Yeme & İçme Katmer yaptım kat kat olmuş mu? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Katmer yaptım kat kat olmuş mu?👏👏🤩 Katmer yaptım kat kat olmuş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Eline saglik olmus 1 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Tarifi yazsana. Ben de açım bişeyler hazırlamak istiyorum 1 0 Yorumla
Külyutmaz22 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Bence pek olmamış daha çok kalın hamurlu krep gibi olmuş 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kat kat değil gibi sanki 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Kat kat ama fotoğrafta öyle çıkmış Yorumla Edameda06 +1 yıl Olabilir, eline sağlık Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl katmere benzetemedim ama eline sağlık 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Sen nasıl yapıyorsun bizde böyle yapılır Yorumla benmisK +1 yıl ben yapmıyorum da babam yapıyor bilmiyorım Yorumla
YANLIZKURT37 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Pek başarılı görünmüyor ama belki tat olarak iyidir 🤔🤔🤔 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
BURAKKKK3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Gömbeye benzemiş ama güzel görünüyor eline sağlık 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Eline saglik olmus evt 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Olmuş gibii 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eline saglik olmus
Tarifi yazsana. Ben de açım bişeyler hazırlamak istiyorum
Bence pek olmamış daha çok kalın hamurlu krep gibi olmuş
Güzel olmuş eline sağlık
Kat kat değil gibi sanki
Kat kat ama fotoğrafta öyle çıkmış
Olabilir, eline sağlık
Teşekkür ederim
katmere benzetemedim ama eline sağlık