Sabah:1 kaşık tavada yumurta,1 domates,1 salatalık
Öglen:yarım pancar,1 havuč,1 salatalık
Akşam:yarım tabak sebze yemeği
20 dakika kardiyo+5000 adım
Sabah:1 kaşık tavada yumurta,1 domates,1 salatalık
Öglen:yarım pancar,1 havuč,1 salatalık
Akşam:yarım tabak sebze yemeği
20 dakika kardiyo+5000 adım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun bende 52 kiloyum 2 kilo vermek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum
Ben 3 kilo vermek istiyorum. Yani biraz az besleneceğim ama art8k bir şey yapmam gerekiyor yaz geldi. Kilolu değilim ama göbek var ya. Onun gitmesi gerwkiyor. Spora başla sen de bence. En önemlisi bu
Evet benimde göbeğim varya 52 kiloya göbek mi olur sen kaç kilosun peki
Bayağı zayıfım ama göbek var😓41 kiloyum
Deli falan diyebilirsin ama cidden göbeğim var
41 kiloysan hiç yapma diyet falan göbek değildir o sana öyle geliyordur Allah korusun bir şey falan olur boyun kaç
Yok cidden var. Kemik yapımla alakalı 47-48 falan duruyorum yoksa. Kemiklerim hafif heralde😅
160 boy
Pardon 162
Senin boyun kaç?
160
Boylarımız yakınmış😅
Çevrendekiler ne diyor peki bir sor bakalım göbeğin var mı mesela beni gören kilo almışsın göbeğin çıkmış yüzün büyümüş falan diyolar ben daha hiçbir şey demeden
Bende eskiden 160 57 kiloydum, bayağı obez gibi duruyordum ama. Sonradan kilo verdim işte
Nasıl verdin peki
Benin bacaklarım hep ince. Göbek de belli olmuyor oversize takılıyorum ya😅. Yanakların gelmiş diyorlar bir
Bence 41 kilo hiç sağlıklı değil yapma diyet göbeğin belli olmuyormuş zaten
İşte hiç ekmek, hamur işi, çikolata yemedim. Kuruyemiş falan da yemedim kalorili diye. Protein tükettim daha çok. Yagıda azalttım, sadece bazen yemeklerde zeytinyağı kullanıyorduk. kardiuo yaptım, Chloe thing karın egzersizi ile squatgirlin 200 kalori yak videosunu her gün yaptım
Vay be
Kaç yasindasin
Araba yerine yürüyerek gittim bir yerlere, bitki çayı falan verdim bir şekilde
Yani belim incelsin istiyorum ama. Yaz geldi mayo falan giyeceğiz belli olacak ister istemez
Yaş söylemiyorum. Ama benim adımda Zeynep🙂
İşte 10 gün bunu uygulayacağım. Bu aralar kek falan yedim, çok şistim
Niye söylemiyorsun merak ettim yaşın 18 den küçük mü 41 kilosun ya
Yolsa profilde ki doğru mu 18 24
Anladın bence ya
162 boy 41 kiloyum evet👍
Knk 18 den küçüksen çok zayıf değildir şimdi bilmiyorum yaşın kaç zayıfda olabilir ben diyet bulmak istiyorum kendime göre bu diyetler çok sıkıcı damak zevkime uymuyo kür falan yapmak istiyorum bana yardım etsene biliyorsan
Kür bir işe yaramıyir maalesef. Ödem atmak için salatalık limon yemeni, bitki çayı icmeni önerebilirim sadece. O zaman yiyip spor yapacaksın başka şansın yok.
Biraz katlanacaksın kolay diyet yok
Yaşımda çok küçük değil. Yaşla da pek alakası yok aslında boyla ve kemik yapısıyla alakalı
100 gram garanti
Lütfen doğru düzgün cevaplar mısın
Verirsin
İnşallah ölmezsin