öğrenciyim bugün 35 TL ye sade tavuk döner yedim yanında içecek bir şey içmedim sade yedim kuru kuru 35 TL ödedim. sizce çok mu pahalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞuna bak neleri konuşur olduk geldiğimiz duruma bak. Senin tavuk dönerin fiyatını konuşman beni o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. Biz nelerden bahseder olduk böyle ya? Tavuk döner. Tavuk döner yani...
Uçuyoruz, kaçıyoruz, şunu yaptık, bunu sattık... Öğrenci yediği tavuk dönerin fiyatını düşünüyorsa bir b*k yapamamışsın demektir. Afiyet olsun kardeşim çok ama yapacak bişey yok.
Afiyet olsun...
13 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana lahmacun ye ahmacun daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde içine az malzeme koyuyorlar bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa et var ne yediğini biliyorsun ekonomi sağolsun işte ne diyim
- +1 yıl
İyi yapmışsın boş ver yediğini düşünme afiyet olsun.
Soran+1 yılbi ara tavuk dönerin içine martı eti koyuyorlar söylentisi bile vardı bundan 4-5 yıl önce
En İyi Cevaplar
+1 yılKıyamam ya valla bir öğrenci için çok fazla çünkü her gün 35 versen gidiş geliş parası en az 1200 gider bu en iyimser seçenek
Afiyet olsun ve babana söylemekten çekinme yapacak bir şey yok00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
26Cevap
+1 yıl35 TL'ye nerden buldun mk. İyice bakaydın lan içine kornişonu patates kızartmasını doldurup vermiştir tavuk yoktur onda.
11 Yorumla
Soran+1 yılvandayım ben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana bugün lahmacun ye ahmacun tadı daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde burada içine çok az malzeme koyuyorlar içinde sebze var kıymadan çok bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa içinde et var ne yediğini biliyorsun dürümün içinde patates yoktu bol sebze vardı onun yerine kornişonda küçük 1 tabağa 3 tane koydular
+1 yılPiyasaya göre fiyatı ucuzmus. Ama bi öğrenci için çok olabilir. Gerçekten öğrenci okutan ailelere Allah bol bol versin
13 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana bugün lahmacun ye ahmacun tadı daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde burada içine çok az malzeme koyuyorlar içinde sebze var kıymadan çok bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa içinde et var ne yediğini biliyorsun
- +1 yıl
Hangi sehirdesin
Soran+1 yılvandayım
Norml diyenler ne yaşıyor ya, ucuz değil yemk yerken yanında birsy içemiyor kuru kuru yiyorsak kimse buna ucuz demesin ya en zengin sizsiniz zaten
19 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana bugün lahmacun ye ahmacun tadı daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde burada içine çok az malzeme koyuyorlar içinde sebze var kıymadan çok bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa içinde et var ne yediğini biliyorsun
Soran+1 yılbenimde çok zoruma gitti ya bugün akşama kadar susuz kaldım bir şey içmedim dershanenin kantininde küçük 1 bardak çay 3 tl su 3 tl nasıl alacaksın param sadece yemeğe yetti eve gelince babam bana içecek bir şey ya da çay içtin mi dedi bende ona yalandan içtim baba dedim ama içmedim
Soran+1 yılanlamadım bu ne?
Soran+1 yılevet maalesef
Soran+1 yılben bu yıl öğlen ymeğinde dershaneden izin alıp eve gidiyorum her gün öğlen yemeğimi evden yiyip tekrar dershaneye geliyorum durumumuz yok dışarıdan yemek yemekde çok pahalı ilk defa bugün dışarıdan yemek yedim oda mecbur kaldım yedim annem bugün sabah hastaneye gitti akşama kadar eve gelmedi o yüzden
+1 yılYok burada 40 Lira ama sade değil tabi içinde her şey var evetya pahali yemişsin
210 Yorumla
- +1 yıl
Hayat ne zor değilmi kiyamam sana ben yaa kizmaz inşallah baban sana
Soran+1 yılbenimde çok zoruma gitti ya bugün akşama kadar susuz kaldım bir şey içmedim dershanenin kantininde küçük 1 bardak çay 3 tl su 3 tl nasıl alacaksın param sadece yemeğe yetti eve gelince babam bana içecek bir şey ya da çay içtin mi dedi bende ona yalandan içtim baba dedim ama içmedim
- +1 yıl
Çok üzüldüm şimdi benim kızımda öğrenci oda alıyor devamlı alamamak Çok zor kiyamam sana kendini ne yap ne et oku ve kurtar geleceğini olur mu
Soran+1 yılolur bende zaten onun için çabalıyorum üniversite sınavına hazırlanıyorum bu yıl
- +1 yıl
Çok çalış kurtar kendini özgürlüğünü eline al bugün hesap ettiklerini yarın düşünme bile
