir böylr 1 ögün yapiyorsun sağlık limi acaba? Yorumla Burakk_0606 +1 yıl 2 ogün neysede 1 ogün sagliksiz gibi geldi bana Yorumla Elenìel +1 yıl Evett doktorum bile bunu öneriyor. Gayet sağlıklı fakat aralarda meyve ve su tüketmelisin Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Lif kaynaklı besinler tüketirsen gece pek acıkmazsın. Eğer ki bir şeyler yemek istersen meyve veya sebze gibi şeyler tüket. 1 2 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Meyve daha çok acıktırır Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Tamam Yorumla
gizemligizemama Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Noo aksam uyumadan önce 5 6 saat aç kslman gerekiyor 1 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusuna gelincede hadis şerifler var AmaAkşam açıktım mı saat umurumda olmaz yemek yerim 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 397 cevap paylaştı. Gece meyve yiyorum genelde yesil elma tavsiye ederim 0 2 Yorumla Namesizquenn +1 yıl Elma da şeker:( Yorumla yancys +1 yıl En az seker yesil. elmada var Yorumla
LambaCinii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gece olunca da ye kilo aldırmaz kararında yersen. Sen kalkıp 1 ekmek tıka basa yemek yersen illaki yağlanırsın bu hemen kiloya da yansımaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yatmadan 3-4 saat önce yemiş olmak en iyisi diyolar ama ben gece öğünü çok severim 😋 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sağlıklı mı bilmem ama bence mantıklı ₰ 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence bu daha mantıklı 🙄 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sağlıklı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Günde bir öğün yiyorum ve kilo almadan sağlıklı yaşam sürdürüyorum 🙂 akşam geç saatte yemek yemeyin 🤎
Peki kaçta yiyorsun tek öğününü? Merak ettim
Hergün bende 1 ögün yemek yiyecegim diyorum. Dayanamıyorum 3 kesin oluyor bazen 5 .6 ya çikiyor 😂
Ben genelde kahvaltı ve aksam yemeği yemiyorum. Öğlen 1 de yiyorum baya yiyorum sınırsız yanii o yetiyor bana
Anladım👍🏻
Ne zamandir böylr 1 ögün yapiyorsun sağlık limi acaba?
2 ogün neysede 1 ogün sagliksiz gibi geldi bana
Evett doktorum bile bunu öneriyor. Gayet sağlıklı fakat aralarda meyve ve su tüketmelisin
Lif kaynaklı besinler tüketirsen gece pek acıkmazsın.
Eğer ki bir şeyler yemek istersen meyve veya sebze gibi şeyler tüket.
Meyve daha çok acıktırır
Tamam
Noo aksam uyumadan önce 5 6 saat aç kslman gerekiyor
Sağlık konusuna gelincede hadis şerifler var
Ama
Akşam açıktım mı saat umurumda olmaz yemek yerim
Gece meyve yiyorum genelde yesil elma tavsiye ederim
Elma da şeker:(
En az seker yesil. elmada var
Uyumadan önce yarım somunla ekmek arası yedim simdi yatıcam
Gece olunca da ye kilo aldırmaz kararında yersen. Sen kalkıp 1 ekmek tıka basa yemek yersen illaki yağlanırsın bu hemen kiloya da yansımaz.
Yatmadan 3-4 saat önce yemiş olmak en iyisi diyolar ama ben gece öğünü çok severim 😋
Sağlıklı mı bilmem ama bence mantıklı ₰
Bence bu daha mantıklı 🙄
hayir degil cunku metaboliaya zarar
7 den sonra sadece meyve ye
Bence değil vaktinde yemek lazım
yani olabilir
Bişey olmz ama az yemek lazım ona göre.
Sağlıklı diil fakat bende gece yiyorum
Mantıklı değil aynı şeye denk geliyor
Sağlıklı.
Saatine gore degisir