Valla tebrik ederim 🍾 ben yapmayı bilmiyorum şahsen erkek başına sen yapmışsın bravo. Diğer erkekler tarafından örnek alınması gereken davranışlar bunlar.
Aşçılıkta ilk kural sunumdur die büliyoeum etleri kaliteli göster tanağı güzel süsleki tepsi kendini sataın aşçı değilim ama çok garsonluk yaptım malı satmak sunum çok öenmli
Öyle deme lazım olur 😀 ben çırağn sarayında garsonluk yaptım kalabalık grup geldi bugün fazla yemekleri garsonlara verdiler o tabak hala aklımda reklam yapar personel sağda solda ama benim fazlasomda gözÜm yok diyosan sıkıntı yok elimize bez alırdık tabakları servis etmek için tabaklara el tutulmuyodu yemk soğmason die tabakları ısıtıyolardı bendeki sadece fikir yaşanmıştecrbüeler
Sevindim senin adına güzel yerdir ben orada çalıştığımda baya oldu 2bin küsür yıl senesi falandı extra garson olarak gidiyoduk oraya desteğw bana kal burada dedilerde ben kalmadım öğlen 3 te girip gece 4 te çıkıyoduk telaşesi fazla oranın şuanki durum ne bilmiyorum benim zamanomda shov tvnin gala gecesi vardı tarkan falan gelmişti şuanki cumhurbaşkanı ozaman belediye başkanı oalrak gelmişti yani düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel olmuş
Valla tebrik ederim 🍾 ben yapmayı bilmiyorum şahsen erkek başına sen yapmışsın bravo. Diğer erkekler tarafından örnek alınması gereken davranışlar bunlar.
Eline sağlık👏
KS de senin bu emeğine kayıtsız kalmayarak
Emeğe saygı gösterilmesi gerektiğini gözler önüne sermiş.😄
Çok iyi görünüyor bence. Sunumu da fena değil
Eline sağlık ve afiyet olsun şimdiden.. Güzel görünüyor..
1- yapılan emek verilen işim kötüsü olmaz eline sağlık sen beğendiysen gerisi önemli değil.
2- bence olmamış.
Eline sağlık çoksel duruyo
Teşekkür ederim
Harika ellerine saglık
Güzel bir Gaziantepli olarak beğendim 🥳
Kusura bakam ama berabat.
Harika görünüyor 🤩 ellerine sağlık
Enfess elinize sağlık
Eline sağlık kanki leziz görünüyor
Güzel gözüküyor, ellerine sağlık.
Gayet güzel ellerinize sağlık
Patlicanlari alta dizecektin
Pahalı olanları yukarı nie koymuyosun 😀😀
Nasıl yani 😂
Patlıcan domates yukarda 😀etler görünmüyo onu siyorum
Aşçılıkta ilk kural sunumdur die büliyoeum etleri kaliteli göster tanağı güzel süsleki tepsi kendini sataın aşçı değilim ama çok garsonluk yaptım malı satmak sunum çok öenmli
Yav dostum personele yaptık çokta kasmaya gerek yok 😂
Öyle deme lazım olur 😀 ben çırağn sarayında garsonluk yaptım kalabalık grup geldi bugün fazla yemekleri garsonlara verdiler o tabak hala aklımda reklam yapar personel sağda solda ama benim fazlasomda gözÜm yok diyosan sıkıntı yok elimize bez alırdık tabakları servis etmek için tabaklara el tutulmuyodu yemk soğmason die tabakları ısıtıyolardı bendeki sadece fikir yaşanmıştecrbüeler
Bu arada çırağan sarayına geçiyorum bende bir kaç haftaya
Sevindim senin adına güzel yerdir ben orada çalıştığımda baya oldu 2bin küsür yıl senesi falandı extra garson olarak gidiyoduk oraya desteğw bana kal burada dedilerde ben kalmadım öğlen 3 te girip gece 4 te çıkıyoduk telaşesi fazla oranın şuanki durum ne bilmiyorum benim zamanomda shov tvnin gala gecesi vardı tarkan falan gelmişti şuanki cumhurbaşkanı ozaman belediye başkanı oalrak gelmişti yani düşün
Düğün oeganizasyonlarına kapatıldı çırağan die biliyorum ama şuanki sistemleri nasıl bi fikrim yok
Açıldı tekrardan
Hakkında hayırlsıı olsun kardeşim ne iş yapocaksın orada
Aşçı 😂
Eline saglik
Eline sağlık
Yenur omega 5
Çok yağlı görünüyo
Harika
Güzel ama fazla yağ veya sulu görünüyor
Eline sağlık
Elinize sağlık
Hunerlisn