Hoşlandığım kişinin profili kapalı. Yeni birileriyle takipleşmiyor. 3 ay önce fotolarından bazılarını kaldırdı. 4 yıl önceki sevgilisi de fotolarından azaltmış ama önce mi sonra mı bilmiyorum. Sonra hoşlandığım kişinin ismiyle kullanıcı adı aynıydı. İsmini kaldırdı. Sonra yeni kullanıcı adı koyup ismini tekrar ekledi. Kıza baktım hareket yok aynı. Kız 2 hafta önce profil resmini değiştirmiş. Hoşlandığım kişi bugün yine 2-3 tane fotosunu kaldırmış. Sizce alakası var mı ben mi kuruyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kuruyorsun bence foto kaldırmak eklemek normal bişey böyle anlamak zor
Sana birkaç şey sorabilir miyim
Sor tabi
yuh tamamen kuruyosun kafanda manyak olursun ya bu kadar guvenmiyorsan ya da emin degilsen ondan en basindan birak
Sana birkaç şey sorabilir miyim
tabii
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 sene içinde olanlar
Storiye boydan foto koymuştum. Hoşlandığım kişi hikayeme yanıt vermiş kilo verdin mi falan mevzusu oldu. En son gördüğünden beri fark olduğunu belimden baya gittiğini söyledim iyi maşallah dedi
Hoşlandığım kişiyle 1 haftadır konuşmuyorduk en son o yazmıştı. Dün gece storime kedi çekip koymuştum. Bugün akşam da o kedisini çekip koymuş. Ben de yanıt verdim. Çok tatlı falan dedim. Gel sev dedi. Bunlar da 1 haftadır. Daha var tabi de en sonkiler bunlar. Açılmadı daha ne düşünüyorsun?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!