Soran+1 yılben bu yıl öğlen ymeğinde dershaneden izin alıp eve gidiyorum her gün öğlen yemeğimi evden yiyip geliyorum durumumuz yok dışarıdan yemek yemekde çok pahalı ilk defa bugün dışarıdan yemek yedim oda mecbur kaldım yedim annem bugün sabah hastaneye gitti akşama kadar eve gelmedi o yüzden
- +1 yıl
Ülkemizde artık bu durumlar çok yaşanıyor ekonomi kötü olduğu için insanlar beslenemiyor değişim şart artık yoksa açlıktan herkes kötü yola basvurcak sonumuzu iyi görmüyorum
Soran+1 yılben öğrenciyim bu konuda bir şey söylemem
Soran+1 yılşu an hayattaki modum yürüyorum dikenlerin üstünde yaralıyam bu moddayım şu an
+1 yıl80 tl verdim daha bugün. Dois diye bir firmadan. Ama zurna boy, yanına patates kızartması ve büyük ayran vardı
10 Yorumla
+1 yılFiyatı normal bence. Burada alsan fiyatları en ucuz 45-50'den başlıyor
11 Yorumla
+1 yılHer şey aşırı pahalı. Ne yersem yiyeyim yanında içecek bir şey alamıyorum çünkü içecekler 20 lira.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana bugün lahmacun ye ahmacun tadı daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde burada içine çok az malzeme koyuyorlar içinde sebze var kıymadan çok bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa içinde et var ne yediğini biliyorsun
+1 yılPahalı bir öğrenci için çok pahalı len bundan 8 yıl önce 1,5 tl alıyordum şimdi 35 tl olmuş küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.
00 YorumlaAlanya'da tavuk dürüm 60₺. Keşke ben de 35₺ ye dürüm yiyebilseydim. Spora gidiyordum artan fiyatlar yüzünden sporu bıraktım 😒
00 Yorumla
+1 yılÖğrenciyim diyorsun dimi? Çalışıp ona göre harcamayı düşündün mü? Çare çok var
10 Yorumla
+1 yılkarga etinden muhtemelen. bizim pis dönerci bile 50 tl'ye satıyor. 2018'deyken 6 liraydı
01 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılUcuz ne kaldiki boş ver takilma bunlara afiyet olsun 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabii ki pahalı ama şu an için ucuz bile denebilir..
Kaç yaşındasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana bugün lahmacun ye ahmacun tadı daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde burada içine çok az malzeme koyuyorlar içinde sebze var kıymadan çok bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa içinde et var ne yediğini biliyorsun 18 yaşındayım bu arada
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok pahalı. Çok üzülüyorum böyle şeylere umarım her şey düzelecek
01 Yorumla
+1 yılAnkara da İstanbul'da daha pahali cesit cesit menülere göre fiyatlar artıyor eskisi gibi tadıda güzel gelmiyor yemeklerin bana
14 Yorumla
- +1 yıl
1 hafta önce 90 Tl ye de lahmacun yedim.35 40 arasina da yemiştim galiba. ögrencilik aşiri zor ya parasizlik kötü
- +1 yıl
Kuru kuru da gitmez be hocam ya üzüldüm.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhee aynen bir servet ödemişsin ekmek arası eşşekk etine
10 Yorumla
+1 yılBu ara en uygun 45 TL ye gördüm tavuk dürüm öyle söyliyim
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine baya uygun olmuş
11 Yorumla
Ucuz yemişsin bişey diyim mi inşallah tavuktur o
13 Yorumla
Normal ben 40 TL'ye yedim
09 Yorumla
Soran+1 yıldurumu yok babamın o yüzden söylemiyorum
Soran+1 yılben bu yıl öğlen ymeğinde dershaneden izin alıp eve gidiyorum her gün öğlen yemeğimi evden yiyip tekrar dershaneye geliyorum durumumuz yok dışarıdan yemek yemekde çok pahalı ilk defa bugün dışarıdan yemek yedim oda mecbur kaldım yedim annem bugün sabah hastaneye gitti akşama kadar eve gelmedi o yüzden
Soran+1 yılamin
+1 yılNerde yedin bende geliyim oraya
03 Yorumla
Soran+1 yılvandayım ben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana lahmacun ye ahmacun daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde içine az malzeme koyuyorlar bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa et var ne yediğini biliyorsun
- +1 yıl
Bizim burada 35 tl ye var o da tavuk eti değil zaten ama zehirlenmedim hiç :D
Soran+1 yılbi ara tavuk dönerin içine martı eti koyuyorlar söylentisi bile vardı bundan 4-5 yıl önce
- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAslında tr şartlarında normal
011 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana lahmacun ye ahmacun daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde içine az malzeme koyuyorlar bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa et var ne yediğini biliyorsun
- +1 yıl
Haklısın et olduğu bile şüpheli saten
- +1 yıl
Şu vatanın evlatlarına şu yorumu yazdiranlara hakkım helal değil...
