Kültür & Sanat 1 ay Çizimim nasıl olmuş. Benzemiş mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 İnci Küpeli Kadın Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Çizimim nasıl olmuş. Benzemiş mi? 85 Görüşünü yaz
La-vita-è-amore Guru 1 ay Gözler pörtlemeseydi, daha iyi olabilirmiş. Ancak hiç fena değil. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
_ÇikiÇüküBabA_ Xper 6 1 ay Orjinalinden daha iyi olmuş yukardaki fırçayı dışarı kaçırmış Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay çok guzel ellerine saglık. umarım sanat sevgin her alanda aynı başarıyla devam eder Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
1adam1sensiz Bilge 1 ay Sen ne okuyorsun veya necisin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 1 ay Lise son 1adam1sensiz 1 ay Çizim yeteneği varya onunla alakalı mi diye sordum Soran 1 ay Yok resimden gitmeyi düşünmüyorum sayısal Hepsini Göster Daha Az Göster 1adam1sensiz 1 ay Anladim
gözyaşım_ Xper 5 1 ay Güzel benzemiş bnide cizermisin ☺️🙈😆 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Mapustayım | Kültür & Sanat konusunda 96 görüş paylaştı. Guru 1 ay Gözler ne olmuş öyle 😂😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
KırmızıBeber48 Xper 6 1 ay Kanka yüzü hariç her şey benzemiş diyim sen anla Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay Seninki estetikli hali olmuş:)) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
minnosveponcik Xper 3 1 ay Benzemese de çok hoş olmuş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 1 ay Sanata farkli bir bakis acisi getirmissin😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58Gözler pörtlemeseydi, daha iyi olabilirmiş. Ancak hiç fena değil.
Orjinalinden daha iyi olmuş yukardaki fırçayı dışarı kaçırmış
çok guzel ellerine saglık. umarım sanat sevgin her alanda aynı başarıyla devam eder
Sen ne okuyorsun veya necisin
Lise son
Çizim yeteneği varya onunla alakalı mi diye sordum
Yok resimden gitmeyi düşünmüyorum sayısal
Anladim
Güzel benzemiş bnide cizermisin ☺️🙈😆
Gözler ne olmuş öyle 😂😂
Kanka yüzü hariç her şey benzemiş diyim sen anla
Kim bu hatun. Çok tatlı
Seninki estetikli hali olmuş:))
kim bu yaratık
benzememiş