Yeme & İçme 1 ay Kuzu karski yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Sabah sabah ne iyi gider şimdi ♥️ Kuzu karski yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Yeme & İçme konusunda 10,8b görüş paylaştı. Et pişmemiş gibi gadası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör 34TUZLALI 1 ay Orta iyi Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Eline sağlık yine güzel görünüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sare20 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 60% 1 ay Güzel gözüküyor et tam sevdiğim gibi pişmiş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 5,1b görüş paylaştı. Değişik görünüyor ama denenir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Bu bilmediğim bir tat yorumsuzum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eig 95% 1 ay Çok güzel gözüküüyor 🤩 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 524 görüş paylaştı. Boğazına dizilsin canım çekti Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sude154 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Kuzu karski mi? İlk defa duyuyorum. d Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Süperr Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Et pişmemiş gibi gadası
Orta iyi
Eline sağlık yine güzel görünüyor
Güzel gözüküyor et tam sevdiğim gibi pişmiş
Değişik görünüyor ama denenir
Bu bilmediğim bir tat yorumsuzum
Çok güzel gözüküüyor 🤩
Boğazına dizilsin canım çekti
Kuzu karski mi? İlk defa duyuyorum. d