- +1 yıl
@imeverywhere neyyy ne diyorsun
Abi ben anlamadım - +1 yıl
Çocuğun yazdığı yorumdan bahsediyordum. Kuru kuru 35 tl, babama soyleyemedum kızar diye gibi kelimeler mahvetti beni
- +1 yıl
Bu vatanın evlatlarına bir tavuk dürümü çok gören siyasetcilere Hakkım helal değil diyorum
- +1 yıl
@imeverywhere iki kez yazmana gerek yoktu anladım
Soran+1 yıl@imeverywhere benimde çok zoruma gitti ya bugün akşama kadar susuz kaldım bir şey içmedim dershanenin kantininde küçük 1 bardak çay 3 tl su 3 tl nasıl alacaksın
Soran+1 yıl@imeverywhere param sadece yemeğe yetti
Soran+1 yıl@imeverywhere eve gelince babam bana içecek bir şey ya da çay içtin mi dedi bende ona yalandan içtim baba dedim ama içmedim
+1 yılBu devirde anca bu kadsr oluyo
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılucuz ne kaldı öğrenci kardeşim
00 Yorumla
+1 yılbence normal bir fiyat
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılNormal fiyat olarak sayılıyor !
00 Yorumla
+1 yılYo cok ucuz 1,5 dolar filan
00 Yorumla
+1 yılBedava yemişsin ben bugün 50 liraya yedim yeminle
00 Yorumla
+1 yılBurada bir ay önce 50₺ idi
00 Yorumla
+1 yılGözüme çok normal geldi nedense
00 YorumlaYiyebilecegin en uygun fiyat
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bizim burada 100 tavuk 120 et
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ucuz yani o fiyata bulmak mucize :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUcuz bu Arada nerde yedin hangi şehir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal gibi artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver ye yok normal içi bol ise iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNerede yedin, iyimis be
02 Yorumla
Soran+1 yılvandayım ben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana bugün lahmacun ye ahmacun tadı daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde burada içine çok az malzeme koyuyorlar içinde sebze var kıymadan çok bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa içinde et var ne yediğini biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılAslinda marketten ekmek ve salam alsaydin kendine super sandwic yapardin.
Biraz pahalı gibi
01 Yorumla
+1 yılFiyatlar artık böyle
01 Yorumla
Normal
02 Yorumla
ucuz yerden yiyorsun
03 Yorumla
Şu zamanda ucuz bile
01 Yorumla
Değil hatta ucuz
03 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana lahmacun ye ahmacun daha güzel dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde içine az malzeme koyuyorlar bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa et var ne yediğini biliyorsun
+1 yılBizim burada 40 TL ayranda var ama
01 Yorumla
Soran+1 yılben sade yedim içecek içmedim öyle kuru kuru 35 TL gitti babama da söyleyemedim belki bana kızar diye babam bana lahmacun ye dedi ama lahmacunda çok pahalı hemde içine az malzeme koyuyorlar bu yüzden almadım en azından dönerde azda olsa et var ne yediğini biliyorsun
+1 yılBen 2si1 aradaya 6 TL ödüyorum 35 TL dürüm uygun
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyiii
10 Yorumla
+1 yılYani bir öğrenciye göre oldukça pahalı bir fiyat.
00 YorumlaBaya ucuz bizim burada 55 60 TL
00 YorumlaNe pahalısı bro bedavaya yemişsin resmen
00 YorumlaGayet uygun
00 YorumlaDaha ucuzu yok ki
00 Yorumla
+1 yılUcuz yemişsin.. Burada daha çok pahalı
00 Yorumla
+1 yılUcuz bile.
00 Yorumla
+1 yıl35 tl kağıt parayı yesen daha sağlıklı olurdu
00 Yorumla
+1 yılMühendisim bugün 3000 TL verdim yemeğe boğazda 😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet pahalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 ti en son yuh bee 35 olmuş
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCocuğum sen 5 yaşindamisin ya? Ne yedigine baban karar veriyor
Soran+1 yılhayır 18 yaşındayım benim ailem böyle bana karşı korumacılar babam beni çok seviyor çok üzerime düşüyor benimde çok zoruma gitti ya bugün akşama kadar susuz kaldım bir şey içmedim dershanenin kantininde küçük 1 bardak çay 3 tl su 3 tl nasıl alacaksın param sadece yemeğe yetti eve gelince babam bana içecek bir şey ya da çay içtin mi dedi bende ona yalandan içtim baba dedim ama içmedim
Cevap sahibi+1 yılAy cok tuhaf bi cocuksun Allah cevrene seninle sevgili olacak kıza yardım etsin beyin eror vermiş
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35 liraya kaplumbağa eti olmasın o sakın
00 Yorumla
+1 yılnormal gibi artık
00 Yorumla
+1 yılNe ucuz ki
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Öğrenciyim, bugün 35 TL'ye tavuk dürüm yedim. Sizce çok mu pahalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler